CONSUM VOPSEA POLIURETANICA PENTRU PARDOSEALA “EMEX”

Vopsea poliuretanica pentru pardoseala “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea poliuretanica pentru beton “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopseaua Poliuretanica pentru Pardoseala “Emex” este un sistem profesional de vopsire, bicomponent, pentru pardoseli cimentice, beton, sape, mozaicuri, piatra, etc. Are in compozitie adaosuri de materiale dure, ca faina de cuart si α-corindon, pentru realizarea unor parametri superiori de duritate si rezistenta la factori agresivi, chimici sau de mediu, socuri mecanice sau termice, expunerea in medii agresive, etc.
Sistemul este compus din doi componenti, care prin combinare, determina intarirea, si realizarea caracteristicilor de perfomanta scontate.
Aceasta vopsea de pardoseala are proprietati foarte bune de pelicula, din care putem enumera: rezistenta la frecare, socuri mecanice sau termice, flexibilitate, aderenta mare, etalare excelenta, rezistenta la factori chimici sau variatii de temperatura, durabilitate indelungata in conditii de expunere prelungita la factori agresivi, s.a.
Este destinata utilizarii profesionale si aplicarii de catre personal specializat, in scopul asigurarii unei prezentari cu aspect decorativ superior, dar si a realizarii unei protectii superioare fata de agenti chimici sau alti factori agresivi. Suprafetele pe care se foloseste, cu precadere, sunt sape cimentice sau din beton, mozaic, piatra, etc. atat la interior cat si, mai ales, la exterior.
Nu exista limitari specifice de folosire, si poate fi utilizata pe orice suport, unde se doreste realizarea unei pelicule cu aspect competitiv si luciu deosebit, dar si acolo unde exista necesitatea unei protectii speciale la factori agresivi, mecanici, de la frecare pana la socuri mecanice, sau chimici, de la factori de mediu, pana la actiunea unor agenti chimici agresivi.
Colorarea acestui produs se face doar industrial, in nuantele cartelei RAL.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea pardoseli cu microfulgi de sticla
Vopsea epoxy baza apa “Emex Deck”
Vopsea cauciucata pentru beton “Emex”
Lac protectie beton “Emex LS Patio”
Lac poliuretanic beton “Emex PU Stamp”
Vopsea de pardoseala din beton “Emex”
Solicita Informatii