CONSUM VOPSEA POLIURETANICA PENTRU PARDOSEALA “EMEX”

INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, aparute in timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea poliuretanica pentru beton “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopsea Poliuretanica pentru Pardoseli din Beton “Emex” - destinata utilizarii profesionale si aplicarii de catre personal specializat, in scopul asigurarii unei prezentari cu un aspect decorativ superior, dar si a realizarii unei protectii superioare fata de agenti chimici sau alti factori agresivi. Suprafetele pe care se foloseste, cu precadere, sunt sape cimentice sau din beton, mozaic, piatra, etc. atat la interior cat si, mai ales, la exterior.
Nu exista insa limitari specifice de folosire, si atunci poate fi utilizata, cu acealeasi performante pe orice suport, unde se doreste realizarea unei pelicule cu aspect competitiv si luciu deosebit, dar si acolo unde exista necesitatea unei protectii speciale la factori agresivi, mecanici, de la frecare pana la socuri mecanice, sau chimici, de la factori de mediu, pana la actiunea unor hidrocarburi sau alti agenti chimici agresivi .

Vopseaua poliuretanica pentru pardoseli este un produs cu agrementare sanitara. Permite utilizarea pentru zone sensibile, cu cerinte speciale de igiena, cum ar fi laboratoare medicale, spitale, farmacii sau spatii de prelucrare si desfacere de alimente, restaurante, cantine, cofetarii, bucatarii, etc.

Pregatirea corecta a suportului, ca factor determinant pentru obtinerea unei pelicule performante, cu durabilitate avansata, trebuia sa comporte, cel putin, urmatorele operatiuni:

Vopseaua poliuretanica de pardoseala se aplica in general prin roluire, dar poate fi aplicata si cu instalatii airless de mare presiune, sau chiar cu alte instrumente conventionale, cum ar fi pulverizarea cu aer.

Acest sistem poliuretanic pentru pardoseala poate fi folosit pentru orice suprafata din placi sau sape cimentice ori minerale, beton, mozaic, piatra decorativa, etc. Are performante de rezistenta foarte bune, care o recomanda pentru zonele de trafic intens sau solicitari ori socuri mecanice, dar si in zonele de expunere la actiunea unor factori de natura chimica. Trebuie insa mentionat ca, pe langa caracteristicile de rezistenta si durabilitate extinsa, produsul are si un aspect decorativ superior si o etalare exceptionala, ideal pentru folosirea in spatii de prezentare.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]

Cautari similare
Vopsea de pardoseala din beton “Emex”
Vopsea cauciucata pentru beton “Emex”
Vopsea epoxy baza apa “Emex Deck”
Lac poliuretanic beton “Emex PU Stamp”
Lac protectie beton “Emex LS Patio”
Amorsa poliuretanica bicomponenta “Emex”
Solicita Informatii