CONSUM VOPSEA EPOXIDICA EMULSIONATA “EMEX DECK”

INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, aparute in timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea epoxy baza apa “Emex Deck”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopsea Epoxidica pe Baza de Apa pentru Pardoseli “Emex Deck” - destinata utilizarii profesionale pentru asigurarea unei protectii cu caracteristici de rezistenta excelente si de durata, conferind totodata un aspect estetic superior pardoselilor astfel vopsite. Aceste vopsele epoxidice pe baza de apa se folosesc pentru suprafete din beton, mozaic, piatra, etc., doar in conditii de interior. Sunt vopsele profesionale, ce necesita cunostinte de specialitate prvind aplicarea. Aplicarea se face doar de personal specializat in utilizarea de vopsele bicomponente.
Este utilizata, cu foarte buna rezultate, pe toate suprafetele ce necesita o protectie superioara fata de factori agresivi, mecanici, cum ar fi frecare si uzura, dar si chimici ca expunere la agresiuni chimice, prezenta hidrocarburilor sau a altor compusi chimici, dar si in spatii de prezentare, sau de productie, in special cu trafic intens.

Produsul Vopsea Epoxidica Emulsionata de Pardoseala “Emex” este un sistem agrementat sanitar, fapt ce permite folosirea acestuia in spatii unde sunt solicitate conditii de igiena foarte restrictive, cum ar fi zonele destinate industriei farmaceutice sau prelucrarii si desfacerii alimentelor.

Pregatirea suprafetei-suport, premergatoare vopsirii, reprezinta o etapa de maxima importanta pentru realizarea parametrilor de rezistenta si durabilitate optimi, si consta in urmatoarele:

Aplicarea Vopselei Epoxidice Emulsionate “Emex Deck” se va face prin roluire, dupa min. 12 ore si max. 30 de ore de la aplicarea amorsei. Intre straturile de vopsea aplicarea se va face dupa min. 12 ore si max. 30 ore, la temperatura de 23°C (stratul anterior va fi uscat suficient sa nu lase amprenta). Diluarea se face doar cu apa.

Produsul este recomandat pentru pardoselile (sau suprafetele cimentice in general) din beton, sape, mozaic, placi cimentice turnate, sape autonivelante cimentice, sape minerale cu sau fara autonivelare, etc. Datorita rezistentei mari la diferiti factori atat mecanici cat si chimici, aceasta vopsea de pardoseala se poate aplica in majoritatea zonelor cu agresiuni de orice natura, apa sau umiditate, dar si in zonele unde este necesar un aspect decorativ superior.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]

Cautari similare
Vopsea de pardoseala din beton “Emex”
Vopsea cauciucata pentru beton “Emex”
Lac poliuretanic beton “Emex PU Stamp”
Marcaje rutiere asfalt “Emex Route”
Vopsea poliuretanica pentru beton “Emex”
Lac protectie beton “Emex LS Patio”
Solicita Informatii