CONSUM VOPSEA EPOXIDICA EMULSIONATA “EMEX DECK”

Vopsea epoxy emulsionata pardoseala “Emex Deck”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea epoxy baza apa “Emex Deck”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopsea Epoxidica Emulsionata de Pardoseala “Emex Deck” - produs bicomponent, profesional, fabricat din rasina epoxidica solubila in apa, pigmenti, si aditivi specifici, cu adaos de fileri duri (α-corindon, faina de cuart, etc.), special conceputa pentru acoperirea suprafetelor din beton, sape, mozaic sau alte materiale minerale.
Are performante de pelicula superioare altor vopsele cu aplicatii similare si, desi nu prezinta dificultati mari la aplicare, datorita formularii bicomponente, este destinata doar aplicarii de catre personal specializat.
Un avantaj remarcabil, al acestei vopsele epoxidice, este absenta mirosului specific vopselelor epoxidice solventate. Astfel, in zonele de interior, carora le este dedicata, utilizarea acesteia este de departe cea mai agreabila, si mai usor de tolerat, in conditiile in care putem spune ca nu se elimina mirosuri.
Sistemul epoxidic emulsionat este alcatuit din doi componenti, care, prin combinare, vor asigura reticularea sistemului si realizarea parametrilor de performanta necesari unei vopsele pentru pardoseala.
Produsul se remarca prin duritate superioara, aderenta exceptionala la suport, rezistenta si stabilitate deosebita in medii agresive chimic, acide sau alcaline, variatii mari de temperatura, rezistenta la uzura si abraziune, etc.
Produsul Vopsea Epoxidica Emulsionata de Pardoseala “Emex” este un sistem agrementat sanitar, fapt ce permite folosirea acestuia in spatii unde sunt solicitate conditii de igiena foarte restrictive, cum ar fi zonele destinate industriei farmaceutice sau prelucrarii si desfacerii alimentelor.
Vopseaua epoxidica pe baza de apa pentru pardoseli poate fi colorata industrial, in orice nuanta a cartelei RAL.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea de pardoseala din beton “Emex”
Vopsea cauciucata pentru beton “Emex”
Lac poliuretanic beton “Emex PU Stamp”
Marcaje rutiere asfalt “Emex Route”
Vopsea poliuretanica pentru beton “Emex”
Lac protectie beton “Emex LS Patio”
Solicita Informatii