CONSUM VOPSEA POLIURETANICA ELASTICA “EMEX FLEXIPOL”

Vopsea poliuretanica de impermeabilizare

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea poliuretanica hidroizolanta

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopseaua Elastica “Emex Flexipol” este un sistem bicomponent de generatie noua, fabricat din rasina poliuretanica.
Este un produs superior, cu caracteristici excelente de elasticitate si flexibilitate destinat utilizarii profesionale, atat ca vopsea pentru beton, in cazul suprafetelor care necesita o acoperire flexibila, ca sali, terenuri de sport, ori terase, cat si pentru protejarea de bazine din beton, piscine sau alte suporturi expuse la actiunea apei.
Sistemul asigura, pe langa elasticitate si flexibilitate superioare, o foarte buna aderenta la suport, rezistenta la agenti chimici si de mediu, buna etalare, si proprietati de impermeabilizare.
Este un produs destinat utilizarii profesionale, de personal cu experienta in aplicarea produselor bicomponente. Datorita peliculei elastice, se poate folosi pentru sali sau terenuri de sport, spa-uri, etc., alte zone circulate, in care sunt solicitate acoperiri cu o mai mare flexibilitate, dar si cu o rezistenta mecanica superioara, mai ales la trafic.
Se poate utiliza, de asemenea, cu rezultate excelente si ca vopsea impermeabilizanta pentru acoperisuri, terase, suprafete din beton expuse, ocazional sau permanent, la factori agresivi de mediu, intemperii, la actiunea apei, sau chiar imersate, pentru perioade indelungate, cum ar fi piscine sau bazine de apa.
Este recomandata si pentru cantine de intreprinderi, sau restaurante de capacitati mari, unde intretinerea este in general dificila. In acest sens, mentionam ca aceasta Vopsea Elastica si de Impermeabilizare este agrementata sanitar pentru folosirea in spatii cu cerinte stricte de igiena.
Aceasta vopsea bicomponenta elastica, poate fi colorata intr-o gama variata de nuante RAL.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Lac poliuretanic beton “Emex PU Stamp”
Vopsea poliuretanica pentru beton “Emex”
Vopsea de pardoseala din beton “Emex”
Vopsea cauciucata pentru beton “Emex”
Pardoseala elastica poliuretanica “Emex”
Membrana hidroizolanta bicomponenta
Solicita Informatii