CONSUM LAC EPOXIDIC | RASINA EPOXI “EMEX EPOXY CONTACT”

Rasina Epoxi | Lac epoxidic “Emex Epoxy Contact”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Lac rasina epoxidica solvent-free

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Lacul Epoxidic de Sigilare “Emex Epoxy Contact” este un produs cu proprietati de protectie, sigilare si fixare a suporturilor din beton, utilizat pentru protectia suprafetelor cimentice, dar si ca bariera de vapori.
Fiind un produs specializat, aplicarea se va face numai de catre persoane calificate, cu experienta in utilizarea sistemelor bicomponente.
Acest lac, pe baza de rasina epoxidica bicomponenta, nesolventata, transparenta, se caracterizeaza printr-o aderenta deosebita, rezistenta mecanica excelenta, stabilitate in medii expuse agresiunilor chimice, sau variatiilor mari de temperatura sau temperaturi extreme, negative sau pozitive, intretinere facila, etc.
Are o durata indelungata de viata, in conditiile in care frecarea sau abraziunea se regasesc in limite normale, fara expuneri exagerate, la factori care ar putea genera matuirea sau deteriorarea suprafetei.
Una dintre functiile principale ale acestui lac, pe baza de rasina epoxidica transparenta, este ca bariera de vapori si sigilant impotriva prafului (la suport din beton), inaintea montarii de pardoseli flotante, sau parchet de orice tip. Astfel, ca bariera de vapori nu va permite aparitia condensului sub parchet sau pardoseala, izoland impotriva umezelii, iar ca sigilant nu va mai permite eliminarea prafului, rezultat dupa macinarea superficiala a betonului, realizand astfel, chiar o protectie fata de potentiale alergii.
Acest tip de lac epoxidic se utilizeaza, cu rezultate optime, pe toate suprafetele cimentice ca mozaic, betoane, sape, pardoseli elicopterizate, dar si pentru supralacuirea de pardoseli sau vopsele epoxidice.
Produsul este transparent, dar la comanda, se poate nuanta in tente standard de culoare.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Lac poliuretanic beton “Emex PU Stamp”
Lac de piatra in solvent “Emex WS”
Lac de Exterior “Emex UV Shield”
Lac protectie beton “Emex Mineral Protect”
Lac epoxidic solventat
Lac protectie metal “Emex Bliss”
Solicita Informatii