VOPSEA POLIURETANICA PENTRU PARDOSEALA “EMEX”

Vopsea poliuretanica pentru pardoseala “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close

Vopsea poliuretanica pentru beton “Emex”

Categorii: Vopsele Pardoseli & Trafic
Pret: 332.78Ron/ Bidon 4 Kg
+ Bid. 0.80 Kg Intaritor - Pachet
Pretul include TVA
Preturi pentru culorile standard, din lista. Culori RAL se produc doar pe comanda, in max. 3 zile de la lansarea comenzii ferme. Pretul acestora va diferi, in functie de nuanta.
-->
Vezi cos
5.00 /5

13

Vopsea Poliuretanica pentru Pardoseala “Emex” - un sistem profesional de vopsire, bicomponent, pentru pardoseli cimentice, beton, sape, mozaicuri, piatra, etc. Are in compozitie adaosuri de materiale dure, ca faina de cuart si α-corindon, pentru realizarea unor parametri superiori de duritate si rezistenta la factori agresivi, chimici sau de mediu, socuri mecanice sau termice, expunerea in medii agresive, etc.
Sistemul este compus din doi componenti, care prin combinare, determina intarirea, astfel incat dupa uscare sa fie realizate toate caracteristicile de perfomanta scontate:

 • O rasina poliuretanica, de tip poliol acrilic, ce indeplineste functia de component primar, sau baza, imbunatatita prin formulare cu aditivi specifici, pigmenti si adaosuri pentru duritate, si
 • Un poliizocianat, cu rol de intaritor, ce va asigura polimerizarea sistemului si indeplinirea caracteristicilor de pelicula. Acesta se livreaza separat, in ambalaje predozate. Pentru pret si caracteristici tehnice, va rugam sa vizitati pagina dedicata, unde veti gasi toate detaliile necesare.

Nota: Se va avea in vedere ca folosirea intaritorului nu este optionala; in lipsa acestuia nu se pot realiza nici uscarea si, desigur, nici parametrii optimi de performanta a peliculei. De asemenea, folosirea neadecvata sau inlocuirea intaritorului cu alte produse, va genera rezultate sub limita de performanta, sau chiar deteriorarea sistemului, fara posibilitati de recuperare, fie printr-o intarire brusca, fie prin absenta totala a acesteia.


Aceasta vopsea de pardoseala are proprietati foarte bune de pelicula, din care putem enumera: rezistenta la frecare, socuri mecanice sau termice, flexibilitate, aderenta mare, etalare excelenta, rezistenta la factori chimici sau variatii de temperatura, durabilitate indelungata in conditii de expunere prelungita la factori agresivi, s.a.

Colorarea acestui produs se face doar industrial, in nuantele cartelei RAL.

Caracteristici principale:

 • Agrementare sanitara;
 • Etalare de exceptie;
 • Duritate excelenta;
 • Durabilitate mare;
 • Putere mare de acoperire;
 • Aderenta ridicata la suport;
 • Rezistenta mare la intemperii;
 • Rezistenta la factori chimici;
 • Rezistenta la hidrocarburi
 • Rezistenta la agenti corozivi.

Vopsea Poliuretanica pentru Pardoseli din Beton “Emex” - destinata utilizarii profesionale si aplicarii de catre personal specializat, in scopul asigurarii unei prezentari cu un aspect decorativ superior, dar si a realizarii unei protectii superioare fata de agenti chimici sau alti factori agresivi. Suprafetele pe care se foloseste, cu precadere, sunt sape cimentice sau din beton, mozaic, piatra, etc. atat la interior cat si, mai ales, la exterior.
Nu exista insa limitari specifice de folosire, si atunci poate fi utilizata, cu aceleasi performante pe orice suport, unde se doreste realizarea unei pelicule cu aspect competitiv si luciu deosebit, dar si acolo unde exista necesitatea unei protectii speciale la factori agresivi, mecanici, de la frecare pana la socuri mecanice, sau chimici, de la factori de mediu, pana la actiunea unor hidrocarburi sau alti agenti chimici agresivi .

Vopseaua poliuretanica pentru pardoseli este un produs cu agrementare sanitara. Permite utilizarea pentru zone sensibile, cu cerinte speciale de igiena, cum ar fi laboratoare medicale, spitale, farmacii sau spatii de prelucrare si desfacere de alimente, restaurante, cantine, cofetarii, bucatarii, etc.

Pregatirea corecta a suportului, ca factor determinant pentru obtinerea unei pelicule performante, cu durabilitate avansata, trebuia sa comporte, cel putin, urmatorele operatiuni:

Vopseaua poliuretanica de pardoseala se aplica in general prin roluire, dar poate fi aplicata si cu instalatii airless de mare presiune, sau chiar cu alte instrumente conventionale, cum ar fi pulverizarea cu aer.

Acest sistem poliuretanic pentru pardoseala poate fi folosit pentru orice suprafata din placi sau sape cimentice ori minerale, beton, mozaic, piatra decorativa, etc. Are performante de rezistenta foarte bune, care o recomanda pentru zonele de trafic intens sau solicitari ori socuri mecanice, dar si in zonele de expunere la actiunea unor factori de natura chimica. Trebuie insa mentionat ca, pe langa caracteristicile de rezistenta si durabilitate extinsa, produsul are si un aspect decorativ superior si o etalare exceptionala, ideal pentru folosirea in spatii de prezentare.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

CaracteristicaU/MValoarea Caracteristicii
Aspect-omogen, fara depuneri
Nevolatile%min. 60
Raport de amestecaregr.1.000 ÷ 250
Pot-life la 23°CMin.cca. 30
Consum specificg/mp/strat140 - 170
Pelicula
AspectContinua, lucioasa
Timp mediu de uscareore12
Realizare parametrizile7
Rezistenta la apa500 orebuna, fara modificari
Rezistenta la ulei48 orebuna, fara modificari
Cautari similare
Vopsea pardoseli cu microfulgi de sticla
Vopsea epoxy baza apa “Emex Deck”
Vopsea cauciucata pentru beton “Emex”
Lac protectie beton “Emex LS Patio”
Lac poliuretanic beton “Emex PU Stamp”
Vopsea de pardoseala din beton “Emex”
Solicita Informatii