ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

LAC EPOXIDIC SOLVENTAT EMEX EPOXY COAT”

Toate produsele noastre sunt fabricate în Sistemul de Management Integrat al Calitatii
ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001
Romtehnochim asigura garantia calitatii
Produs fabricat in Romania
Produse fabricate in Romania, cu materiale import UE.
Descriere

Lac Epoxidic “Emex Epoxy Coat” - produs profesional, cu proprietati superioare de protectie si decorare, rezistent la factori agresivi, mecanici, chimici sau de mediu, utilizat pentru metal, beton sau supralacuire.
Produsul este bicomponent, reactia de polimerizare producandu-se la combinarea celor componente:

 • Rasina epoxidica aditivata, in solvent organic,
 • Intaritor de tip poliaminoamidic in xylol 70%, pentru care veti gasi toate detaliile, privind pretul sau modul de ambalare, in pagina dedicata.

Nota: Obtinerea performantelor finale ale peliculei este conditionata de de utilizarea corecta si in proportiile specificate de producator a intaritorului. Neutilizarea sau utilizarea incorecta a acestuia poate compromite sismult folosit.


Acest tip de lac este se caracterizeaza prin luciu superior, rezistenta mecanica excelenta, stabilitate la exploatarea in medii chimic agresive, rezistenta la variatii de temperatura, capacitate mare de penetrare in cazul suprafetelor minerale, etc.
Are durabilitate indelungata, minim 5 ani, in conditii de exploatare normala, cu o expunere moderata la socuri mecanice, frecare sau abraziune.

Produsul este transparent.

Caracteristici principale:

Produs profesional de inalta calitate
 • aderenta mare;
 • etalare excelenta;
 • luciu superior;
 • rezistenta la coroziune;
 • durabilitate mare;
 • rezistenta la trafic si uzura;
 • sigileaza porii si previne macinarea;
 • rezistenta la apa si coroziune alcalina;
 • rezistent la temperatura: 100°C continuu; 120°C discontinuu.

Detalii de utilizare

Acest Lac Epoxidic, prezentat sub denumirea “Emex Epoxy Coat”, urmare faptului ca poate fi aplicat pe materiale diverse, permite o folosire diversificata, de la finisari finale ale suporturior din metal de utilizare generala, top-coat pentru sisteme de pardoseli sau vopsiri epoxidice, pana la protectia betonului, in vederea sigilarii impotriva macinarii si eliminarii de praf, inaintea montarii de parchet sau pardoseala flotanta, sau a oricaror alte suprafete care necesita o protectie ridicata.

Produsul este utilizat numai ca strat final (top-coat), si nu este indicat pentru reparatii, in amestec cu materiale pulverulente sau de duritate, ca faina de cuatz, corindonul, sau altele similare.

Lacuirea cu acest tip de lac este destinata suporturilor exploatate la interior. Chiar daca toate caracteristicile de duritate si rezistenta ale peliculei nu vor fi afectate, performantele sale ramanand identice, lacul are dezavantajul unei rezistente limitate la lumina, fapt care poate determina cu usurinta matuirea prematura. Cu toate acestea, printr-o aditivare potrivita, realizabila doar in procesul de productie, se poate utiliza si la exterior.

Se utilizeaza ca top-coat pentru otel sau beton, in sisteme decorative sau de protectie, atat in domeniul civil cat si in cel industrial. Avand o rezistenta mare la apa, frig sau socuri termice, uleiuri si hidrocarburi, etc., este destinat cu precadere zonelor exploatate in medii expuse unor solicitari peste medie, mecanice, chimice, termice, s.a. Realizeaza o pelicula perfect impermeabila la apa, saruri, compusi cu sulf, azot, clor, bioxid de carbon, atat pentru suprafetele metalice, cat si pentru cele din beton.

Obtinerea tuturor perfomantelor produsului este conditionata de o pregatire optima a suportului, conform indicatiilor existente in Fisa Tehnica, sau recomandarilor producatorului.
Se recomanda efectuarea de teste prealabile de compatibilitate, in cazul aplicarii peste straturi anterioare de vopsea bicomponenta, sau suprafete din beton ce au fost intretinute cu produse de provenienta necunoscuta. Orice surse de contaminare, dar mai ales impregnarea cu silicati, ceruri, compusi florurati, grasimi vor trebui inlaturate, intrucat influenteaza in mod negativ atat aderenta cat si durabilitatea sistemului.

Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in , in care sunt prezentate si instructiuni de aplicare.

Caracteristici tehnice
Caracteristica U/M Valoarea Caracteristicii
Aspect - omogen, transparent
Densitate gr/cmc 1,05 ± 0,05
Viabilitate amestec ore 4
Timp de scurgere, Ø4 Sec. 40 - 60
Consum specific g/mp/strat 110 -140
Pelicula
Aspect   Transparenta
Timp de uscare ore max. 12
Uscare in profunzime ore max. 24
Rezistenta la imersie ore 500
Rezistenta la uleiuri 48 ore fara modificari

Comanda sau cere informatii:
Lac epoxidic solventat
“Emex Epoxy Coat”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea