CONSUM LAC POLIURETANIC BETON AMPRENTAT “EMEX PU STAMP”

INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, aparute in timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Lac poliuretanic beton “Emex PU Stamp”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Lac Poliuretanic pentru Beton Amprentat “Emex PU Stamp” - ca produs profesional, destinat unei protectii superioare a suprafetelor circulabile din beton, gen beton amprentat, placi, pavele sau dale ornamentale din beton, mozaic, sape, piatra decorativa, etc. expuse conditiilor de mediu, ca intemperii sau radiatii UV, va fi utilizat doar in conditii de aplicare profesionala cu personal specializat, sau urmarind indicatiile din Fisa Tehnica a produsului.
Acest sistem poliuretanic se poate aplica, de asemeni, pe sape sau pardoseli cimentice turnate, care prezinta deteriorari, in special prin macinare, pentru fixarea si ancorarea acestora, in scopul evitarii eliminarii de praf, sau in vederea acoperirii ulterioare cu alte materiale specifice, ca: vopsiri poliuretanice, parchet, etc.

Pentru obtinerea unor rezultate optime, se vor efectua urmatoarele operatiuni:

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]

Cautari similare
Lac epoxidic solventat
Lac de piatra in solvent “Emex WS”
Lac de Exterior “Emex UV Shield”
Lac de piatra solubil in apa “Emex AQS”
Lac rasina epoxidica solvent-free
Lac protectie beton “Emex Mineral Protect”
Solicita Informatii