CONSUM LAC POLIURETANIC BETON AMPRENTAT “EMEX PU STAMP”

Lac poliuretanic beton amprentat “Emex PU Stamp”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Lac poliuretanic beton “Emex PU Stamp”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Lac Poliuretanic pentru Beton Amprentat “Emex PU Stamp” - un sistem bicomponent, de generatie noua, pe baza de polioli acrilici (rasini poliuretanice), cu continut de promotor de adeziune, pentru marirea aderentei la suport si aditivi speciali pentru cresterea duritatii si durabilitatii, cu rezistenta la lumina si UV, pentru aplicarea la exterior.
Este destinat preponderent decorarii si protectiei suprafetelor ce necesita atat un aspect superior de prezentare, cat si o rezistenta ridicata la trafic si uzura, intemperii, umezeala ridicata, cicluri inghet/ dezghet, alti factori de mediu.
Produsul se face remarcat prin caracteristicile avansate de pelicula dintre care mentionam: luciul superior si persistent, rezistenta superioara, duritatea ridicata, durabilitatea indelungata si prezentarea profesionala a peliculei.
Corect aplicat, cu respectarea instructiunilor din Fisa Tehnica, in special privitoare la absenta umiditatii din suport, la momentul aplicarii, produsul are o durata indelungata de viata, in functie de gradul de expunere si de trafic.
Se va utiliza doar la peste +10°C.
Este un produs profesional, destinat unei protectii superioare a suprafetelor circulabile din beton, expuse conditiilor de mediu, ca intemperii sau radiatii UV. Va fi utilizat doar in conditii de aplicare profesionala cu personal specializat, si urmarind indicatiile din Fisa Tehnica a produsului.
Acest sistem poliuretanic se poate aplica, de asemenea, pe sape sau pardoseli cimentice turnate, care prezinta deteriorari, in special prin macinare, pentru fixarea si ancorarea acestora, in scopul evitarii eliminarii de praf, sau in vederea acoperirii ulterioare cu alte materiale specifice, ca: vopsiri poliuretanice, montaj parchet, etc.
Culoare: produsul este transparent, dar poate fi nuantat cu pigmenti semitransparenti.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Lac epoxidic solventat
Lac de piatra in solvent “Emex WS”
Lac de Exterior “Emex UV Shield”
Lac de piatra solubil in apa “Emex AQS”
Lac rasina epoxidica solvent-free
Lac protectie beton “Emex Mineral Protect”
Solicita Informatii