ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

VOPSEA HIDROIZOLANTA CAUCIUCATA EMEX FLEXIPOL”

Toate produsele noastre sunt fabricate în Sistemul de Management Integrat al Calitatii
ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001
Romtehnochim asigura garantia calitatii
Impregnant vopsea cauciucata fabricat in Romania
Produse fabricate in Romania, cu materiale import UE.
Descriere

Vopsea Hidroizolanta Cauciucata “Emex Flexipol” - fabricata din rasina poliuretanica, este un produs cu caracteristici superioare de elasticitate si flexibilitate, destinat utilizarii profesionale, atat ca vopsea pentru beton, in cazul unor suprafete care necesita o acoperire flexibila, cum ar fi sali de sport ori terase, cat si ca impermeabilizant pentru hidroizolarea de piscina, bazine din beton, sau alte suporturi expuse la actiunea apei.
Este un sistem de generatie noua, bicomponent, compus din:

 • Rasina poliuretanica (poliolica) solventata, aditivata si pigmentata, ca baza a sistemului poliuretanic impermeabilizant, si
 • Intaritor din poliizocianat alifatic, destinat asigurarii caracteristicilor de performanta si, mai ales, a reticularii sistemului. Este furnizat in ambalaje predozate, separate. In , puteti gasi toate detaliile necesare.

Nota: Nu se vor folosi alti intaritori, inafara celor livrati sau recomandati de producator. Inlocuirea intaritorului, nefolosirea sau folosirea necorespunzatoare, determina atat nerealizarea parametrilor de performanta, cat si uscarea incompleta, intr-o durata nedeterminata, si poate duce la compromiterea iremediabila a sistemului poliuretanic.


Acest sistem are ca si caracteristici de pelicula, pe langa elasticitate si flexibilitate superioare, o foarte buna aderenta la suport, rezistenta la agenti chimici si de mediu, etalare superioara, si proprietati de impermeabilizant.
Vopseaua poliuretanica elastica (cauciucata) poate fi colorata intr-o gama variata de nuante RAL.

Caracteristici principale:

Vopsea hidroizolanta poliuretanica de ultima generatie
 • Aderenta mare;
 • Etalare foarte buna;
 • Durabilitate mare;
 • Proprietati hidroizolante;
 • Rezistenta excelenta la uzura;
 • Rezistenta la factori de mediu;
 • Elasticitate si flexibilitate ridicate;
 • Rezistenta la medii acide sau alcaline;
 • Rezistenta la hidrocarburi, agenti corozivi.

Detalii de utilizare

Vopsea Cauciucata din Rasina Poliuretanica “Emex Flexipol” - se recomanda a fi folosita de personal specializat, datorita particularitatilor de aplicare. Este utilizata in special ca vopsea hidroizolanta pentru piscina sau bazine de beton, dar se foloseste cu rezultate excelente si pentru acoperisuri, terase, suprafete din beton expuse la actiunea apei, sau chiar imersate.
Datorita peliculei elastice, se poate folosi si pentru sali de sport, sau alte zone circulate, in care sunt solicitate acoperiri cu o mai mare flexibilitate, dar cu rezistenta mecanica superioara, mai ales la trafic.
O alta utilizare a acestui sistem este pentru zonele expuse atat vibratiilor, fata de care manifesta o foarte buna rezistenta, cat si factorilor de contaminare in exces, cum ar fi grasimi sau vapori grasi, datorita posibilitatile nelimitate de spalare cu apa si detergent. De aceea, este recomandata si pentru peretii sau tavanele cantinelor de intreprinderi, sau restaurante de capacitati mari, unde intretinerea este in general dificila. In acest sens, mentionam ca vopseaua poliuretanica “Emex Flexipol” este si agrementata sanitar, pentru folosirea in spatii cu cerinte stricte de igiena.

Pregatirea corespunzatoare a suportului se realizeaza prin:

Aplicarea acestei vopsele, pe baza de rasina poliuretanica, se va face cu trafaleti speciali, sau prin pulverizare air-less la presiuni mari.

Produsul Vopsea Poliuretanica Elastica “Emex Flexipol” poate fi folosita in orice zona ce necesita o protectie ridicata fata de actiunea apei, a intemperiilor sau a contaminantilor, factori la care prezinta o rezistenta ridicata. Are multe alte caracteristici de performanta, din care putem enumera: rezistenta la agenti corozivi sau hidrocarburi, rezistenta mecanica ori la variatii de temperatura, pelicula cu calitati superioare de etalare, luciu ridicat, s.a.

Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in .

Caracteristici tehnice
Caracteristica U/M Valoarea Caracteristicii
Aspect - omogen, fara depuneri
Nevolatile % min. 60
Raport de amestecare gr. 1000 ÷ 250
Pot-life la 23°C Min. cca. 30
Consum specific g/mp/strat 140 - 170
Pelicula
Aspect   Continua, lucioasa
Timp mediu de uscare ore 12
Realizare parametri zile 7
Rezistenta la apa 500 ore buna, fara modificari
Rezistenta la ulei 48 ore buna, fara modificari

Comanda sau cere informatii:
Vopsea Cauciucata
Impermeabilizant pentru Beton

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea