CONSUM GRUND CLORCAUCIUC DE AMORSARE “EMEX”

Grund clorcauciuc de amorsare pardoseli “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Amorsa clorcauciuc impregnare “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Grundul de Amorsare Clorcauciuc pentru Pardoseli “Emex” este un produs fabricat pe baza de emulsii de cauciuc, pigmenti, plastifianti, solventi si aditivi specifici, monocomponent.
Este un produs de acoperire primara, cu proprietati superioare, destinat impregnarii suporturilor din materiale minerale, sape cimentice sau din beton, sape cu, sau fara autonivelare, placi cimentice turnate, mozaic, etc., pentru fixarea suprafetelor-suport si inchiderea porilor acestora, inaintea acoperirii cu vopsele clorcauciuc, in spatii interioare sau exterioare.
Produsul, care va potenta toate performantele top-coat-ului din clorcauciuc (cauciucat), este caracterizat printr-o mare rezistenta la apa sau umiditate remanenta, ori chiar imersare, aderenta exceptionala la suport, rezistenta si stabilitate in medii chimic ponderat agresive, variatii mari de temperatura sau socuri termice, etc.
Desi nu este un produs care sa prezinte dificultati de aplicare, este obligatorie respectarea parametrilor de aplicare si pregatire a suportului, prevazuti in Fisa Tehnica.
Amorsa clorcauciuc se va aplica fie prin roluire cu trafaleti speciali, rezistenti la solvent, fie prin pulverizare airless, cu masini de mare presiune. Nu se vor folosi piepteni sau tragatoare si, nu se va aplica in straturi groase. Diluarea se face doar cu Solvent pentru Vopsele Clorcauciuc “Emex”, sau alti solventi recomandati de producator.
Grundul de Amorsare Clorcauciuc pentru Pardoseli “Emex” este recomandat atat pentru pardoseli cat si pentru piscine, remarcandu-se prin bune proprietati si rezistenta la apa, sau umezeala permanenta, expunere in medii ostile, rezistenta la factori mecanici ca uzura excesiva, trafic intens sau socuri mecanice, s.a.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea de pardoseala din beton “Emex”
Vopsea poliuretanica pentru beton “Emex”
Vopsea cauciucata pentru beton “Emex”
Marcaje rutiere asfalt “Emex Route”
Amorsa epoxidica bicomponenta “Emex”
Amorsa poliuretanica bicomponenta
Solicita Informatii