CONSUM GRUND CLORCAUCIUC DE AMORSARE “EMEX”

Grund clorcauciuc de amorsare pardoseli “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Amorsa clorcauciuc impregnare “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Grundul Clorcauciuc pentru Amorsare Pardoseli “Emex” este un produs de acoperire primara, cu proprietati superioare, destinat impregnarii suporturilor din materiale minerale, sape cimentice sau din beton, sape minerale cu, sau fara autonivelare, placi cimentice turnate, mozaic, etc., pentru fixarea suprafetelor-suport si inchiderea porilor acestora, inaintea acoperirii cu vopsele clorcauciuc, in spatii interioare sau exterioare.
Poate fi folosit atat in cazul suprafetelor exploatate in spatii cu trafic intens, unde se inregistreaza uzura si socuri mecanice, cat si pentru cele care functioneaza in spatii imersate, cum este cazul piscinelor sau bazinelor de beton.

Aceasta amorsa de pardoseala, fiind in sistem cu vopseaua clorcauciuc, este de asemeni agrementata sanitar, conform cerintelor UE, si indicata pentru zone cu recomandari speciale de igiena, cum ar fi cele medicale, ca laboratoare, farmacii, etc., sau spatii destinate producerii si desfacerii alimentelor.

Pregatirea ideala a suportului, comporta minim trei operatiuni principale:

Amorsa clorcauciuc se va aplica fie prin roluire cu trafaleti speciali, rezistenti la solvent, fie prin pulverizare air-less, cu masini de mare presiune. Nu se vor folosi piepteni sau tragatoare si, nu se va aplica in straturi groase. Diluarea se face doar cu Solvent pentru Vopsele Clorcauciuc “Emex”, sau alti solventi recomandati de producator.

Grundul de Amorsare Clorcauciuc pentru Pardoseli “Emex” este recomandat atat pentru pardoseli cat si pentru piscine, remarcandu-se prin bune proprietati si rezistenta la apa, sau umezeala permanenta, expunere in medii ostile, rezistenta la factori mecanici ca uzura excesiva, trafic intens sau socuri mecanice, s.a.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea de pardoseala din beton “Emex”
Vopsea poliuretanica pentru beton “Emex”
Vopsea cauciucata pentru beton “Emex”
Marcaje rutiere asfalt “Emex Route”
Amorsa epoxidica bicomponenta “Emex”
Amorsa poliuretanica bicomponenta “Emex”
Solicita Informatii