CONSUM VOPSEA MARCAJE RUTIERE REZONATOARE “EMEX”

Vopsea marcaje rutiere rezonatoare “Emex Trafic”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea marcaj rutier 2K “Emex Trafic”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopsea Bicomponenta pentru Marcaj Rutier Rezonatoare “Emex Trafic” - produs cu aplicabilitate dedicata, de utilizare strict profesionala, ce se va folosi doar de personal calificat si cu experienta in utilizarea rasinilor bicomponente, pe baza de monomeri acrilici, de tip metilmetacrilat, pigmenti, aditivi speciali si fileri, cu materiale de adaos pentru duritate, cum ar fi faina de cuart si α-corindon, pentru marcaje rutiere normale sau rezonatoare, utilizat pentru marcarea oricarui tip de pavaj: mixtura asfaltica, beton, piatra, etc. Aceasta vopsea rezonatoare de marcaj rutier contine perle de sticla, ce ajuta la reglarea grosimii, ce poate fi de 1 - 3 mm.
Produsul este format din doi componenti, care dupa intarire realizeaza parametrii de performanta.
Produsul, cu o durabilitate superioara, corelata cu rezistenta la expunere si exploatare, este recomandat pentru marcarea drumurilor, strazilor, pavajelor, zonelor pietonale, rezidentiale, industriale si de trafic intens, a zonelor cu piatra cubica, a zonelor de parcare, sau a terenurilor de sport cu suport asfaltic sau din beton.
Este destinata utilizarii strict profesionale cu personal specializat, pentru realizarea de marcaje rutiere pe suporturi din asfalt sau beton, drumuri, strazi, pavaje de orice tip, zone cu piatra cubica, zone de parcare sau pietonale, rezidentiale, industriale si de trafic intens sau terenuri de sport.
Se va folosi pentru realizarea marcajelor axiale continue si discontinue, sageti, benzi transversale, caroiaje sau a simbolurilor de avertizare si informare cu vizibilitate excelenta in conditii de zi, noapte sau ploaie.
Necesitatea aplicarii profesionale, cu personal specializat, este determinata atat de cerintele de pregatire a sistemului, cat si de timpul foarte scurt de intarire (viabilitate sau pot-life), a amestecului.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Marcaje rutiere asfalt “Emex Route”
Vopsea poliuretanica pentru beton “Emex”
Vopsea cauciucata pentru beton “Emex”
Lac poliuretanic beton “Emex PU Stamp”
Lac protectie beton “Emex LS Patio”
Vopsea de pardoseala din beton “Emex”
Solicita Informatii