ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

SOLVENT PENTRU RASINI POLIURETANICE EMEX

Toate produsele noastre sunt fabricate în Sistemul de Management Integrat al Calitatii
ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001
Romtehnochim asigura garantia calitatii
Produs fabricat in Romania
Produse fabricate in Romania, cu materiale import UE.
Descriere

Solventul pentru Vopsele si Rasini Poliuretanice “Emex” este un produs complex, specializat cu reactivitate ridicata, destinat in mod special produselor realizate pe baza de rasini poliuretanice de vascozitate ridicata, cu precadere a vopselelor si grundurilor poliuretanice de pardoseala. Se prezinta ca amestec echilibrat de solventi organici, cu actiune si reactivitate intense.

Produsul are capacitate foarte mare de solventare, cu actune imediata, motiv pentru care trebuie folosit cu prudenta, de personal calificat, numai in scopul prevazut de producator si la aplicatiile desemnate.

Este un diluant eficient, cu buna compatibilitate cu rasinile poliuretanice de densitate ridicata. Asigura o buna corectie a vascozitatii, usureaza intinderea, si pastreaza nealterate proprietatile vopselelor, cu conditia respectarii unei utilizari corespunzatoare, in special a procentelor de diluare.

Caracteristici principale:

Solvent profesional de inalta calitate
  • Reactie imediata;
  • Consum optim;
  • Randament mare;
  • Conservare indelungata;
  • Eficienta la solventare;
  • Prezerva proprietatile;
  • Eficient pentru spalare instrumente;
  • Compatibilitate cu vopselele poliolice;
  • Compatibilitate controlata cu alte rasini.
Detalii de utilizare

Diluantul pentru Rasini si Vopsele Poliuretanice “Emex” are ca arie principala de folosire reglarea vascozitatii vopselelor si grundurilor poliuretanice, fabricate pe baza de rasini poliolice cu vascozitate mare, in procesul de pregatire pentru aplicare.

Ca si adresabilitate, principala destinatie, a acestuia, este pentru Vopseaua Poliuretanica pentru Pardoseala “Emex”. Intrebuintarea acestui tip de solvent este recomandata, insa, si pentru alte produse, cum ar fi:

Acest solvent va fi folosit la alte produse decat cele enumerate, numai dupa efectuarea de teste de compatibilitate si optimizare a dilutiei, sau la indicatiile producatorului.

Solventul pentru Rasini Poliuretanice “Emex” poate fi intrebuintat, de asemeni, si ca agent de spalare pentru petele rezultate din stropirea accidentala, dar si pentru curatarea instrumentelor sau uneltelor de lucru. Este cu precadere recomandat pentru spalarea instrumentelor sensibile, cum ar fi pistoalele de pulverizare, in special cele air-less.

Procentul de solventare recomandat se situeaza intre 5 ÷ 15%, interval ce trebuie corelat cu proprietatile de lot ale rasinii poliuretanice. In acest sens este indicat sa se efectueze teste prealabile pentru determinarea raportului optim, sau sa se respecte cu strictete recomandarile producatorului.

Solventarea in exces a oricarui produs poate determina atenuarea semnificativa a performantelor acestuia. Se va utiliza doar la produsele poliuretanice “Emex”, indicate de producator. Folosirea acestui solvent inafara recomandarilor, poate duce la degradarea iremediabila a produselor diluate.

Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in .

Caracteristici tehnice
Caracteristica U/M Valoarea Caracteristicii
Aspect - lichid, transparent
Densitate gr/cmc 0,84 ± 0,10
Culoare - Transparent
Indice de aciditate cf. fisa max. 2
Refractie la 20°C - 1,50 – 1,53
Pelicula
Nu este cazul    

Comanda sau cere informatii:
Solvent Vopsele Poliuretanice
de Pardoseala “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea