VOPSEA CLORCAUCIUC PARDOSEALA BETON “EMEX”

Vopsea clorcauciuc pardoseala “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close

Vopsea cauciucata pentru beton “Emex”

Categorii: Vopsele Pardoseli & Trafic
Pret: 222.59Ron/ Bidon 5 Kg
Pretul include TVA
Preturi pentru culorile standard, din lista. Culori RAL se produc doar pe comanda, in max. 3 zile de la lansarea comenzii ferme. Pretul acestora va diferi, in functie de nuanta.
-->
Vezi cos
5.00 /5

29

Produsul Vopsea Clorcauciuc pentru Pardoseala din Beton “Emex” este un produs pe baza de emulsii de cauciuc clorurat tip Clortex, Pergut, Alopren, etc. si rasini acrilice termoplastice diluate in solventi organici, pigmenti, aditivi, plastifianti si solventi specifici, cu adaosuri de fileri duri, ca α-corindon si faina de cuart, pentru marirea rezistentei, utilizat pentru pentru vopsiri cu rezistenta superioara a suprafetelor din beton, sape, mozaicuri, asfalt, etc. Este o vopsea cauciucata monocomponenta, destinata aplicarii profesionale, atat la exterior cat si la interior.
Produsul, foarte rezistent la intemperii si trafic sau uzura, are ca destinatie principala vopsirea pardoselilor din beton, sape, mozaicuri, alei turnate, etc., sau doar marcarea, caz in care, se pot adauga perle din sticla.
Nu se va folosi pentru piscine, unde este recomandata o vopsea dedicata pentru imersie. Din gama clorcauciuc se recomanda Vopsea Clorcauciuc de Piscina “Emex Swim”

Acest tip de vopsea cauciucata pentru pardoseala din beton poate fi colorata in orice nuanta a cartelei RAL.

Caracteristici principale:

 • Aderenta ridicata la suport;
 • Putere mare de acoperire;
 • Durabilitate in exploatare;
 • Impermeabilitate ridicata;
 • Rezistenta la trafic intens
 • Rezistenta mare la abraziune;
 • Rezistenta la hidrocarburi;
 • Rezistenta mare la uzura;
 • Rezistenta la inghet;
 • Rezistenta mare la intemperii;
 • Rezistenta la agenti chimici.
 • Rezistenta la UV.

Produsul Vopsea Clorcauciuc de Pardoseala “Emex” este destinat pentru protectia suprafetelor din materiale cimentice, sapa, beton sau asfalt, in special pentru zone cu trafic intens, in conditii de etalare si aspect excelente. Poate fi aplicat ca vopsea de protectie atat la interior, cat si la exterior, si beneficiaza de buna rezistenta la agenti chimici moderat agresivi, factori mecanici sau de mediu. Este recomandata aplicarea cu personal specializat.
Datorita adaosurilor de materiale dure, de cuartz si α-corindon, ce maresc rezistenta la uzura si abraziune este folosita cu rezultate foarte bune pe orice suprafata ce necesita o protectie marita fata de diversi factori agresivi, de la intemperii pana la exploatare in zone de frecare sau de circulatie intensa.

Vopseaua Clorcauciuc pentru Pardoseli din Beton “Emex” este agrementata sanitar.

O pregatire conforma a suportului reprezinta operatiunea principala, ce va permite obtinerea unor parametri finali de pelicula, la cele mai inalte standarde. Aceasta pregatire consta in urmatoarele operatiuni:

Aceasta vopsea cauciucata de pardoseala se aplica in doua straturi, prin roluire cu trafaleti speciali, rezistenti la solvent. Nu se aplica in straturi groase, sau cu tragatoare cu dinti, dar poate fi aplicata si airless, la presiuni mari. Pentru reglarea vascozitatii de aplicare se va folosi doar Solvent pentru Vopsele Clorcauciuc “Emex”.
Se va urmari ca umiditatea suportului sa nu depaseasca valoarea de max. 12%, mentionata in Fisa Tehnica.

Vopseaua Clorcauciuc pentru Pardoseli “Emex” este recomandata pentru vopsirea pardoselilor sau, in general, a suprafetelor orizontale, din beton, mozaic, placi cimentice turnate, sape cimentice, sape minerale cu sau fara autonivelare, asfalt, alte suprafete minerale, curatate de protectii anterioare, testate in prealabil, ce necesita atat protectie la apa, umezeala sau/ si trafic, cat si un aspect estetic superior.

Desi, datorita rezistentei mari la apa, poate fi folosita si la piscine sau bazine din beton, acest lucru nu este indicat. Pentru astfel de aplicatii se recomanda Vopseaua Clorcauciuc de Piscina “Emex Swim”.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

CaracteristicaU/MValoarea Caracteristicii
Aspect-omogen, fara depuneri
Densitategr/cmc1,20 ± 0,05
Putere de acoperireNr. straturi2
Timp de scurgere, Ø4Sec.60 - 80
Consum specificg/mp/strat150 - 220
Pelicula
AspectContinua, lucioasa
Timp mediu de uscareore1
Uscare in profunzimeore6
Rezistenta la apa500 orebuna, fara modificari
Rezistenta la ulei48 orebuna, fara modificari
Cautari similare
Vopsea pardoseli cu microfulgi de sticla
Vopsea de pardoseala din beton “Emex”
Vopsea poliuretanica pentru beton “Emex”
Lac poliuretanic beton “Emex PU Stamp”
Vopsea epoxy baza apa “Emex Deck”
Lac protectie beton “Emex LS Patio”
Solicita Informatii