CONSUM VOPSEA CLORCAUCIUC PARDOSEALA BETON “EMEX”

Vopsea clorcauciuc pardoseala “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea cauciucata pentru beton “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Produsul Vopsea Clorcauciuc pentru Pardoseala din Beton “Emex” realizat pe baza de emulsii de cauciuc clorurat, pigmenti, aditivi, plastifianti si solventi specifici, cu adaos de faina de cuartz si α-corindon, pentru marirea rezistentei.
Este o vopsea cauciucata monocomponenta, destinata aplicarii profesionale.
Produsul, foarte rezistent la intemperii si apa, dar si la frecare sau abraziune, are ca destinatie principala vopsirea pardoselilor din beton (sapa, alei turnate, etc.), sau doar marcarea, caz in care, se pot adauga perle din sticla).
Datorita adaosurilor de materiale dure, de cuartz si α-corindon, ce maresc rezistenta la uzura si abraziune este folosita cu rezultate foarte bune pe orice suprafata ce necesita o protectie marita fata de diversi factori agresivi, de la intemperii pana la exploatare in zone de frecare, uzura sau circulatie intensa.
Aceasta vopsea cauciucata de pardoseala se aplica in doua straturi, prin roluire cu trafaleti speciali, rezistenti la solvent. Nu se aplica in straturi groase, sau cu tragatoare cu dinti, dar poate fi aplicata si airless. Pentru reglarea vascozitatii de aplicare se va folosi doar Solvent pentru Vopsele Clorcauciuc “Emex”.
Vopseaua Clorcauciuc pentru Pardoseli “Emex” este recomandata la vopsirea pardoselilor sau, in general, a suprafetelor cimentice, in special orizontale, din beton, mozaic, placi cimentice turnate, sape autonivelante cimentice, sape minerale cu sau fara autonivelare, alte suprafete minerale, curatate de protectii anterioare, sau testate in prealabil, ce necesita atat protectie la apa, umezeala sau/ si trafic, cat si un aspect estetic superior.
Desi poate fi folosita si la piscine sau bazine din beton, pentru astfel de aplicatii se recomanda Vopseaua Clorcauciuc de Piscina “Emex Swim”

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea de pardoseala din beton “Emex”
Marcaje rutiere asfalt “Emex Route”
Vopsea poliuretanica pentru beton “Emex”
Lac poliuretanic beton “Emex PU Stamp”
Vopsea marcaj rutier 2K “Emex Trafic”
Vopsea epoxy baza apa “Emex Deck”
Solicita Informatii