CONSUM VOPSEA CLORCAUCIUC PARDOSEALA BETON “EMEX”

Vopsea clorcauciuc pardoseala “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea cauciucata pentru beton “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Produsul Vopsea Clorcauciuc pentru Pardoseala din Beton “Emex” este un produs pe baza de emulsii de cauciuc clorurat tip Clortex, Pergut, Alopren, etc. si rasini acrilice termoplastice diluate in solventi organici, pigmenti, aditivi, plastifianti si solventi specifici, cu adaosuri de fileri duri, ca α-corindon si faina de cuart, pentru marirea rezistentei, utilizat pentru pentru vopsiri cu rezistenta superioara a suprafetelor din beton, sape, mozaicuri, etc. Este o vopsea cauciucata monocomponenta, destinata aplicarii profesionale, atat la exterior cat si la interior.
Datorita adaosurilor de materiale dure, de cuartz si α-corindon, ce maresc rezistenta la uzura si abraziune este folosita cu rezultate foarte bune pe orice suprafata ce necesita o protectie marita fata de diversi factori agresivi, de la intemperii pana la exploatare in zone de frecare sau de circulatie intensa.
Aceasta vopsea cauciucata de pardoseala se aplica in doua straturi, prin roluire cu trafaleti speciali, rezistenti la solvent. Nu se aplica in straturi groase, sau cu tragatoare cu dinti, dar poate fi aplicata si airless. Pentru reglarea vascozitatii de aplicare se va folosi doar Solvent pentru Vopsele Clorcauciuc “Emex”.
Vopseaua Clorcauciuc pentru Pardoseli “Emex” este recomandata la vopsirea pardoselilor sau, in general, a suprafetelor cimentice, in special orizontale, din beton, mozaic, placi cimentice turnate, sape autonivelante cimentice, sape minerale cu sau fara autonivelare, alte suprafete minerale, curatate de protectii anterioare, sau testate in prealabil, ce necesita atat protectie la apa, umezeala si/ sau trafic, cat si un aspect estetic superior. Se mai poate folosi si la marcare rutiera, caz in care, se pot adauga perle din sticla.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea pardoseli cu microfulgi de sticla
Vopsea de pardoseala din beton “Emex”
Vopsea poliuretanica pentru beton “Emex”
Lac poliuretanic beton “Emex PU Stamp”
Vopsea epoxy baza apa “Emex Deck”
Lac protectie beton “Emex LS Patio”
Solicita Informatii