CONSUM AMORSA POLIURETANICA DE IMPREGNARE “EMEX”

Amorsa poliuretanica impregnare pardoseli “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Amorsa poliuretanica bicomponenta

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Grund Poliuretanic pentru Amorsare Pardoseli “Emex” (sau Amorsa Poliuretanica de Pardoseala) - este un sistem bicomponent, de acoperire primara a suportului, pentru asigurarea bunei compatibilitati intre suprafetele din beton, cimentice sau similare, si stratul superior de vopsea poliuretanica de pardoseala.
Este un sistem de acoperire primara care asigura o perfecta compatibilitate intre suprafata-suport si vopseaua poliuretanica aplicata. Are, de asemenea, si caracteristici superioare de pelicula, cum ar fi durabilitatea si rezistenta la imbatranire, buna aderenta la suport, rezistenta la apa si umiditate remanenta, la variatii mari de temperatura, la hidrocarburi de orice tip, la socuri mecanice, stabilitate in medii expuse la agenti chimici sau corozivi, etc.
Produsul este profesional, si va fi aplicat numai de personal calificat si cu experienta in utilizarea rasinilor bicomponente. Este absolut necesara atat pregatirea suportului si a produsului, cat si aplicarea corecta, conform cerintelor de sistem, in mare parte prezentate in Fisa Tehnica.
Produsul se remarca prin capacitatea mare de neutralizare a suportului, ce determina o maxima compatibilitate intre suprafata din beton si vopseaua poliuretanica de pardoseala. Realizeaza totodata o baza stabila, amorsa poliuretanica penetrand suportul in profunzime pentru a-l stabiliza, inchizand in acelasi timp porii.
Permite folosirea eficienta, cu rezultate excelente, la pregatirea preliminara a pardoselilor cimentice, asigurand in acelasi timp suport pentru protectia fata de factori agresivi, si capacitand proprietatile de stabilitate si rezistenta, dar si cele de duritate si durabilitate, ale vopselei poliuretanice pentru pardoseli din beton.
Diluarea, sau reglarea vascozitatii de aplicare, se face daca este necesar, doar cu Solvent Poliuretanic “Emex”.... [citeste mai mult]

Cautari similare
Pardoseala autonivelanta epoxidica “Emex”
Pardoseala poliuretanica autonivelanta “Emex”
Pardoseala elastica poliuretanica “Emex”
Pardoseala poliuretanica antialunecare “Emex”
Pardoseala epoxidica - covor de piatra
Amorsa epoxidica bicomponenta “Emex”
Solicita Informatii