ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

DILUANT VOPSELE CLORCAUCIUC EMEX

Toate produsele noastre sunt fabricate în Sistemul de Management Integrat al Calitatii
ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001
Romtehnochim asigura garantia calitatii
Produs fabricat in Romania
Produse fabricate in Romania, cu materiale import UE.
Descriere

Solventul pentru Vopsele Clorcauciuc “Emex” este alcatuit dintr-un amestec controlat de solventi organici, in proportii specifice, cu o eficienta optima la diluarea vopselelor din aceasta categorie. Este un diluant cu eficacitate mare, dar si cu un timp de reactie scurt, destinat preponderent unei utilizari profesionale, in vederea ajustarii vascozitatii de aplicare a vopselelor, grundurilor, emailurilor sau lacurilor pe baza de emulsii de cauciuc clorurat.

Reactia foarte intensa si rapida a acestui solvent, impune o folosire foarte atenta, de catre personal calificat si, numai la aplicatiile pentru care exista recomandarea producatorului. Folosirea inafara recomandarilor, poate produce daune iremediabile produselor la care este folosit.

Dincolo de erficienta excelenta, manifestata la reglarea vascozitatii, sau chiar la curatarea instrumentelor, acest diluant va conserva toate proprietatile produselor de tip clorcauciuc, proprietati ce pot fi alterate la folosirea de solventi necorespunzatori, sau inafara recomandarilor producatorului.

Caracteristici principale:

Produs profesional de inalta calitate
  • Reactie intensa;
  • Consum echilibrat;
  • Eficienta mare;
  • Timp indelungat de pastrare;
  • Putere mare de solventare;
  • Conserva culoarea vopselelor;
  • Eficient la curatare;
  • Compatibilitate perfecta cu emulsiile clorcauciuc;
  • Compatibilitate partiala cu alte rasini.
Detalii de utilizare

Solventul pentru Vopsele Clorcauciuc “Emex” este destinat corectarii vascozitatii de aplicare, prin solventarea controlata a produselor fabricate pe baza de emulsii de cauciuc clorurat sau similare, in vederea pregatirii spre folosire a acestora.

Este recomandat cu precadere pentru Vopseaua Clorcauciuc de Pardoseala “Emex”, dar este folosit cu succes pentru toate produsele din gama, din care putem enumera:

Utilizarea pentru alte vopsele, desi in general functioneaza corect, mai putin pentru vopselele bicomponente, nu se va face fara recomandarea expresa a producatorului, sau teste preliminare concludente. Intotdeauna trebuie verificata compatibilitatea produsului.

Solventul Clorcauciuc pentru Vopsele “Emex” este, de asemeni, folosit si pentru curatarea instrumentelor folosite la aplicare, ca pistoale pentru pulverizarea cu aer sau air-less, acestea din urma necesitand o mai mare exigenta, dar si pentru inlaturarea urmelor rezultate prin stropirea accidentala.

Procentul de diluare recomandat este 5 ÷ 15%, dar optimul este determinat de tipul produsului, de modalitatea de aplicare (trafalet, pulverizare cu aer ori air-less, etc.) si de materialul suportului.

Dozarea optima va trebui stabilita la fata locului, prin teste succesive, in special in cazul pulverizarii air-less, unde marimea duzei este foarte importanta. Diluarea in exces, a oricarui produs, poate determina o scadere dramatica a performantelor de pelicula, cat si rezistenta in timp.

Pentru a evita riscul degradarii produsului solventat, se vor respecta intocmai recomandarile producatorului. Totodata se vor efectua teste de optimizare a dilutiei. Utilizarea acestui solvent pentru alte produse decat cele clorcauciuc se va face numai dupa efectuarea de teste de compatibilitate.

Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in .

Caracteristici tehnice
Caracteristica U/M Valoarea Caracteristicii
Aspect - lichid, transparent
Densitate gr/cmc 0,85 ± 0,10
Culoare - Transparent
Interval de distilare °C 100 - 130
Refractie la 20°C - 1,50 – 1,54
Pelicula
Nu este cazul    

Comanda sau cere informatii:
Solvent pentru Vopsele
Clorcauciuc “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea