CONSUM VOPSEA DE MARCAJ RUTIER “EMEX ROUTE”

Vopsea de marcaj rutier “Emex Route”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Marcaje rutiere asfalt “Emex Route”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopsea pentru Marcaj Rutier “Emex Route” - produs monocomponent, profesional, cu aplicabilitate dedicata, pe baza de rasini acrilice termoplastice in solvent, materiale de adaos pentru duritate, cum ar fi faina de cuart si α-corindon, aditivi speciali si solventi organici, ce contribuie la uscarea foarte rapida, si etalarea superioara.
Produsul, cu o rezistenta deosebita la uzura, abraziune si trafic intens, la hidrocarburi ca benzine si uleiuri, dar si la apa sau umezeala ridicata, remanenta, are ca destinatie principala efectuarea de marcaje rutiere, stradale sau pietonale (eventual cu adaos de micro-perle din sticla pentru marcajele reflectorizante), marcarea parcarilor sau delimitarea diverselor zone de circulatie pe beton sau asfalt, in zone de circulatie auto sau pietonala.
Se va evita aplicarea in camp continuu. Se folosesc benzi de max. 30 - 40 cm latime.
Vopseaua Termoplastica de Marcaj Rutier “Emex Route”este destinata utilizarii profesionale, cu personal calificat si instrumente dedicate, pentru marcaje rutiere de benzi de circulatie, treceri de pietoni, marcare parcari, hale industriale, terenuri de joaca si sport, beton, asfalt, pardoseli, etc. Nu este recomandata pentru aplicarea peste pardoseli sau vopsiri epoxidice, poliuretanice, MMA, sau similare, inclusiv in hale acoperite.
Aplicarea se recomanda sa fie facuta in doua straturi, daca este executata manual, prin pensulare, roluire sau prin pulverizare airless. Pentru grosimi mai mari, unde consumul este, in medie, de circa 700 gr/mp, destinate acelor marcaje rutiere aflate zone cu circulatie auto intensa, se vor folosi masini de marcaj specializate, airless, airmax sau pneumatice. Corectia vascozitatii acestui produs se va face doar cu Diluant pentru Vopsele de Marcaj Rutier “Emex”.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Lac poliuretanic beton “Emex PU Stamp”
Marcaj rutier apa “Emex WT-Urban”
Vopsea marcaj rutier 2K “Emex Trafic”
Lac protectie beton “Emex LS Patio”
Vopsea cauciucata pentru beton “Emex”
Vopsea poliuretanica pentru beton “Emex”
Solicita Informatii