CONSUM VOPSEA DE MARCAJ RUTIER “EMEX ROUTE”

INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, aparute in timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Marcaje rutiere asfalt “Emex Route”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopsea pentru Marcaje Rutiere “Emex Route” - prezinta o foarte buna aderenta pe suprafetele din asfalt si beton, se caracterizeaza prin rezistente foarte bune la uleiuri, frecare si la factori de mediu. Este destinata utilizarii profesionale, pentru marcaje rutiere de benzi de circulatie, treceri de pietoni, marcare parcari, hale industriale, terenuri de joaca si sport, beton, asfalt, pardoseli, etc. atat in conditii de interior, cat si in conditii de exterior.

Datorita conditiilor simple de aplicare ale acestei vopsele, si formularii speciale, operatiunile necesare de pregatire a suportului pentru marcare sunt mai simple, dar la fel de importante. Astfel:

Numai dupa executarea acestor operatiuni, se va putea trece la aplicare, care se recomanda sa fie facuta in doua straturi, daca este executata manual, prin pensulare, roluire sau prin pulverizare cu aer, sau airless. Pentru grosimi mai mari, unde consumul este de circa 700 gr/mp, destinate acelor marcaje rutiere aflate zone de circulatie auto intensa, se vor folosi masini airless, specializate, de marcaj. Corectia vascozitatii acestui produs se va face doar cu Diluant pentru Vopsele de Marcaj Rutier “Emex”.

Vopseaua pentru Marcaje Rutiere “Emex Route” se poate utiliza si pe suporturile, sau suprafetele orizontale in general, din mozaic, placi cimentice turnate, sape autonivelante cimentice, sape minerale cu sau fara autonivelare, alte suprafete minerale, testate in prealabil, ce necesita protectie la trafic, umezeala sau circulatie intensa.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]

Cautari similare
Vopsea de pardoseala din beton “Emex”
Lac protectie beton “Emex LS Patio”
Vopsea poliuretanica pentru beton “Emex”
Vopsea cauciucata pentru beton “Emex”
Lac poliuretanic beton “Emex PU Stamp”
Vopsea marcaj rutier 2K “Emex Trafic”
Solicita Informatii