EPOXIDICA PARDOSELI CU MICROFULGI “EMEX MFS-331”

Epoxidica pardoseli cu microfulgi de sticla

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close

Vopsea pardoseli cu microfulgi de sticla

Categorii: Vopsele Pardoseli & Trafic
Pret: 282.09Ron/ Bidon 4 Kg
+ Bid. 0.70 Kg Intaritor - Pachet
Pretul include TVA
Preturi pentru culorile standard, din lista. Culori RAL se produc doar pe comanda, in max. 3 zile de la lansarea comenzii ferme. Pretul acestora va diferi, in functie de nuanta.
-->
Vezi cos
5.00 /5

7

Vopsea Epoxidica de Pardoseala cu Microfulgi “Emex MFS-331” - sistem profesional, avansat de acoperire, de generatie noua, cu caracteristici de inalta performanta, fabricat pe baza de rasina epoxidica, pigmenti, aditivi specifici, fileri duri ca α-corindon si faina de cuart, cu adaos de microfulgi de sticla, integrati in masa vopselei.
Produsul este alcatuit din doi componenti, care, prin combinare, vor asigura reticularea sistemului si realizarea parametrilor de mare performanta necesari acestei vopsele epoxidice:

 • Componenta A - Baza epoxidica, din rasina epoxidica aditivata si colorata adecvat, cu adaos de materiale solide dure si fulgi de sticla.
 • Componenta B - Intaritor poliaminic sau poliamidic. Specificatiile tehnice si pretul se pot gasi in pagina dedicata. Este livrat separat, in ambalaje predozate.

Nota: Este imperativa folosirea intaritorului adecvat. In absenta acestuia reticularea si, implicit, caracteristicile de performanta ale produsului, nu pot fi realizate. Desigur, si folosirea incorecta, sau inlocuirea intaritorului, cu produse similare, vor determina functionarea necorespunzatoare, sau chiar compromiterea sistemului.

Microfulgii de sticla utilizati la fabricarea acestui tip de vopsea epoxidica permit maximizarea performantelor tehnice, dintre care putem enumera:

 • Prelungirea duratei de viata a substratului;
 • Confera stabilitate stratului de acoperire si previne descuamarea sau desprinderea filmului de vopsea de pe suport, imbunatatind totodata rezistenta;
 • Marirea rezistentei la apa a suportului vopsit;
 • Asigura o duritate mai mare decat a vopselelor uzuale;
 • Maresc rezistenta chimica si impiedica actiunea coroziva a aburului si solventilor;
 • Prezinta rezistenta termica ridicata, inclusiv la socuri termice. Astfel, rezistenta termica va creste cu 20 pana la 40°C, fata de vopselele epoxidice de pardoseala conventionale;
 • Asigura o mai mare rezistenta la abraziune si zgariere.

Produsul poate fi colorat industrial, in orice nuanta a cartelei RAL.

Caracteristici principale:

 • Aderenta mare la suport;
 • Putere mare de acoperire;
 • Etalare superioara;
 • Pelicula cu duritate excelenta;
 • Durabilitate indelungata;
 • Rezistenta la apa;
 • Rezistenta superioara la coroziune;
 • Rezistenta excelenta la uzura;
 • Rezistenta la trafic intens sau cu utilaje;
 • Rezistenta la factori chimici;
 • Rezistenta ridicata la variatii de temperatura;
 • Rezistenta ridicata la socuri termice;
 • Rezistenta la hidrocarburi.

Vopseaua Epoxidica de Pardoseala cu Microfulgi de Sticla “Emex MFS-331” este destinata utilizarii strict profesionale pentru asigurarea unei protectii de mare eficienta, cu rezistenta excelenta si durabilitate superioara, conferind totodata un aspect estetic superior pardoselilor astfel vopsite. Se utilizeaza ca strat final in sistemele de protectie si decorare a suprafetelor din beton, mozaic, sape, placi aglomerate, sau alte suprafete cimentice orizontale, situate la interior, destinate exploatarii in medii agresive ca factori chimici, umiditate mare, uleiuri, trafic ridicat sau cu utilaje de incarcare, etc.

Atentie: Datorita cerintelor stricte de pregatire a sistemului si suprafetei, aplicarea se face in mod obligatoriu de personal specializat, cu experienta in aplicarea de produse bicomponente, sau sub indrumare calificata.

Este utilizata, cu foarte bune rezultate, pe toate suprafetele ce necesita o protectie superioara fata de factori agresivi, mecanici, cum ar fi abraziune sau uzura prin exploatare intensa, dar si chimici ca expunere la emisii sau vapori chimici, prezenta hidrocarburilor sau a altor substante, in spatii de productie, in special cu trafic intens, dar si pentru aplicarea in zone cu “incalzire in pardoseala”, indiferent de tip, sau expuse la temperaturi de 120°C.
Ca utilizari specifice putem enumera:

Pregatirea suprafetei-suport, premergatoare vopsirii, reprezinta o etapa de maxima importanta pentru realizarea parametrilor de rezistenta si durabilitate optimi, si consta in urmatoarele:

Aplicarea Vopselei Epoxidice cu Microfulgi de Sticla pentru Pardoseli se recomanda a fi facuta prin roluire, pentru obtinerea unei grosimi de strat cat mai uniforme. Diluarea, in vederea reglarii vascozitatii de aplicare, se va face numai daca este necesar, la recomandarea producatorului si sub indrumarea acestuia, cu Solvent pentru Vopsea Epoxidica “Emex”.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

CaracteristicaU/MValoarea Caracteristicii
Aspect-omogen, fara depuneri
Nevolatile%min. 73
Raport de amestecaregr.1.000 ÷ 175
Pot-life la 23°COremax. 2
Consum specificg/mp/strat175 - 200
Pelicula
AspectContinua, lucioasa
Timp mediu de uscareore24
Realizare parametrizile7
Rezistenta la apa500 orebuna, fara modificari
Rezistenta la ulei48 orebuna, fara modificari
Cautari similare
Vopsea de pardoseala din beton “Emex”
Vopsea poliuretanica pentru beton “Emex”
Vopsea epoxy baza apa “Emex Deck”
Lac poliuretanic beton “Emex PU Stamp”
Lac epoxidic solventat
Lac rasina epoxidica solvent-free
Solicita Informatii