CONSUM LAC PENTRU BETON AMPRENTAT “EMEX LS PATIO”

Lac pentru beton amprentat “Emex LS Patio”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Lac protectie beton “Emex LS Patio”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Lac de Protectie pentru Beton Amprentat “Emex LS Patio” - un produs de noua generatie, monocomponent, profesional, formulat pe baza de rasini sintetice in solvent, special aditivat pentru marirea rezistentei si a duritatii.
Acest tip de lac pentru beton este destinat in special protejarii dalelor decorative din beton, fata de factorii de mediu, cum ar fi intemperiile, sau ciclurile de inghet-dezghet. Este caracterizat printr-o mare putere de penetrare, luciu intens, persistent, dar si buna rezistenta la radiatiile UV, umezeala in exces, si trafic.
Performantele produsului sunt apropiate de cele ale lacurilor bicomponente, avand avantajul ca este mai usor de utilizat si nu necesita o pregatire specializata sau o atentie deosebita la aplicare.
Acest lac poate fi folosit pe orice alte suprafete cimentice sau minerale, sape sau mozaic.
Se va urmari ca umiditatea suportului sa nu depaseasca valoarea de max. 15%.
Suprafetele ce urmeaza a se acoperi cu Lac pentru Dale din Beton Amprentat “Emex LS Patio” se vor curata de impuritati si se vor degresa.
Remedierea imperfectiunilor se va efectua inaintea acestor operatii, si se va astepta uscarea lor completa, in profunzime.
Se va avea in vedere ca, indiferent de suportul pe care se aplica acest lac, suprafata trebuie sa fie dura si compacta, fara sa prezinte risc de exfoliere sau fisurare.
Pentru obtinerea unui grad ridicat de luciu si o rezistenta generala superioara, atat la factorii de mediu, intemperii, apa sau UV, cat si la cei mecanici, se vor aplica minim 2 straturi de lac. Daca suportul are un grad mai mare de absorbtie, se vor aplica obligatoriu 3 straturi.
Culoare: produsul este transparent, dar, la comanda, poate fi nuantat cu pigmenti ce permit pastrarea aspectului initial al betonului.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Lac poliuretanic beton “Emex PU Stamp”
Lac epoxidic solventat
Lac uretanizat de parchet “Emex”
Lac protectie beton “Emex Mineral Protect”
Lac rasina epoxidica solvent-free
Lac de Exterior “Emex UV Shield”
Solicita Informatii