CONSUM GRUND EPOXIDIC DE AMORSARE “EMEX”

Amorsa rasini epoxidice solventate “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Amorsa epoxidica bicomponenta “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Grundul Epoxidic de Impregnare pentru Pardoseli “Emex” este un produs bicomponent, de acoperire primara, destinat pregatirii suprafetelor din beton, sau alte materiale minerale, in vederea realizarii unei maxime compatibilitati intre suportul cimentic si stratul final de vopsea epoxidica sau poliuretanica.
Acest sistem este folosit cu rezultate foarte bune atat in cazul vopselelor, cat si al pardoselilor epoxidice sau poliuretanice, functie de tipul de produs utilizat si suport.
Pentru obtinerea tuturor performantelor, se va utiliza doar in conditii de aplicare profesionala cu personal specializat, si urmarind cu strictete indicatiile din Fisa Tehnica a produsului.
Este folosit cu rezultate remarcabile pentru pregatirea tuturor pardoselilor din beton, asigurand o protectie suplimentara fata de diversi factori agresivi, si sustinand toate caracteristicile de rezistenta si durabilitate, ale sistemului aplicat, din gama vopselelor epoxidice sau poliuretanice de pardoseala.
Orice surse de contaminare, dar mai ales impregnarea cu silicati, ceruri, compusi florurati, grasimi vor trebui inlaturate, intrucat influenteaza in mod negativ atat aderenta cat si durabilitatea sistemului.
Aplicarea acestei amorse epoxidice se face doar prin roluire, cu trafaleti special destinati acestui tip de aplicare. De regula nu este necesara ajustarea vascozitatii, dar in cazuri speciale, aceasta poate fi facuta cu Solvent Epoxidic “Emex”, sau alt diluant recomandat de producator, si sub directa indrumare a acestuia.
Produsul are o buna compatibilitate cu toate vopselele epoxidice sau poliuretanice pentru pardoseala.
Amorsa epoxidica este transparenta, dar poate fi nuantata pentru vizualizarea defectelor de suprafata.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Pardoseala autonivelanta epoxidica “Emex”
Pardoseala antiderapanta epoxy “Emex”
Pardoseala epoxidica - covor de piatra
Amorsa poliuretanica bicomponenta
Lac epoxidic solventat
Amorsa epoxidica lemn “Emex”
Solicita Informatii