CONSUM LAC EPOXIDIC SOLVENTAT “EMEX EPOXY COAT”

Lac epoxidic decorativ “Emex Epoxy Coat”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Lac epoxidic solventat

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Lacul Epoxidic Solventat “Emex Epoxy Coat” este un produs profesional, cu proprietati superioare de protectie si decorare, rezistent la factori agresivi, mecanici, chimici sau de mediu, utilizat pentru metal, beton, lemn, fibra de sticla sau supralacuirea suprafetelor acoperite cu lacuri, vopsele sau emailuri compatibile, recomandabil dupa testare.
Acest tip de lac epoxidic solventat este caracterizat printr-un luciu superior, rezistenta mecanica excelenta (inclusiv la socuri), stabilitate la exploatarea in medii agresive chimic, rezistenta la variatii de temperatura, ori temperaturi extreme, pozitive sau negative, capacitate mare de penetrare in cazul suprafetelor minerale, etc.
La o aplicare corecta, urmand recomandarile din Fisa Tehnica, in special privind umiditatea suportului, are durabilitate indelungata, in conditii de exploatare si intretinere normala, cu o expunere moderata la socuri mecanice, frecare sau abraziune, fara infiltratii, sau alti factori care sa determine deterioarea.
Poate fi aplicat pe materiale diverse si permite o folosire diversificata, de la finisari finale ale suporturior din metal, lemn ori fibra de sticla, top-coat pentru sisteme de pardoseli sau vopsiri epoxidice, pana la protectia betonului, prin sigilarea porilor, impotriva macinarii si eliminarii de praf, inaintea montarii de parchet sau pardoseala flotanta, sau pentru o fixare adecvata in cazul betoanele de calitate slaba, sau, in general pentru protectia si decorarea oricaror alte suprafete.
Lacuirea cu acest lac epoxidic solventat este destinata suporturilor exploatate la interior. Cu toate acestea, printr-o aditivare potrivita, realizabila doar in procesul de productie, se poate utiliza si la exterior, cu performante similare.
Produsul este transparent, dar poate fi nuantat industrial.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Lac de Exterior “Emex UV Shield”
Vopsea de pardoseala din beton “Emex”
Lac de piatra in solvent “Emex WS”
Lac protectie beton “Emex LS Patio”
Lac poliuretanic beton “Emex PU Stamp”
Lac rasina epoxidica solvent-free
Solicita Informatii