VOPSEA EPOXIDICA EMULSIONATA “EMEX DECK”

Vopsea epoxy emulsionata pardoseala “Emex Deck”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close

Vopsea epoxy baza apa “Emex Deck”

Categorii: Vopsele Pardoseli & Trafic
Pret: 444.44Ron/ Bidon 4 Kg
+ Bid. 4 Kg Intaritor - Pachet
Pretul include TVA
Preturi pentru culorile standard, din lista. Culori RAL se produc doar pe comanda, in max. 3 zile de la lansarea comenzii ferme. Pretul acestora va diferi, in functie de nuanta.
-->
Vezi cos
5.00 /5

8

Vopsea Epoxidica Emulsionata de Pardoseala “Emex Deck” - produs bicomponent, profesional, fabricat din rasina epoxidica solubila in apa, pigmenti, si aditivi specifici, cu adaos de fileri duri ca α-corindon, faina de cuart, etc., special conceputa pentru acoperirea suprafetelor din beton, sape, mozaic sau alte materiale minerale.
Se poate utiliza si pentru zone cu “incalzire in pardoseala”, sau expunere la temperaturi de pana la 100°C.
Are performante de pelicula superioare altor vopsele cu aplicatii similare si, desi nu prezinta dificultati mari la aplicare, datorita formularii bicomponente, este destinata doar aplicarii de catre personal specializat.

Un avantaj remarcabil, al acestei vopsele epoxidice, este absenta mirosului specific vopselelor epoxidice solventate. Astfel, in zonele de interior, carora le este dedicata, utilizarea acesteia este de departe cea mai agreabila, si mai usor de tolerat, in conditiile in care putem spune ca nu se elimina mirosuri.

Sistemul epoxidic emulsionat este alcatuit din doi componenti, care, prin combinare, vor asigura reticularea sistemului si realizarea parametrilor de performanta necesari unei vopsele pentru pardoseala:

 • Componenta A: Aduct epoxy-poliaminic alifatic, cu adaos de material solid: faina de cuart si α-corindon, si
 • Componenta B: Dispersie apoasa de rasina epoxidica cu vascozitate medie.

Nota: Utilizarea celor doua componente, in cantitatile predefinite, stabilite de producator, este obligatorie. Fara acestea, sistemul epoxidic solubil in apa nu poate polimeriza, si nu va realiza uscarea si nici duritatea scontata. Componentele sunt predozate, in cantitatile optime necesare, si vor fi utilizate ca atare.

Produsul se remarca prin duritate superioara, aderenta exceptionala la suport, rezistenta si stabilitate deosebita in medii agresive chimic, acide sau alcaline, variatii mari de temperatura, rezistenta la uzura si abraziune, etc.

Vopseaua epoxidica pe baza de apa pentru pardoseli poate fi colorata industrial, in orice nuanta a cartelei RAL.

Caracteristici principale:

 • Agrementare sanitara;
 • Aplicare usoara;
 • Aderenta foarte buna la suport;
 • Rezistenta mecanica deosebita;
 • Putere de acoperire foarte buna;
 • Duritate mare;
 • Durabilitate indelungata;
 • Stabilitate mare la factori agresivi industriali;
 • Aspect decorativ satinat;
 • La cerere se poate realiza si antiderapanta;
 • Se poate spala cu apa si solutii de detergenti;
 • Rezistenta mare la coroziune;
 • Ecologica, nu degaja compusi organici volatili.

Vopsea Epoxidica pe Baza de Apa pentru Pardoseli “Emex Deck” - destinata utilizarii profesionale pentru asigurarea unei protectii cu caracteristici de rezistenta excelente si de durata, conferind totodata un aspect estetic superior pardoselilor astfel vopsite. Aceste vopsele epoxidice pe baza de apa se folosesc pentru suprafete din beton, mozaic, piatra, etc., doar in conditii de interior. Sunt vopsele profesionale, ce necesita cunostinte de specialitate prvind aplicarea. Aplicarea se face doar de personal specializat in utilizarea de vopsele bicomponente.
Este utilizata, cu foarte bune rezultate, pe toate suprafetele ce necesita o protectie superioara fata de factori agresivi, mecanici, cum ar fi frecare si uzura, chimici ca expunere la agresiuni corozive, prezenta hidrocarburilor sau a altor substante, dar si in spatii de prezentare, sau de productie, in special cu trafic intens, ori expuse la temperaturi aflate in intervalul -25°C si +80°C, sau pentru “incalziri in pardoseala”.

Produsul Vopsea Epoxidica Emulsionata de Pardoseala “Emex” este un sistem agrementat sanitar, fapt ce permite folosirea acestuia in spatii unde sunt solicitate conditii de igiena foarte restrictive, cum ar fi zonele destinate industriei farmaceutice sau prelucrarii si desfacerii alimentelor.

Pregatirea suprafetei-suport, premergatoare vopsirii, reprezinta o etapa de maxima importanta pentru realizarea parametrilor de rezistenta si durabilitate optimi, si consta in urmatoarele:

Aplicarea Vopselei Epoxidice Emulsionate “Emex Deck” se va face prin roluire, dupa min. 12 ore si max. 30 de ore de la aplicarea amorsei. Intre straturile de vopsea aplicarea se va face dupa min. 12 ore si max. 30 ore, la temperatura de 23°C (stratul anterior va fi uscat suficient sa nu lase amprenta). Diluarea se face doar cu apa.

Produsul este recomandat pentru pardoselile din beton, placi cimentice turnate, mozaic, sape autonivelante cimentice, sape minerale cu sau fara autonivelare, etc. Datorita rezistentei mari la diferiti factori atat mecanici cat si chimici, aceasta vopsea de pardoseala se poate aplica in majoritatea zonelor cu agresiuni de orice natura, apa sau umiditate, dar si in zonele unde este necesar un aspect decorativ superior.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

CaracteristicaU/MValoarea Caracteristicii
Aspect-omogen, fara depuneri
Nevolatile%min. 80
Raport de amestecaregr.100 ÷ 100
Pot-life la 23°COremax. 2
Consum specificg/mp/strat130 - 180
Pelicula
AspectContinua, fara defecte
Timp de uscareore24
Realizare parametrizile7
Rezistenta la imersie24 orebuna, fara modificari
Rezistenta la ulei24 orebuna, fara modificari
Cautari similare
Vopsea de pardoseala din beton “Emex”
Vopsea cauciucata pentru beton “Emex”
Lac poliuretanic beton “Emex PU Stamp”
Marcaje rutiere asfalt “Emex Route”
Vopsea poliuretanica pentru beton “Emex”
Lac protectie beton “Emex LS Patio”
Solicita Informatii