DILUANT MARCAJ RUTIER “EMEX ROUTE”

Solvent pentru vopsele de marcaj rutier

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close

Solvent vopsea marcaj “Emex Route”

Categorii: Vopsele Pardoseli & Trafic
Pret: 31.04Ron/ Bidon 1 L
Pretul include TVA
Produsul este lichid, transparent. Nu este posibila si nici necesara colorarea.
-->
Vezi cos
5.00 /5

8

Linkuri utile ...

Diluant pentru Vopsele de Marcaj Rutier “Emex Route” - este un produs special, cu o arie de aplicare determinata, si limitata si utilizare industriala, realizat prin combinarea de solventi specializati, in proportii bine definite, in vederea obtinerii de rezultate de maxima eficienta. Utilizarea acestui diluant este limitata la reglarea vascozitatii vopselelor pentru marcaje stradale. Eventual, se poate utiliza la solventarea vopselelor acrilice sau de tip clorcauciuc, insa, doar la recomandare si sub indrumarea producatorului.

Actiunea foarte intensa, timpul de reactie foarte rapid, si compatibilitatea relativ limitata, obliga la folosirea acestui solvent doar conform indicatiilor producatorului si pentru produse recomandate de acesta.

Are foarte mare eficacitate la solventare, si va pastra nealterate proprietatile de pelicula ale vopselei, proprietati ce pot fi foarte usor afectate prin utilizarea de solventi nerecomandati, sau in proportii necorespunzatoare.

Caracteristici principale:

  • Reactie imediata;
  • Consum optim;
  • Randament mare;
  • Timp mare de pastrare;
  • Eficient la solventare;
  • Pastreaza calitatile vopselei;
  • Puternic regulator de vascozitate;
  • Permite curatare eficienta;
  • Compatibilitate cu rasini dedicate;
  • Compatibilitate partiala cu alte rasini.

Solvent Acrilic pentru Vopsea de Marcaj Rutier “Emex Route” - utilizat la reglarea vascozitatii, printr-o diluare controlata, in procente determinate, ale caror limite sunt prevazute mai jos, dar si in Fisa Tehnica. In functie de modul de aplicare, manual sau mecanizat, si de zona de aplicare (carosabil, parcari, etc.), pentru obtinerea de rezultate optime, de regula, este necesar sa fie efectuate corectii ce se vor stabili prin teste succesive, la locul aplicarii.

Produsul, pentru care acest solvent este dedicat, se refera la Vopseaua pentru Marcaj Rutier “Emex Route”, dar cu acordul si recomandarile producatorului, diluantul va putea fi folosit si la:

Nu este recomandata folosirea acestuia pentru vopselele bicomponente, alte vopsele fabricate din rasini doar partial compatibile cu acest tip de diluant, sau fara recomandarea producatorului.

Diluantul de Marcaj Rutier se poate folosi cu rezultate excelente si pentru curatarea instrumentelor de aplicare, cum ar fi masinile de pulverizare sau instalatiile airless, dar si role, pensule, s.a. In cazul in care petele rezultate din stropirea accidentala nu sunt uscate in profunzime, acest solvent va ajuta la indepartarea acestora, in totalitate.

In functie de modul de aplicare, de tipul utilajului, al instalatiei airless sau chiar a instrumentelor de aplicare, dilutia se va situa intre 5 ÷ 15%. Vor fi efectuate teste succesive pentru determinarea raportului optim de solventare, situat in intervalul precizat, in special in cazul folosirii de duze speciale, pentru instalatii airless.
Diluarea excesiva a produsului va influenta in mod negativ performantele peliculei finale, iar nediluarea corecta va duce la infundare duzelor sau chiar la deteriorarea utilajului cu care se face aplicarea.

Pentru evitarea compromiterii unui produs solventat, acest tip de diluant nu se va folosi pentru nici o alta vopsea inafara recomandarilor producatorului, sau fara teste concluzive de compatibilitate.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

CaracteristicaU/MValoarea Caracteristicii
Aspect-lichid, transparent
Densitategr/cmc0,85 ± 0,10
Culoare-Transparent
Interval de distilare°C100 - 130
Refractie la 20°C-1,50 – 1,54
Pelicula
Nu este cazul
Cautari similare
Solvent emulsii clorcauciuc “Emex”
Marcaje rutiere asfalt “Emex Route”
Diluant vopsele epoxidice “Emex”
Vopsea de pardoseala din beton “Emex”
Diluant rasini poliuretanice “Emex”
Lac poliuretanic beton “Emex PU Stamp”
Solicita Informatii