CONSUM VOPSEA EPOXIDICA DE PARDOSEALA BETON “EMEX”

Vopsea epoxidica de pardoseala beton “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea de pardoseala din beton “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopsea Epoxidica de Pardoseala “Emex” - sistem bicomponent, cu performante de pelicula superioare altor vopsele cu aplicatii similare, profesional si destinat doar aplicarii specializate. Acest tip de vopsea pentru beton are in compozitie faina de cuart, α-corindon si alte materiale dure, care permit realizarea unei pelicule cu parametri de rezistenta, duritate si durabilitate ridicati, foarte necesari acestui tip de aplicatie.
Produsul este alcatuit din doi componenti, care, prin combinare, vor asigura reticularea sistemului si realizarea parametrilor de performanta necesari unei vopsele pentru pardoseala.
Produsul se remarca prin duritate superioara, aderenta exceptionala la suport, rezistenta si stabilitate deosebita in medii agresive chimic, acide sau alcaline, variatii mari de temperatura, rezistenta la uzura si abraziune, etc.
Vopseaua Epoxidica pentru Pardoseli din Beton “Emex” este destinata utilizarii profesionale pentru asigurarea unei protectii si a unor caracteristici de rezistenta excelente si de durata, conferind totodata si un aspect estetic superior pardoselilor astfel vopsite. Aceste vopsele epoxidice se folosesc pentru suprafete din beton, mozaic, piatra, etc., prioritar in conditii de interior, dar se pot utiliza si la exterior, in cazuri determinate si cu o pregatire speciala a produsului, suportului si aplicarii. Fiind vopsele profesionale, cu o aplicabilitate extinsa, dar care solicita cunostinte in domeniu, este recomandata aplicarea de catre personal specializat, sau cu experienta.
Este utilizata, cu foarte buna rezultate, pe toate suprafetele ce necesita o protectie superioara fata de factori agresivi, mecanici, cum ar fi frecare si uzura, dar si chimici ca expunere la emisii chimice, prezenta hidrocarburilor sau a altor compusi chimici, dar si in spatii de prezentare, sau de productie, in special cu trafic intens.
Vopseaua epoxidica pentru pardoseli poate fi colorata industrial, in orice nuanta a cartelei RAL.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea poliuretanica pentru beton “Emex”
Vopsea cauciucata pentru beton “Emex”
Vopsea epoxy baza apa “Emex Deck”
Marcaje rutiere asfalt “Emex Route”
Amorsa epoxidica bicomponenta “Emex”
Lac protectie beton “Emex LS Patio”
Solicita Informatii