CONSUM VOPSEA EPOXIDICA DE PARDOSEALA BETON “EMEX”

Vopsea epoxidica de pardoseala beton “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea de pardoseala din beton “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopsea Epoxidica de Pardoseala “Emex” - sistem bicomponent, cu performante de pelicula superioare altor vopsele cu aplicatii similare, profesional, destinat doar aplicarii specializate. Acest tip de vopsea pentru beton are in compozitie faina de cuart, α-corindon si alte materiale dure, care permit realizarea unei pelicule cu parametri de rezistenta, duritate si durabilitate ridicati, foarte necesari acestui tip de aplicatie.
Produsul se remarca prin duritate superioara, aderenta exceptionala la suport, rezistenta si stabilitate deosebita in medii agresive chimic, acide sau alcaline, variatii mari de temperatura, rezistenta la uzura si abraziune, etc.
Este utilizata pentru asigurarea unei protectii si a unor caracteristici de rezistenta excelente si de durata, conferind totodata si un aspect estetic superior pardoselilor astfel vopsite, se utilizeaza pentru suprafete din beton, mozaic, piatra, etc.
Astfel de vopsele epoxidice se folosesc cu precadere in conditii de interior, dar se pot utiliza si la exterior, in cazuri definite, cu acordul producatorului pentru adaugare de aditivi speciali in timpul fabricatiei. Este necesara o lacuire finala cu Lac Poliuretanic “Emex UV Shield” pentru protectia la lumina a vopselei epoxidice.
Atentie: Datorita cerintelor stricte de pregatire a sistemului si suprafetei, aplicarea se face in mod obligatoriu de personal specializat, cu experienta in aplicarea de produse bicomponente, sau sub indrumare calificata.
Este utilizata, cu foarte buna rezultate, pe toate suprafetele ce necesita o protectie superioara fata de factori agresivi, mecanici, cum ar fi frecare si uzura, dar si chimici ca expunere la emisii chimice, prezenta hidrocarburilor sau a altor compusi chimici, dar si in spatii de prezentare, sau de productie, in special cu trafic intens.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea pardoseli cu microfulgi de sticla
Vopsea cauciucata pentru beton “Emex”
Vopsea poliuretanica pentru beton “Emex”
Marcaje rutiere asfalt “Emex Route”
Vopsea epoxy baza apa “Emex Deck”
Lac protectie beton “Emex LS Patio”
Solicita Informatii