CONSUM VOPSEA EPOXIDICA DE PARDOSEALA BETON “EMEX”

INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, aparute in timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea de pardoseala din beton “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopsea Epoxidica pentru Pardoseli din Beton “Emex” - destinata utilizarii profesionale pentru asigurarea unei protectii si a unor caracteristici de rezistenta excelente si de durata, conferind totodata si un aspect estetic superior pardoselilor astfel vopsite. Aceste vopsele epoxidice se folosesc pentru suprafete din beton, mozaic, piatra, etc., prioritar in conditii de interior, dar se pot utiliza si la exterior, in cazuri determinate si cu o pregatire speciala a produsului, suportului si aplicarii. Fiind vopsele profesionale, cu o aplicabilitate extinsa, dar care solicita cunostinte in domeniu, este recomandata aplicarea de catre personal specializat, sau cu experienta.
Este utilizata, cu foarte buna rezultate, pe toate suprafetele ce necesita o protectie superioara fata de factori agresivi, mecanici, cum ar fi frecare si uzura, dar si chimici ca expunere la emisii chimice, prezenta hidrocarburilor sau a altor compusi chimici, dar si in spatii de prezentare, sau de productie, in special cu trafic intens.

Produsul Vopsea Epoxidica de Pardoseala “Emex” este un sistem agrementat sanitar, fapt ce permite folosirea acestuia in spatii unde sunt solicitate conditii de igiena foarte restrictive, cum ar fi zonele destinate industriei farmaceutice sau prelucrarii si desfacerii alimentelor.

Pregatirea suprafetei-suport, premergatoare vopsirii, reprezinta o etapa de maxima importanta pentru realizarea parametrilor de rezistenta si durabilitate optimi, si consta in urmatoarele:

Aplicarea Vopselei Epoxidice pentru Pardoseli “Emex” se face prin roluire sau, eventual, prin pulverizare cu instalatii airless, ce dezvolta presiuni de peste 18 bari. Diluarea acestor vopsele pentru pardoseli, in vederea reglarii vascozitatii de aplicare, nu este necesara si nici recomandabila. Daca, totusi, se impune in mod expres, se va face doar cu solventi specializati “Emex”, recomandati de producator si sub indrumarea acestuia.

Produsul este recomandat pentru pardoselile (sau suprafetele cimentice in general) din beton, sape, mozaic, placi cimentice turnate, sape autonivelante cimentice, sape minerale cu sau fara autonivelare, etc. Datorita rezistentei mari la diferiti factori atat mecanici cat si chimici, acest tip de vopsea pentru pardoseala se poate aplica in majoritatea zonelor expuse la agresiuni de orice natura, dar si in zonele unde este necesar un aspect decorativ de exceptie.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]

Cautari similare
Vopsea poliuretanica pentru beton “Emex”
Vopsea cauciucata pentru beton “Emex”
Vopsea epoxy baza apa “Emex Deck”
Marcaje rutiere asfalt “Emex Route”
Amorsa epoxidica bicomponenta “Emex”
Lac protectie beton “Emex LS Patio”
Solicita Informatii