CONSUM MARCAJ RUTIER PE BAZA DE APA “EMEX WT-URBAN”

Vopsea de marcaj rutier “Emex WT-Urban”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Marcaj rutier apa “Emex WT-Urban”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopsea pentru Marcaj Rutier pe Baza de Apa “Emex WT-Urban” - produs profesional, cu aplicabilitate dedicata, pe baza de emulsii acrilice de ultima generatie, materiale de adaos pentru duritate, cum ar fi faina de cuart si α-corindon, pigmenti si aditivi specializati, ce contribuie la uscare si etalare, monocomponent.
Produsul, cu o rezistenta inalta la intemperii, trafic, uzura, hidrocarburi ca benzine si uleiuri, apa sau umezeala ridicata, remanenta, are ca destinatie principala efectuarea de marcaje rutiere, stradale sau pietonale, cu adaos de micro-perle din sticla pentru efect reflectorizant, marcarea parcarilor sau delimitarea diverselor rute pe beton sau asfalt, in zone de circulatie auto sau pietonala.
Ca si aplicatii speciale, putem mentiona posibilitatea utilizarii pentru borduri sau marcaje pe gazon natural sau sintetic
Se caracterizeaza prin rezistente foarte bune la uleiuri, uzura si factori de mediu. Este destinata utilizarii profesionale, cu personal calificat si instrumente dedicate, pentru marcaje rutiere de benzi de circulatie, treceri de pietoni, marcare parcari, terenuri de joaca si sport, inclusiv gazon natural sau sintetic, beton, asfalt, ciment sau alte suprafete minerale, atat in conditii de interior, cat si in conditii de exterior. Nu este recomandata pentru aplicarea peste pardoseli sau vopsiri epoxidice, poliuretanice, MMA, sau similare, in hale acoperite.
Vopseaua pentru Marcaje Rutiere pe Baza de Apa “Emex WT-Urban” se poate utiliza si pe suprafetele orizontale in general, altele decat bituminoase sau beton, ca: borduri, placi cimentice turnate, sape autonivelante cimentice, sape minerale cu sau fara autonivelare, alte suprafete minerale, testate in prealabil, ce necesita protectie la trafic, uzura si/ sau umezeala.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Marcaje rutiere asfalt “Emex Route”
Vopsea marcaj rutier 2K “Emex Trafic”
Vopsea cauciucata pentru beton “Emex”
Lac protectie beton “Emex LS Patio”
Lac poliuretanic beton “Emex PU Stamp”
Vopsea poliuretanica pentru beton “Emex”
Solicita Informatii