ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

VOPSEA EPOXIDICA DE PARDOSEALA BETON EMEX

Toate produsele noastre sunt fabricate în Sistemul de Management Integrat al Calitatii
ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001
Romtehnochim asigura garantia calitatii
Vopsea pardoseala beton fabricata in Romania
Produse fabricate in Romania, cu materiale import UE.
Descriere

Vopsea Epoxidica pentru Pardoseala “Emex” - produs fabricat ca sistem bicomponent, profesional, cu performante de pelicula superioare altor vopsele cu aplicatii similare. Acest tip de vopsea pentru beton are in compozitie faina de cuart si alte materiale dure, care permit realizarea unei pelicule cu parametri de rezistenta si duritate ridicati, foarte necesari acestui tip de aplicatie.
Produsul este alcatuit din doi componenti, care vor asigura intarirea sistemului si realizarea parametrilor de performanta necesari unei vopsele pentru pardoseli:

 • Baza epoxidica - produs lichid, fabricat din rasini epoxidice nesolventate, cu vascozitate redusa, pigmenti, aditivi specifici si fileri de duritate, si
 • Intaritor poliaminic, cu rol determinant in polimerizarea vopselei. Specificatiile tehnice, si pretul, se pot gasi in . Este livrat separat, in ambalaje predozate.

Pentru lucrari ce nu necesita rezistente deosebite, si nu sunt expuse la solicitari mecanice mari, pot fi utilizate si rasini in solvent, cu .


Nota: Este imperativa folosirea intaritorului adecvat. In absenta acestuia reticularea produsului si, implicit, caracteristicile de performanta, nu pot fi realizate. Desigur, si folosirea incorecta, sau inlocuirea intaritorului, vor determina functionarea necorespunzatoare sau chiar compromiterea sistemului.


Produsul se remarca prin duritate superioara, aderenta exceptionala la suport, rezistenta si stabilitate deosebita in medii chimic agresive, acide sau alcaline, variatii mari de temperatura, rezistenta la uzura si abraziune, etc.
Vopseaua epoxidica pentru pardoseli poate fi colorata industrial, in orice nuanta a cartelei RAL.

Caracteristici principale:

Vopsea epoxidica de inalta calitate
 • Produs agrementat sanitar;
 • Duritate mare;
 • Aderenta superioara;
 • Aspect estetic superior;
 • Putere mare de acoperire;
 • Rezistenta mare la abraziune;
 • Rezistenta excelenta la uzura;
 • Rezistenta mare la agenti corozivi;
 • Rezistenta mare la hidrocarburi.

Detalii de utilizare

Vopsea Epoxidica pentru Pardoseli din Beton “Emex” - destinata utilizarii profesionale pentru asigurarea unei protectii si a unor caracteristici de rezistenta excelente si de durata, conferind totodata si un aspect estetic superior pardoselilor astfel vopsite. Aceste vopsele epoxidice se folosesc pentru suprafete din beton, mozaic, piatra, etc., prioritar in conditii de interior, dar se pot utiliza si la exterior, in cazuri determinate si cu o pregatire speciala a produsului, suportului si aplicarii. Fiind vopsele profesionale este recomandata aplicarea de catre personal specializat, sau cu experienta.
Este utilizata, cu foarte buna rezultate, pe toate suprafetele ce necesita o protectie superioara fata de factori agresivi, mecanici, cum ar fi frecare si uzura, dar si chimici ca expunere la emisii chimice, prezenta hidrocarburilor sau a compusilor chimici de gen MeOH, sau EtOH, dar si in spatii de prezentare, sau de productie, in special cu trafic intens.

Produsul Vopsea Epoxidica de Pardoseala “Emex” este un produs agrementat sanitar, fapt ce permite folosirea acesteia in spatii unde sunt solicitate conditii de igiena foarte restrictive, cum ar fi zonele destinate industriei farmaceutice sau prelucrarii si desfacerii alimentelor.

Pregatirea suprafetei, premergatoare vopsirii, reprezinta o etapa de maxima importanta pentru realizarea parametrilor de rezistenta optimi, si consta in urmatoarele:

Aplicarea Vopselei Epoxidice pentru Pardoseli “Emex” se face prin roluire si, eventual, prin pulverizare air-less, cu instalatii ce dezvolta presiuni de peste 18 bari. Diluarea acestor vopsele pentru pardoseli nu se va face decat daca aceasta se impune in mod expres, si doar cu solventi specializati “Emex”, recomandati de producator si sub indrumarea acestuia.

Produsul este recomandat pentru pardoselile (sau suprafetele orizontale in general) din beton, mozaic, placi cimentice turnate, sape autonivelante cimentice, sape minerale cu sau fara autonivelare, etc. Datorita rezistentei mari la diferiti factori atat mecanici cat si chimici, acest tip de vopsea pentru pardoseala se poate aplica in majoritatea zonelor expuse la agresiuni de orice natura, dar si in zonele unde este necesar un aspect decorativ de exceptie.

Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in .

Caracteristici tehnice
Caracteristica U/M Valoarea Caracteristicii
Aspect - omogen, fara depuneri
Nevolatile % min. 60
Raport de amestecare gr. 1000 ÷ 250
Pot-life la 23°C Ore max. 2
Consum specific g/mp/strat 140 - 170
Pelicula
Aspect   Continua, lucioasa
Timp mediu de uscare ore 24
Realizare parametri zile 7
Rezistenta la apa 500 ore buna, fara modificari
Rezistenta la ulei 48 ore buna, fara modificari

Comanda sau cere informatii:
Vopsea Epoxidica
de Pardoseala “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea