ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

SOLVENT VOPSELE SI RASINI EPOXIDICE EMEX

Toate produsele noastre sunt fabricate în Sistemul de Management Integrat al Calitatii
ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001
Romtehnochim asigura garantia calitatii
Produs fabricat in Romania
Produse fabricate in Romania, cu materiale import UE.
Descriere

Solventul pentru Rasini si Vopsele Epoxidice “Emex” este un produs de mare reactivitate, realizat special pentru corectarea vascozitatii de aplicare a vopselelor si grundurilor epoxidice de pardoseala, realizate pe baza de rasini cu vascozitate inalta. Produsul, realizat dintr-un amestec echilibrat de agenti organici de diluare, are actiune foarte intensa, dar controlata, in cazul rasinilor epoxidice.

Solventul are un timp de reactie imediat, si eficacitate maxima. Actiunea foarte intensa de solventare impune, insa, folosirea prudenta, doar de personal calificat, si numai pentru produsele indicate de producator.

Are o buna compatibilitate cu rasinile epoxidice de vascozitate ridicata, pentru care va determina o reglare optima a vascozitatii, si prezerva perfect proprietatile vopselelor, in conditiile unei corecte intrebuintari, cu precadere a luciului, care este primul afectat la o folosire neadecvata, sau in exces.

Caracteristici principale:

Produs profesional de inalta calitate
  • Reactie imediata;
  • Consum optim;
  • Randament bun;
  • Pastrare indelungata;
  • Eficienta la solventare;
  • Pastreaza culorile;
  • Eficient pentru curatare instrumente;
  • Compatibilitate cu vopselele epoxidice;
  • Compatibilitate controlata cu alte rasini.
Detalii de utilizare

Solventul pentru Vopsele si Rasini Epoxidice “Emex” se adreseaza vopselelor, sau grundurilor, realizate pe baza de rasini epoxidice de vascozitate mare, si este utilizat in special pentru reglarea vascozitatii acestora, in cadrul pregatirii de aplicare.

Desi este destinat in principal pentru Vopseaua Epoxidica de Pardoseala “Emex”, si Grundul de Amorsare pentru Pardoseli Epoxidice “Emex”, se poate folosi, cu aceleasi rezultate si pentru alte produse epoxidice, cum ar fi:

In aceleasi conditii, in care exista acordul producatorului sau au fost efectuate teste specifice, solventul poate fi utilizat si la alte produse.

Solventul Epoxidic “Emex” este, de asemeni, si un bun agent de curatare a instrumentelor de lucru, cu precadere a celor de finete, cum ar fi aparatele de pulverizare cu aer sau instalatiile air-less, dar si pentru petele rezultate din stropirea accidentala, sau scurgerea de vopsele.

Un procent optim de solventare, in cazul reglarii vascozitatii va fi determinat doar prin incercari succesive, prin care sa se stabileasca o norma de intindere care sa nu afecteze puterea de acoperire. Procentul optim este situat in jurul valorilor de 5 ÷ 15%, dar depinde de o seama de factori, cum ar fi tipul suportului, modul de aplicare si instrumentele folosite, etc. Diluarea excesiva a produselor determina o scadere dramatica a performantelor peliculei.

Nu se va utiliza decat pentru produse epoxidice din gama “Emex”, sub indrumarea, sau la recomandarea producatorului. Utilizarea acestuia pentru destinatii inafara recomandarilor, poate duce la compromiterea produsului solventat.

Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in .

Caracteristici tehnice
Caracteristica U/M Valoarea Caracteristicii
Aspect - lichid, transparent
Densitate gr/cmc 0,85 ± 0,10
Culoare - Transparent
Indice de aciditate cf. fisa max. 2
Refractie la 20°C - 1,50 – 1,54
Pelicula
Nu este cazul    

Comanda sau cere informatii:
Solvent Epoxidic “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea