CONSUM EPOXIDICA PARDOSELI CU MICROFULGI “EMEX MFS-331”

Epoxidica pardoseli cu microfulgi de sticla

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea pardoseli cu microfulgi de sticla

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopsea Epoxidica de Pardoseala cu Microfulgi “Emex MFS-331” - sistem avansat de acoperire profesionala, de generatie noua, cu caracteristici de inalta performanta, fabricat pe baza de rasina epoxidica, pigmenti, aditivi specifici, fileri duri ca α-corindon si faina de cuart, cu adaos de microfulgi de sticla, integrati in masa vopselei.
Produsul este alcatuit din doi componenti, care, prin combinare, vor asigura reticularea sistemului si realizarea parametrilor de performanta necesari.
Microfulgii de sticla utilizati la fabricarea acestui tip de vopsea epoxidica permit maximizarea performantelor, dintre care putem enumera: prelungirea duratei de viata a substratului, conferirea de stabilitate stratului de acoperire si prevenirea descuamarii sau desprinderii filmului de vopsea de pe suport, imbunatatind totodata rezistenta, marirea rezistentei la apa a suportului vopsit, asigurarea unei duritati mai mari decat a vopselelor uzuale, cresterea rezistentei chimice si impiedicarea actiunii corozive a aburului si solventilor, asigurarea unei rezistente termice ridicate. Astfel, rezistenta termica va creste cu 20 pana la 40°C, fata de vopselele epoxidice de pardoseala conventionale, asigurarea unei mai mari rezistente la abraziune si zgariere.
Este destinata utilizarii strict profesionale pentru asigurarea unei protectii de mare eficienta, cu rezistenta excelenta si durabilitate superioara, conferind totodata un aspect estetic superior pardoselilor astfel vopsite. Se utilizeaza ca strat final in sistemele de protectie si decorare a suprafetelor din beton, mozaic, sape, placi aglomerate, sau alte suprafete cimentice orizontale, situate la interior, destinate exploatarii in medii agresive ca factori chimici, umiditate mare, uleiuri, trafic ridicat sau cu utilaje de incarcare, etc.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea de pardoseala din beton “Emex”
Vopsea poliuretanica pentru beton “Emex”
Vopsea epoxy baza apa “Emex Deck”
Lac poliuretanic beton “Emex PU Stamp”
Lac epoxidic solventat
Lac rasina epoxidica solvent-free
Solicita Informatii