CONSUM GRUND AUTO - UTILAJE ANTICOROZIV “EMEX”

Grund anticoroziv auto si utilaje “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Grund tip auto anticoroziv “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Grundul Anticoroziv Tip Auto “Emex”, este un produs superior, destinat cu precadere industriei, de mare eficacitate, recomandat pentru o utilizare specializata, care trebuie sa asigure performantele optime.
Este folosit ca strat primar pentru protectia anticoroziva atat a elementelor de caroserie si componente auto, cat si a utilajelor ca macarale, poduri, stivuitoare, etc., inaintea acoperirii cu vopsele dedicate. Exploatarea suprafetelor astfel protejate se poate face atat la interior cat si la exterior, rezistenta la factori de mediu fiind una remacabila.

Suporturile pe care poate fi aplicat sunt reprezentate de toate suprafetele metalice, dar in functie de modul de pregatire, putem avea doua categorii, cu moduri de pregatire diferite:

Suporturi noi:
  • Nu necesita o pregatire speciala. Degresarea uleiurilor ramase din fabricatie este in general suficienta.
Suporturi vechi sau anterior vopsite:
  • Necesita sablare, pana la luciu metalic, care este cea mai recomandata metoda de pregatire, pentru orice suport metalic. Mareste, de asemeni, atat rezistenta in timp, cat si aderenta produselor de vopsire la suport.
  • Ca metode alternative de pregatire, in special in cazul suprafetelor cu acoperiri in curs de exfoliere, sau cu aderenta scazuta, putem folosi perierea cu perii mecanice sau decaparea cu compusi chimici specializati, ca de exemplu Pasta pentru Decapare “Emex CM Cleaner”, sau Pasta Decapanta “Emex PC ECO”. Aceste metode pot fi suficiente, dar in cazul in care luciul metalic nu poate fi atins, este totusi necesara sablarea.

Daca se constata existenta ruginii, vechi sau doar incipiente, este utila tratarea cu Solutia de Fosfatare Antirugina “Emex Rust Stop”, pentru indepartarea totala a acesteia, urmata de uscare, sau, alternativ, utilizarea de Convertor de Rugina “Emex Oxifer”, care va inactiva si fixa rugina pe suportul metalic, inhiband totodata reaparitia acesteia.
Acest grund se va aplica fie prin mijloace conventionale, ca pensularea sau roluirea, fie prin pulverizare cu aer sau airless. Corectia vascozitatii, sau curatarea instrumentelor, se va face cu Diluant pentru Vopsele Auto “Emex”.

Este indicat cu precadere pentru caroserii si piese auto sau de utilaje, dar poate fi folosit pe orice alte suprafete metalice: tevi, conducte, containere, calorifere, tabla, schelete si rastele metalice, grilaje, parapeti, mobilier metalic, suporti metalici de fixare, garduri, porti, feronerie, stalpi metalici, scene, grinzi, standuri si copertine metalice, etc.

  • Este recomandat pentru protectia componentelor auto, ori a utilajelor, sau a elementelor metalice supraterane.
  • Nu se recomanda pentru materiale neferoase ca tabla zincata, inox, aluminiu, alama, etc.

Grundul Anticoroziv Tip Auto “Emex” va oferi cele mai bune rezultate folosit in sistem cu Emailul tip Auto pentru Utilaje “Emex”, dar este compatibil cu toate vopselele alchidice, cu conditia respectarii instructiunilor de aplicare.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Grund anticoroziv bicomponent “Emex”
Email pentru utilaje tip auto “Emex”
Grund anticoroziv cauciuc clorurat “Emex”
Grund poliuretanic bicomponent “Emex”
Grund anticoroziv monocomponent “Emex”
Grund anticoroziv poliesteric “Emex”
Solicita Informatii