CONSUM GRUND AUTO - UTILAJE ANTICOROZIV “EMEX”

Grund anticoroziv auto si utilaje “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Grund tip auto anticoroziv “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Grund Anticoroziv Auto si Utilaje “Emex” - produs monocomponent, cu uscare la aer. Este fabricat pe baza de rasini alchidice slabe si rasini melaminice, pasta de bronz aluminiu, pigmenti si aditivi specifici, cu un adaos ridicat de materiale anticorozive si inhibitori de coroziune, fara saruri de plumb sau crom, si fara alti compusi care ar putea avea un impact negativ asupra mediului.
Acest grund anticoroziv, de calitate avansata, este caracterizat prin capacitate ridicata de protectie fata de actiunea factorilor generatori de coroziune, aderenta ridicata la suporturi metalice, buna rezistenta la diversi factori agresivi, chimici sau de mediu, si stabilitate in timp. Este folosit la protejarea primara a suprafetelor metalice ale caroseriilor auto sau subansamblelor de utilaje, fara a se limita la acestea, inaintea vopsirii acestora cu vopsele de utilaje sau similare, ca: Email alchido-stirenic metal “Emex EQS”, ori Email Alchidic Uretanizat “Emex Code”.
Este folosit ca strat primar pentru protectia anticoroziva atat a elementelor de caroserie si componente auto, cat si a utilajelor ca macarale, poduri, stivuitoare, etc., inaintea acoperirii cu vopsele dedicate.
Daca se constata existenta ruginii, vechi sau doar incipiente, este necesara tratarea cu Solutia de Fosfatare Antirugina “Emex Rust Stop”, pentru indepartarea totala a acesteia, urmata de uscare.
Atat corectia vascozitatii, cat si curatarea instrumentelor, se va face cu Diluant pentru Vopsele Auto “Emex”.
Poate fi folosit pe orice alte suprafete metalice: tevi, conducte, containere, calorifere, tabla, schelete si rastele metalice, grilaje, parapeti, mobilier metalic, suporti metalici de fixare, garduri, porti, feronerie, stalpi metalici, standuri si copertine metalice, etc.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Grund anticoroziv bicomponent “Emex”
Email pentru utilaje tip auto “Emex”
Grund anticoroziv cauciuc clorurat “Emex”
Grund poliuretanic bicomponent “Emex”
Grund anticoroziv monocomponent “Emex”
Grund anticoroziv poliesteric “Emex”
Solicita Informatii