CONSUM GRUND ANTICOROZIV EPOXY-ESTER “EMEX”

Grund anticoroziv epoxy monocomponent “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Grund anticoroziv monocomponent “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Grund Anticoroziv Epoxi-Ester “Emex” - produs de generatie noua, pe baza de rasini alchidice modificate cu grupari epoxidice in esteri, monocomponent, pentru utilizare generala, folosit pentru protectia suporturilor metalice, situate la interior sau la exterior, expuse la agenti corozivi, chimici sau datorati mediului, in special in industrie. In compozitia acestui grund anticoroziv se regasesc inhibitori de coroziune, si agenti anticorozivi de ultima generatie, fara saruri de plumb sau crom, fara impact asupra mediului.
Desi utilizat, in special, pe suprafete metalice feroase, datorita aderentei avansate, similara cu cea a grundurilor bicomponente, produsul se poate utiliza si pe aluminiu sau tabla zincata (ex: acoperis), atat noua cat si veche, si are rezistenta la temperaturi de pana la 200°C.
Datorita confuziilor posibile, precizam ca acest produs nu este epoxidic bicomponent, iar proprietatile, desi superioare, nu sunt identice.
O pregatire corecta a suportului, inaintea aplicarii, va asigura, atat pentru materialele feroase cat si pentru cele neferoase, ca aluminiu sau tabla galvanizata, de regula urmata de aplicarea unui Email Epoxi-Ester “Emex Esine”, cu care o excelenta compatibilitate, o maxima aderenta si capacitate de protectie fata de agenti corozivi.
Cu toate ca este un produs profesional, recomandat cu precadere pentru mediul industrial, nu prezinta dificultati de aplicare, si nu necesita o pregatire speciala a personalului, astfel incat poate fi utilizat cu succes si in sfera casnica, DIY.
Performantele, similare produselor fabricate din rasina epoxidica bicomponenta, recomanda acest grund pentru metal la folosirea ca strat primar, pentru protectia suprafetelor exploatate in medii agresive, expuse la intemperii sau umiditate, sau la alti factori generatori de coroziune.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Grund anticoroziv cauciuc clorurat “Emex”
Grund tip auto anticoroziv “Emex”
Grund anticoroziv bicomponent “Emex”
Grund poliuretanic bicomponent “Emex”
Grund de cuptor anticoroziv “Emex”
Protectie anticoroziva metal, tabla “Emex”
Solicita Informatii