CONSUM GRUND EPOXIDIC ANTICOROZIV METAL “EMEX”

Grund anticoroziv epoxy monocomponent “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Grund anticoroziv monocomponent “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Grundul Anticoroziv Epoxi-Ester “Emex”, pentru otel, fonta, aluminiu, tabla zincata, s.a., care cu toate ca este un produs profesional, recomandat cu precadere pentru mediul industrial, nu prezinta dificultati de aplicare, si nu necesita o pregatire speciala a personalululi, astfel incat poate fi utilizat cu succes si in sfera casnica, DIY.
Performantele, similare produselor fabricate din rasina epoxidica bicomponenta, de mare performanta, recomanda acest grund pentru metal la folosirea ca strat primar, pentru protectia suprafetelor exploatate in medii agresive, expuse continuu sau periodic la intemperii sau umiditate, sau la alti factori generatori de coroziune.
Produsul se foloseste atat pentru acoperirea si protectia suprafetelor metalice noi, cat si pentru cele care au mai fost vopsite cu alte produse peliculogene compatibile, dupa pregatirea suportului in mod adecvat.
Aceasta pregatire necesita o serie de operatiuni, dintre care putem enumera:

Pentru suprafete noi:
  • Este necesara doar degresarea sau decaparea, pentru inlaturarea grasimilor ramase din fabricatie.
Pentru suprafete vechi:
  • In scopul inlaturarii protectiilor anterioare, chiar daca nu prezinta urme avansate de degradare, si a crearii unui suport aderent, este recomandata sablarea suportului pana la obtinerea de luciu metalic.
  • Se pot folosi si mijloace mecanice, ca perii rotative, sau decapare chimica, prin folosirea unui decapant de genul Pasta pentru Decapare “Emex CM Cleaner”, sau Pasta Decapanta “Emex PC ECO”. Daca, insa, aceste procedee nu sunt eficiente, si nu se obtine luciul metalic, se va recurge in mod obligatoriu la sablare.

In situatia in care suportul prezinta urme de rugina se va folosi Solutia de Fosfatare pentru Indepartarea Ruginii “Emex Rust Stop”, pentru inlaturarea acestora. Ulterior se va face degresarea. Ca mijloc alternativ, se poate utiliza Convertor de Rugina “Emex Oxifer”, care va fixa rugina pe suportul metalic, si o va inactiva, prevenind reaparitia.
Grundul pe baza de rasina epoxidica monocomponenta, pentru metal, poate fi aplicat prin metode clasice, sau prin pulverizare cu aer sau airless. Corectarea vascozitatii se face cu diluanti “Emex”, recomandati.
Ca oricare alt grund epoxidic, poate fi folosit pentru orice suprafeta metalica: rezervoare din otel, tevi, conducte, containere, calorifere, tabla, schelete si rastele metalice, parapeti, mobilier metalic, suporti metalici de fixare, garduri, balustrade, feronerie, stalpi metalici, scene, grinzi, copertine metalice, etc.

  • Are rezultate excelente si la aplicarea pe aluminiu, sau tabla zincata.
  • Nu este recomandat pentru repere imersate.

Acest grund anticoroziv, fabricat din rasina epoxidica modificata in ester, poate fi folosit, cu rezultate foarte bune, in sistem cu orice vopsea sau email monocomponent, dar, mai ales cu:

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Grund anticoroziv cauciuc clorurat “Emex”
Grund tip auto anticoroziv “Emex”
Grund anticoroziv bicomponent “Emex”
Grund poliuretanic bicomponent “Emex”
Grund de cuptor anticoroziv “Emex”
Protectie anticoroziva metal, tabla “Emex”
Solicita Informatii