ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

SOLVENT PENTRU VOPSELE CAUCIUCATE EMEX

Toate produsele noastre sunt fabricate în Sistemul de Management Integrat al Calitatii
ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001
Romtehnochim asigura garantia calitatii
Produs fabricat in Romania
Produse fabricate in Romania, cu materiale import UE.
Descriere

Solventul pentru Lacuri si Vopsele Clorcauciuc “Emex” este destinat tuturor aplicatiilor ce au la baza rasini de tip clorcauciuc, indiferent de tipul acestora (Alopren, Pergut, etc.). Este fabricat prin amestecarea de solventi organici, cu intensitate mare de actiune, in proportii ce permit obtinerea performantelor optime, atat in ceea ce priveste corectia vascozitatii de aplicare a lacurilor, vopselelor, grundurilor sau emailurilor pe baza de rasini din cauciuc clorurat, cat si a solventarii altor vopsele, indicate de producator.

Datorita actiunii de intensitate mare, cu timp foarte scurt de reactie, a acestui solvent, se recomanda folosirea doar de catre personal calificat, sau instruit, abaterea de la instructiunile sau recomandarile producatorului putand afecta negativ intregul lot solventat.

Desi cu o capacitate foarte mare de reactie, acest diluant va proteja toate performantele peliculei, ce ar putea fi diminuate, sau chiar alterate, la folosirea de solventi nerecomandati.

Caracteristici principale:

Diluant de inalta calitate
  • Solventare rapida;
  • Consum optim;
  • Randament mare;
  • Pastrare indelungata;
  • Pastreaza nealterata culoarea;
  • Eficient la curatare;
  • Eficienta la corectia vascozitatii;
  • Compatibilitate cu produse clorcauciuc;
  • Compatibilitate controlata cu alte rasini.
Detalii de utilizare

Solventul pentru Lacuri si Vopsele Cauciucate are ca si recomandare principala, folosirea la reglarea vascozitatii de aplicare a lacurilor, vopselelor, emailurilor sau grundurilor pe baza de cauciuc clorurat.

Dintre produsele cu maxima compatibilitate, putem enumera:

La recomandarea producatorului si/sau sub indrumarea acestuia, ori cu teste prealabile de compatibilitate, acest solvent poate fi folosit si la alte produse peliculogene de acoperire.

Acest tip de solvent special este indicat, de asemeni, si pentru curatarea instrumentelor delicate de aplicare, cum ar fi pistoale de vopsit, fie sub presiune, fie air-less, ori spalarea unor scule gen trafaleti sau pensule. Poate fi utilizat si pentru inlaturarea urmelor rezultate din stropirea accidentala cu vopsele.

Pentru ca rezultatele aplicarii sa fie cat mai bune, solventarea acceptata se situeaza intre 5 ÷ 15%, dar pentru reglarea de finete a acesteia, in functie atat de suportul pe care vopseaua se utilizeaza, cat si de modalitatea de aplicare, se vor face incercari succesive, pana la obtinerea dilutiei optime, mai ales in cazul utilizarii de instrumente sau duze speciale, cum ar fi cele air-less.

Diluarea in exces a produselor, cat si folosirea de solventi inafara recomandarilor producatorului, fara teste de compatibilitate si/sau fara a se respecta instructiunile de folosire, poate duce la compromiterea lotului solventat.

Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in .

Caracteristici tehnice
Caracteristica U/M Valoarea Caracteristicii
Aspect - lichid, transparent
Densitate gr/cmc 0,85 ± 0,10
Culoare - Transparent
Interval de distilare °C 100 - 130
Refractie la 20°C - 1,50 – 1,54
Pelicula
Nu este cazul    

Comanda sau cere informatii:
Solvent Clorcauciuc “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea