CONSUM GRUND EPOXY-POLIAMIDIC CU ZINC “EMEX PZ-302”

Grund poliamidic anticoroziv cu zinc

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Grund cu zinc epoxy-poliamidic

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Grundul Anticoroziv Epoxy-Poliamidic cu Zinc “Emex PZ-302” este un produs bicomponent de utilizare strict profesionala, pe baza de rasina epoxidica solventata, folosit ca strat primar in vederea protejarii elementelor metalice, exploatate in medii de agresivitate mare si foarte mare, atat la interior cat si la exterior. Are in componenta agenti anticorozivi de ultima generatie de mare eficienta, inhibitori de coroziune si adaos de pulbere de zinc, aceasta din urma avand proprietati anticorozive de exceptie.
Produsul se caracterizeaza prin aderenta deosebita la suport, capacitate mare de protectie fata de actiunea ruginii de suprafata sau de profunzime, rezistenta in medii foarte puternic agresive chimic, rezistenta la factori agresivi de mediu, variatii mari de temperatura, sau temperaturi de pana la 150°C, etc. Asigura o inalta protectie anticoroziva, cu un comportament foarte bun in caz de expunere la mediu marin, ca ceata salina sau imersie in apa sarata.
Fiind un produs profesional, adresat strict zonei de industrie, se va aplica doar de personal calificat si cu experienta in rasini bicomponente. Este folosit in special in zone de agresivitate mare sau foarte mare, atat de mediu cat si chimica, cu precadere pentru vopsirea structurilor metalice a navelor, caz in care grosimea recomandata a peliculei de grund va fi de min. 60 µm, iar a sistemului de cca. 140 - 160 µm. Se mai utilizeaza si pentru protectia anticoroziva a altor suprafete metalice exploatate in medii agresive (slab acide sau alcaline, produse petroliere: benzina, motorina, uleiuri minerale, hidrocarburi s.a., umiditate, intemperii, etc.).
Dincolo de utilizarea in zona industriei navale, produsul poate fi folosit pentru orice suprafata metalica.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Grund emulsionat epoxidic anticoroziv
Grund anticoroziv poliesteric “Emex”
Vopsea anticoroziva 3 in 1
Convertor si inhibitor - Sistem antirugina
Email poliesteric de metal “Emex Estada”
Vopsea epoxy cu micaceu “Emex Spark”
Solicita Informatii