CONSUM GRUND ANTICOROZIV DE IMERSIE “EMEX AQ ECO”

Grund anticoroziv hidrosolubil “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Grund solubil apa “Emex AQ Eco”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Grund Anticoroziv Hidrosolubil “Emex AQ Eco” - un produs industrial, ce permite ca, prin aplicare profesionala, sa protejeze suprafetele metalice interioare sau exterioare, situate suprateran, de efectele corozive ale expunerii la agenti chimici ponderat agresivi, sau la factori corozivi, cum ar fi sarurile, generate de mediu.
Fiind realizat pe baza de rasini solubile in apa, de noua generatie, are o cantitate de emisii COV foarte scazuta, nu are impact asupra mediului, si nu prezinta nocivitate pentru organismele vii. Se poate utiliza pentru orice suport metalic, si are atat o capacitate foarte mare de protectie anticoroziva, cat si de inhibare a coroziunii.
Se aplica pe suprafete metalice noi, dar si pe cele care au fost anterior vopsite si trebuiesc reconditionate. La fel ca si in cazul grundurilor conventionale, in ambele cazuri, pregatirea suportului, este absolut necesara.
In functie de starea suportului, se recomanda un minim de operatiuni de pregatire, astfel:

  • In cazul suprafetelor metalice noi, este necesara doar indepartea uleiurilor si a contaminatilor ramasi din procesul de laminare, prin simpla degresare, sau decapare in cazul unor contaminanti foarte rezistenti.
  • In situatia in care avem, insa, suporturi cu protectii anterioare deteriorate, fara aderenta, sau chiar in curs de exfoliere, este necesara efectuarea de operatiuni specifice, pentru inlaturarea completa a straturilor anterioare. Acestea pot fi, dupa caz, decapare chimica, prin folosirea de produse ca Pasta pentru Decapare “Emex CM Cleaner”, sau Pasta Decapanta “Emex PC ECO”, periere mecanica, sau alte metode conventionale, cu conditia indepartarii complete a protectiei existente si asigurarii luciului metalic. Daca acesta nu poate fi obtinut prin operatiunile de mai sus, se va recurge in mod obligatoriu la sablare, potrivit instructiunilor din Fisa Tehnica.
  • Pentru indepartarea petelor existente de rugina, se va utiliza Solutia de Fosfatare pentru Indepartarea Ruginii “Emex Rust Stop”, pana la eliminarea din profunzime a acestora, sau ca solutie alternativa, se poate face o chelare cu Convertor de Rugina “Emex Oxifer”, care va fixa rugina de suport si va inhiba reaparitia acesteia.
  • Suprafata trebuie sa se prezinte, inainte de aplicare, indiferent de metoda de curatare, degresata si perfect uscata. Chiar daca este solubil in apa, la aplicare grundul nu permite existenta umiditatii pe suport.

Grundul Anticoroziv “Emex AQ Eco” se poate acoperi ulterior cu vopsele solubile in apa, cum ar fi:

dar si cu vopsele clasice, solventate, ca:

Aplicarea grundului se va face in modurile cunoscute: pensulare, pulverizare, roluire, imersare, pulverizare cu aer sau cu instalatii airless. Diluarea se va face numai cu apa, si doar in cazul in care este absolut necesar.

  • Este recomandat pentru protejarea elementelor metalice supraterane.
  • Nu se recomanda pentru suporturi neferoase, ca aluminiu sau cupru, ori tabla zincata noua, sau inox.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Grund anticoroziv bicomponent “Emex”
Grund anticoroziv pentru metal “Emex”
Solutie curatare rugina “Emex Rust Stop”
Grund anticoroziv cauciuc clorurat “Emex”
Solutie gel decapare vopsea
Grund poliuretanic bicomponent “Emex”
Solicita Informatii