CONSUM GRUND ANTICOROZIV DE IMERSIE “EMEX AQ ECO”

Grund anticoroziv hidrosolubil “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Grund solubil apa “Emex AQ Eco”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Grundul Anticoroziv de Imersie “Emex AQ Eco” este fabricat pe baza de rasini acrilice speciale, cu solubilitate mare in apa, destinat utilizarii profesionale, in vederea protejarii primare a suprafetelor metalice, expuse unor medii cu agresivitate chimica moderata, situate la interior, sau la exterior, expuse la factori de mediu.
Produsul mai contine pigmenti cu rezistenta la coroziune, agenti anticorozivi de ultima generatie, lipsiti de impact asupra mediului, sau nocivitate, inhibitori specializati de coroziune, solubili in apa, aditivi specifici si extenderi.
Cu toate ca este solubil in apa, produsul se remarca prin rezistenta fata de factori de coroziune, cel putin la fel de ridicata, sau chiar superioara, grundurilor anticorozive conventionale, realizate din rasini solventate.
Se poate folosi pentru toate tipurile de suporturi metalice, avand o mare capacitate de protectie.
Este un produs industrial, ce permite ca, prin aplicarea profesionala, sa protejeze suprafetele metalice interioare sau exterioare, situate suprateran, de efectele corozive ale expunerii la agenti chimici ponderat agresivi, sau la factori corozivi, cum ar fi sarurile, generate de mediu.
Fiind realizat pe baza de rasini acrilice pure solubile in apa, de noua generatie, are o cantitate de emisii COV foarte scazuta, nu are impact asupra mediului, si nu prezinta nocivitate pentru organismele vii.
Are capacitate foarte mare de protectie anticoroziva si de inhibare a coroziunii pentru orice suport metalic.
Se aplica pe suprafete metalice noi, dar si pe cele care au fost anterior vopsite si trebuiesc reconditionate. La fel ca si in cazul grundurilor conventionale, in ambele cazuri, pregatirea suportului, este absolut necesara.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Grund anticoroziv bicomponent “Emex”
Grund anticoroziv pentru metal “Emex”
Solutie curatare rugina “Emex Rust Stop”
Grund anticoroziv cauciuc clorurat “Emex”
Solutie gel decapare vopsea
Grund poliuretanic bicomponent “Emex”
Solicita Informatii