CONSUM GRUND ANTICOROZIV POLIESTERIC “EMEX”

Grund anticoroziv poliesteric pentru metal “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Grund anticoroziv poliesteric “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Grund Bicomponent Poliesteric Anticoroziv “Emex” - destinat unei utilizari profesionale, in sectorul industrial, atat in vederea asigurarii unui strat primar, anticoroziv poliesteric, destinat protectiei active impotriva ruginii a suporturilor metalice feroase sau neferoase, exploatate in medii chimic agresive, ca: intemperii, medii acide sau alcaline, umiditate excesiva, sau alti factori corozivi, cat si pentru pregatirea suprafetelor de vopsire cu vopsele sau emailuri poliesterice, indiferent de tipul suprafetei, modul de exploatare sau gradul de expunere.
Are, ca prima utilizare, aplicarea pe suporturi metalice noi, dar fara ca aceasta sa fie o cerinta obligatorie. Suporturile vechi pot fi, de asemeni, protejate cu acest grund poliesteric, dupa o pregatire mai atenta a suprafetei.
In general, pregatirea va fi facuta cel putin prin:

La suporturi noi:
  • Nu sunt necesare operatiuni speciale, degresarea suprafetei fiind, de regula, singura necesara.
La suporturi vechi:
  • In acest caz este necesara indepartarea peliculei vechi, de preferinta prin sablare la luciu metalic. Prin acest procedeu se vor obtine si “puncte de ancora”, ce maresc in mod semnificativ aderenta la suport.
  • Daca pelicula se prezinta cu slaba aderenta, sau cu inceput de exfoliere, se vor folosi perii mecanice, sau slefuire, ori decapare chimica, prin folosirea de decapanti de tipul Pasta pentru Decapare “Emex CM Cleaner”, sau Pasta Decapanta “Emex PC ECO”. In cazul in care procedeele de mai sus nu elimina in totalitate vopseaua veche, si nu se poate obtine luciul metalic, se va recurge, in mod necesar, la sablarea suprafetei.

Daca exista rugina, chiar incipienta, aceasta se va indeparta cu Solutia de Fosfatare pentru Indepartarea Ruginii “Emex Rust Stop”, dupa care suportul se va degresa, sau, ca mijloc alternativ, Convertor de Rugina “Emex Oxifer”, care va fixa rugina pe suportul metalic, si o va inactiva, prevenind si inhiband reaparitia acesteia.
Aplicarea acestui grund se poate face fie prin mijloace conventionale, fie prin pulverizare cu aer sau airless, ca metode mult mai eficiente. Reglarea vascozitatii se va putea face cu Diluant pentru Rasini Poliesterice “Emex”.

Grundul anticoroziv poliesteric este utilizat pe orice suprafata metalica, feroasa sau neferoasa (inox, cupru, tabla galvanizata, etc.), atat in conditii de interior, cat si in conditii de exterior, in special pentru suprafete intens exploatate, mai ales in conditii meteorologice nefavorabile sau in prezenta unor agresiuni chimice.

  • Este indicat pentru elementele de constructii situate suprateran sau subteran.
  • Are aderenta pe inox, cupru, tabla zincata, alte suporturi neferoase.

Grundul Poliesteric “Emex” se utilizeaza, in special, in sistem cu Emailul Poliesteric “Emex” dar, cu acordul, sau la recomandarea producatorului, se va putea folosi si in sisteme formulate pe baza altor rasini.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Grund anticoroziv monocomponent “Emex”
Grund anticoroziv cauciuc clorurat “Emex”
Grund poliuretanic bicomponent “Emex”
Grund anticoroziv bicomponent “Emex”
Grund tip auto anticoroziv “Emex”
Protectie anticoroziva metal, tabla “Emex”
Solicita Informatii