CONSUM GRUND ANTICOROZIV POLIESTERIC “EMEX”

Grund anticoroziv poliesteric pentru metal “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Grund anticoroziv poliesteric “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Grund Poliesteric Antirugina “Emex” - un sistem de generatie noua, de inalta calitate, destinat in principal lucrarilor industriale, cu utilizare exclusiv profesionala, impotriva aparitiei ruginii de suprafata sau de profunzime, folosit pentru protejarea suporturilor din otel, aluminiu sau tabla zincata, exploatate in zone expuse la factori chimici sau de mediu, ce pot declansa in mod sever fenomenul de coroziune, factor de deteriorare grava a suprafetelor.
Dispune de o formulare in care se regasesc atat inhibitori activi de coroziune, cat si agenti anticorozivi, de ultima generatie, fara saruri de plumb sau crom, ce nu influenteaza sub nici o forma mediul, in mod direct sau indirect.
Grundul poliesteric prezinta o rezistenta remarcabila la actiunea factorilor de coroziune, a hidrocarburilor sau a altor compusi chimici agresivi, a apei, umiditatii excesive si factorilor de mediu, sau a variatiilor de temperatura.
Este utilizat pentru asigurarea protectiei active impotriva ruginii suporturilor metalice, exploatate in medii chimic agresive, ca: intemperii, medii acide sau alcaline, umiditate excesiva, sau alti factori corozivi, cat si pentru pregatirea suprafetelor de vopsire cu vopsele sau emailuri poliesterice, indiferent de tipul suprafetei, modul de exploatare sau gradul de expunere.
Acest grund poliesteric are, ca prima utilizare, aplicarea pe suporturi metalice noi, dar fara ca aceasta sa fie o cerinta obligatorie.
Daca exista rugina, chiar incipienta, aceasta se va indeparta cu Solutia de Fosfatare pentru Indepartarea Ruginii “Emex Rust Stop”, dupa care suportul se va degresa si se va usca.
Aplicarea se face prin mijloace conventionale, sau prin pulverizare cu aer ori airless. Vascozitatea se regleaza cu Diluant pentru Rasini Poliesterice “Emex”, conform recomandarilor din Fisa Tehnica.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Grund anticoroziv monocomponent “Emex”
Grund poliuretanic bicomponent “Emex”
Grund anticoroziv cauciuc clorurat “Emex”
Grund anticoroziv bicomponent “Emex”
Grund tip auto anticoroziv “Emex”
Vopsea epoxy cu micaceu “Emex Spark”
Solicita Informatii