CONSUM PROTECTIE ANTICOROZIVA / GRUND METAL “EMEX”

Grund anticoroziv pentru metal “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Protectie anticoroziva metal, tabla “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Grund Anticoroziv Alchido Stirenic “Emex” - produs de noua generatie, fabricat pe baza de rasina alchidica modificata in stiren, monocomponent, profesional, utilizat pentru protectia suporturilor din metal, situate la interior sau la exterior, expuse la agenti corozivi, chimici sau de mediu. In formularea acestui grund anticoroziv se regasesc inhibitori de coroziune, si agenti de protectie anticoroziva de ultima generatie, lipsiti de saruri de plumb sau crom.
Utilizat ca protectie anticoroziva pentru suprafete din metal sau tabla, este caracterizat prin rezistenta ridicata fata de actiunea factorilor generatori de coroziune, aderenta ridicata la suporturi metalice, buna rezistenta la diversi factori agresivi, la hidrocarburi si variatii de temperatura, dar si stabilitate in timp.
Asigura o buna protectie anticoroziva a elementelor de constructii din otel amplasate in medii cu clasa de corozivitate pana la C3.
Avand performante avansate de protectie anticoroziva, este utilizat ca primer pentru protectia suporturilor metalice exploatate in medii ponderat agresive, expuse la intemperii, umiditate, sau factori corozivi.
Poate fi aplicat prin pensulare ori roluire, sau prin pulverizare cu aer sau airless. Reglarea vascozitatii se face cu Solvent pentru Vopsele Speciale “Emex”, sau alti diluanti similari.
Se foloseste la protectia anticoroziva a utilajelor si echipamentelor metalice, a masinilor agricole sau mijloacelor de transport si remorcare ca automobile, autobuze, tramvaie, tractoare, vagoane, remorci, peridoc-uri, etc., dar si in industria navala la tancuri de balast, punti interioare sau exterioare, instalatii din compartimentul masinilor, magazii frigorifice, motoare principale, opera moarta, suprastructura, etc.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Grund poliuretanic bicomponent “Emex”
Grund anticoroziv monocomponent “Emex”
Grund anticoroziv poliesteric “Emex”
Grund tip auto anticoroziv “Emex”
Grund anticoroziv bicomponent “Emex”
Grund anticoroziv cauciuc clorurat “Emex”
Solicita Informatii