CONSUM PROTECTIE ANTICOROZIVA / GRUND METAL “EMEX”

Grund anticoroziv pentru metal “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Protectie anticoroziva metal, tabla “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Acest Grund Anticoroziv Alchido Stirenic “Emex”, pentru metal sau tabla, poate fi utilizat, si pe aluminiu sau tabla zincata, prin adaugarea, in productie, de promotori de adeziune. Este destinat in principal aplicarii profesionale in mediu industrial, dar datorita usurintei de aplicare este, de asemeni, folosit in mediul casnic, DIY.
Avand performante avansate de protectie anticoroziva, este utilizat ca primer pentru protectia suporturilor metalice exploatate in medii ponderat agresive, expuse continuu sau periodic la intemperii, umiditate, sau factori corozivi.
Dupa pregatirea corecta a suprafetelor, acest grund anticoroziv se poate utiliza atat pentru acoperirea si protectia suprafetelor metalice noi, cat si pentru cele care au mai fost vopsite cu alte produse peliculogene compatibile.
Pregatirea suportului necesita un minim de operatiuni obligatorii, mentionate si in Fisa Tehnica, din care:

Pentru suprafete noi:
  • Degresarea sau decaparea uleiurilor ramase din fabricatie este suficienta. Nu necesita o pregatire speciala.
Pentru suprafete vechi:

Acest grund anticoroziv pentru metal, pe baza de rasina alchidica in stiren, poate fi aplicat prin pensulare ori roluire, sau prin pulverizare cu aer sau airless. Solventarea se face cu diluanti “Emex”, recomandati de producator.

Se foloseste pentru protectia anticoroziva a utilajelor (masini agricole) si echipamentelor metalice, a mijloacelor de transport si remorcare (automobile, autobuze, tramvaie, tractoare, vagoane, remorci, peridoc-uri, etc.)
Este de asemeni utilizat in industria navala la tancuri de balast, punti interioare sau exterioare, instalatii din compartimentul masinilor, magazii frigorifice, motoare principale, opera moarta, suprastructura, etc.

  • Nu este recomandat pentru repere imersate.

Este un grund anticoroziv pentru metal sau tabla, ce poate fi folosit, cu rezultate foarte bune, in sistem cu orice vopsea alchidica, acrilica sau alte vopsele monocomponente, dar, mai ales cu Email Alchido-Stirenic “Emex EQS”.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Grund poliuretanic bicomponent “Emex”
Grund anticoroziv monocomponent “Emex”
Grund anticoroziv poliesteric “Emex”
Grund tip auto anticoroziv “Emex”
Grund anticoroziv bicomponent “Emex”
Grund anticoroziv cauciuc clorurat “Emex”
Solicita Informatii