ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

VOPSEA PROFESIONALA METAL EMEX EQS”

Toate produsele noastre sunt fabricate în Sistemul de Management Integrat al Calitatii
ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001
Romtehnochim asigura garantia calitatii
Vopsea profesionala fabricata in Romania
Produse fabricate in Romania, cu materiale import UE.
Descriere

Email Alchido-Stirenic “Emex EQS” - vopsea profesionala, pe baza de rasini alchidice modificate in stiren, monocomponenta, utilizata in principal la aplicarea pe suprafete din metal sau aluminiu. Este, de asemeni, folosita cu rezultate excelente si pe suporturi din lemn.

Aceasta vopsea, in cazul folosirii pe suporturi din metal si aluminiu, dupa tratarea prealabila anticoroziva, se remarca printr-o aderenta excelenta, rezistenta la medii chimic agresive, factori de mediu, buna etalare si luciu persistent. Spre deosebire de sistemele alchidice conventionale, acest email alchido-stirenic are un timp de uscare foarte scurt si o rezistenta sporita la ingalbenire si imbatranire.
Posibilitatea utilizarii pentru suporturi neferoase, gen aluminiu, cupru sau zincate, dar si pentru lemn, prezinta un mare atu, si confirma caracteristicile superioare pentru aceasta vopsea profesionala.
Emailul alchido-stirenic poate fi colorat in orice nuanta a cartelei RAL, insa doar industrial.

Caracteristici principale:

Vopsea profesionala pentru aluminiu metal lemn
  • Aderenta la suprafete metalice;
  • Aderenta la suprafete neferoase;
  • Aderenta la lemn;
  • Luciu excelent;
  • Rezistenta la umiditate;
  • Rezistenta la ceata salina;
  • Rezistenta la medii agresive;
  • Rezistenta la dilutii alcaline;
  • Rezistenta la medii slab acide.

Detalii de utilizare

Email Alchido-Stirenic “Emex EQS” - o vopsea profesionala pentru metal, lemn, aluminiu, cu aplicabilitate foarte facila si rezultate superioare. Este recomandata si de timpul foarte scurt de uscare, aspectul decorativ superior si capacitatea avansata de protectie chiar in conditii de agresivitate chimica sau mecanica, la interior sau exterior.
Realizat din rasina alchidica modificata in stiren, asigura performante excelente pe toate suprafetele, indiferent de natura acestora, ce necesita o protectie superioara fata de diversi factori agresivi mecanici, chimici sau de mediu, dar si un aspect estetic deosebit, in special in ceea ce priveste luciul.

In conditiile in care operatiunile de pregatire a suprafetei au fost corect executate, produsul poate fi utilizat, si are rezultate optime, pe majoritatea suporturilor, dintre care putem enumera:

Orice suprafata, daca a mai fost vopsita, trebuie curatata in totalitate de stratul anterior, recomandabil prin sablare. Daca starea stratului anterior este buna, iar tipul de vopsea este compatibil (ex. vopsea acrilica, alchidica slaba, orice vopsea bicomponenta), atunci suprafata va fi doar asperizata. Se va face insa test de compatibilitate inainte de aplicare.
Dupa curatare si degresare se va face grunduirea cu un strat de . Aceasta operatiune functioneaza in egala masura cu sau . Pentru suprafetele metalice feroase (fier sau otel), se poate utiliza si .
Suporturile acoperite doar de rugina pot fi pregatite, ca solutie alternativa, cu , care va fixa rugina pe suportul metalic, si o va inactiva, fara sa mai necesite aplicarea vreunui grund.
Aceasta vopsea profesionala pentru metal se poate aplica prin oricare din metodele conventionale, sau prin pulverizare air-less. Se va folosi pentru reglarea vascozitatii , foarte eficient si in cazul acestui email alchido-stirenic.

  • Este recomandata doar pentru protejarea suporturilor supraterane.

Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in .

Caracteristici tehnice
Caracteristica U/M Valoarea Caracteristicii
Aspect - omogen, fara depuneri
Nevolatile % min. 60
Densitate 20°C g/cmc 1,20 ± 0,05
Timp de scurgere, Ø4 Sec. 60 - 80
Consum specific g/mp/strat 110 - 130
Pelicula
Aspect   Continua, lucioasa
Uscare la reacoperire min. 15
Uscare in profunzime ore 2
Rezistenta la apa 24 ore fara modificari
Rezistenta la UV 30 ore fara modificari

Comanda sau cere informatii:
Vopsea Profesionala
Metal “Emex EQS”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea