CONSUM GRUND POLIURETANIC ANTICOROZIV “EMEX”

Grund anticoroziv poliuretanic pentru metal “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Grund poliuretanic bicomponent “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Grundul Anticoroziv Poliuretanic “Emex” este un produs de generatie noua, de utilizare profesionala, folosit pentru protectia suporturilor metalice, impotriva ruginii de suprafata sau de profunzime. Este destinat suprafetelor exploatate in zone in care actiunea factorilor de mediu, sau a unor agenti chimici, susceptibili de a declansa fenomenul de coroziune, se manifesta in mod sever, permanent sau doar ocazional.
In formularea acestui grund bicomponent anticoroziv, se regasesc atat inhibitori specializati de coroziune, cat si agenti anticorozivi, de ultima generatie, fara saruri de plumb sau crom si, fara impact asupra mediului.
Grundul poliuretanic anticoroziv bicomponent se remarca prin aderenta ridicata, rezistenta la actiunea factorilor de coroziune, la hidrocarburi sau compusi chimici agresivi, rezistenta la factori de mediu, variatii de temperatura, etc.
Este un sistem profesional ce se va aplica doar de personal calificat si cu experienta in utilizarea rasinilor bicomponente, utilizat ca strat primar atat pentru protectia anticoroziva a suprafetelor metalice exploatate in medii agresive: acide sau alcaline, produse petroliere ca benzina, motorina, uleiuri minerale, hidrocarburi s.a., umiditate, intemperii, etc., cat si la pregatirea pentru vopsire a oricaror structuri metalice, indiferent de mediul de exploatare sau gradul de expunere.
Grundul poliuretanic se poate utiliza pe suporturi metalice de orice tip: rezervoare din otel, caroserii si piese auto sau de utilaje, tevi, conducte, containere, calorifere, tabla, schelete si rastele metalice, grilaje, parapeti, mobilier metalic, suporti metalici de fixare, garduri, balustrade, stalpi metalici, standuri si copertine metalice, etc.
Se poate utiliza la elementele de constructii situate suprateran, subteran sau chiar in imersie.
Are aderenta pe inox sau tabla zincata.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Grund cu zinc epoxy-poliamidic
Grund anticoroziv cauciuc clorurat “Emex”
Grund anticoroziv bicomponent “Emex”
Protectie anticoroziva metal, tabla “Emex”
Grund anticoroziv poliesteric “Emex”
Grund tip auto anticoroziv “Emex”
Solicita Informatii