CONSUM GRUND POLIURETANIC ANTICOROZIV “EMEX”

Grund anticoroziv poliuretanic pentru metal “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Grund poliuretanic bicomponent “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Grund Anticoroziv pe Baza de Rasini Poliuretanice “Emex” - sistem cu utilizare profesionala, atat ca strat primar pentru protectia anticoroziva a suprafetelor metalice exploatate in medii agresive (acide sau alcaline, produse petroliere ca benzina, motorina, uleiuri minerale, hidrocarburi s.a., umiditate, intemperii, etc.), cat si la pregatirea pentru vopsire a oricaror structuri metalice, indiferent de mediul de exploatare sau gradul de expunere.
Acest grund este are, ca prima recomandare, intrebuintarea pentru suprafete metalice noi, dar poate fi utilizat si pentru suporturi care au acoperiri anterioare, deteriorate sau nu, acestea necesitand, insa, o pregatire mai atenta.
Operatiunile de pregatire a suportului constau, in principal din:

La suporturi noi:
  • Degresarea suprafetei (sau decaparea in cazul existentei de uleiuri industriale, ramase din fabricatie, sau contaminanti greu de curatat), este singura operatiune necesara in acest caz.
La suporturi vechi:
  • Cea mai corecta indepartare a peliculelor vechi, degradate, este prin sablarea la luciu metalic. Acest procedeu are avantajul ca va crea si „puncte de ancora” necesare unei cat mai bune aderente.
  • Pentru pelicule cu aderenta slaba, pot fi folosite periile sau slefuirea mecanica, ori decaparea chimica, cu produse de tipul Pasta pentru Decapare “Emex CM Cleaner”, sau Pasta Decapanta “Emex PC ECO”. In cazul in care luciul mecanic nu poate fi insa atins, se va proceda, in mod necesar, la sablarea suprafetei.

Urmele de rugina se vor indeparta cu Solutia de Fosfatare pentru Indepartarea Ruginii “Emex Rust Stop” sau, ca mijloc alternativ, Convertor de Rugina “Emex Oxifer”, care va fixa rugina pe suportul metalic, si o va inactiva.
Aplicarea grundului se face si cu instrumente conventionale, insa se recomanda pulverizarea cu aer, sau airless. Reglarea vascozitatii, daca este necesara, se va putea face cu Diluantul pentru Rasini Poliuretanice “Emex”.

Grundul poliuretanic se poate utiliza pe suporturi metalice de orice tip: rezervoare din otel, caroserii si piese auto sau de utilaje, tevi, conducte, containere, calorifere, tabla, schelete si rastele metalice, grilaje, parapeti, mobilier metalic, suporti metalici de fixare, garduri, balustrade, stalpi metalici, grinzi, standuri si copertine metalice, etc.

  • Este indicat pentru elementele de constructii situate suprateran, subteran sau chiar in imersie.
  • Are aderenta pe inox sau tabla zincata.

Grundul Poliuretanic Anticoroziv “Emex” se va folosi doar in sistem cu Email Poliuretanic “Emex”.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Grund cu zinc epoxy-poliamidic
Grund anticoroziv cauciuc clorurat “Emex”
Grund anticoroziv bicomponent “Emex”
Protectie anticoroziva metal, tabla “Emex”
Grund anticoroziv poliesteric “Emex”
Grund tip auto anticoroziv “Emex”
Solicita Informatii