ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

SOLVENT VOPSELE SI GRUNDURI EPOXIDICE EMEX

Toate produsele noastre sunt fabricate în Sistemul de Management Integrat al Calitatii
ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001
Romtehnochim asigura garantia calitatii
Produs fabricat in Romania
Produse fabricate in Romania, cu materiale import UE.
Descriere

Diluantul pentru Rasini Epoxidice Solventate “Emex” este un amestec optimizat de solventi, cu actiune foarte intensa, destinat reglarii vascozitatii de aplicare a lacurilor, vopselelor, grundurilor sau a altor produse peliculogene de acoperire realizate numai pe baza de rasini epoxidice in solvent, nicidecum solvent-free.

Gradul de eficienta al acestui diluant este foarte mare, insotit de o actiune imediata. Se va utiliza doar la aplicatiile pentru care exista indicatii din partea producatorului. Este contraindicat pentru rasinile epoxidice nesolventate.

Diluantul epoxidic are o compatibilitate perfecta cu rasinile epoxidice in solvent, si asigura o corectie optima a vascozitatii, in conditiile in care toate calitatile si performantele produsului solventat vor ramane nealterate. In acest sens trebuie mentionat ca si luciul, care este cel mai usor afectat de folosirea solventilor, se va pastra in parametri optimi, la o diluare corecta.

Caracteristici principale:

Solvent de inalta calitate
  • Reactie intensa, imediata;
  • Consum mic;
  • Randament superior;
  • Timp lung de pastrare;
  • Eficienta la diluare;
  • Nu afecteaza culorile;
  • Eficient la curatare;
  • Destinat produselor epoxidice;
  • Compatibilitate controlata cu alte rasini.
Detalii de utilizare

Diluantul pentru Rasini Epoxidice Solventate “Emex” este un solvent dedicat, cu o aplicabilitate restrictiva, adresat doar folosirii profesionale, de catre personal special instruit pentru folosirea produselor epoxidice si respectarea normelor de securitate aferente.

Putem enumera dintre produsele cel mai des intalnite:

Desi are o aplicabilitate dedicata, acest diluant poate fi folosit si pentru alte produse de acoperire, numai cu acordul sau la recomandarea producatorului, si/sau cu teste prealabile de compatibilitate.

Procentul in care este recomandata diluatia se afla intre 5 ÷ 15%, dincolo de care, datorita diluarii in exces, performantele produselor vor fi negativ afectate, chiar pana la compromiterea lor. Stabilirea diluatiei optime se va face prin teste succesive, care trebuiesc corelate cu materialul din care este alcatuit suportul si starea acestuia, dar si cu modul de aplicare, diferentele de solventare intre aplicarea prin pulverizare si cea prin roluire, fiind de regula semnificative.

Acest solvent se adreseaza doar produselor specificate, produse sub marca “Emex”. Este nerecomandata folosirea pentru orice alte produse decat cele indicate de producator. Intrebuintarea necorespunzatoare poate produce daune irecuperabile produsului solventat.

Solventul pentru Vopsele pe Baza de Rasini Epoxidice “Emex” este, de asemeni, utilizat si pentru indepartarea urmelor aparute in urma stropirii accidentale cu produse epoxidice, sau pentru curatarea instrumentelor sau uneltelor de aplicare, de la cele conventionale ca pensule sau trafaleti, la cele speciale, ca instalatiile air-less.

Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in .

Caracteristici tehnice
Caracteristica U/M Valoarea Caracteristicii
Aspect - lichid, transparent
Densitate gr/cmc 0,85 ± 0,10
Culoare - Transparent
Indice de aciditate cf. fisa max. 2
Refractie la 20°C - 1,50 – 1,54
Pelicula
Nu este cazul    

Comanda sau cere informatii:
Solvent pentru Rasini
Epoxidice “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea