CONSUM GRUND CLORCAUCIUC ANTICOROZIV “EMEX”

Grund clorcauciuc pentru protectie anticoroziva

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Grund anticoroziv cauciuc clorurat “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Grund Anticoroziv Clorcauciuc “Emex” - un produs la standarde ridicate de calitate, fabricat pe baza de emulsii de cauciuc clorurat (de tip Pergut, Alopren, etc.), pigmenti, plastifianti, aditivi specifici, pasta de bronz aluminiu, agenti anticorozivi si inhibitori de coroziune, de generatie noua, non-toxici, cu impact nesemnificativ asupra mediului.
Produsul, ce se remarca printr-o capacitate foarte mare de protectie anticoroziva, dar si prin aderenta deosebita la suprafete metalice, rezistenta si stabilitate excelenta in medii chimic ponderat agresive, sau variatii de temperatura, cat si prin rezistenta mare la apa sau chiar imersie, este utilizat in procesul de pregatire pentru vopsire cu vopsele clorcauciuc, in scopul asigurarii protectiei anticorozive a suprafetelor din metal.
Desi este monocomponent si nu prezinta dificultati la aplicare, totusi este destinat unei utilizari profesionale, in special datorita timpului foarte scurt de uscare.
Domeniul de aplicare este limitat la protectia anticoroziva a suprafetelor metalice, in etapa de pregatire a suportului, pentru exploatarea atat la interior cat si la exterior, sau expunerea ponderata la factori chimici agresivi.
Urme sau pete de rugina, daca exista, vor fi tratate cu Solutia de Fosfatare Antirugina “Emex Rust Stop”, pentru eliminarea acestora, sau vor fi inlaturate prin mijloace mecanice.
Aplicarea se poate face prin modalitatile conventionale, ca roluire sau pensulare, dar si prin pulverizare. Reglarea vascozitatii si curatarea sculelor sau instrumentelor se face cu Diluant pentru Vopsele Clorcauciuc “Emex”.
Culorile standard sunt: gri, rosu sau galben, insa poate fi nuantat, la cerere, in alte culori RAL de baza.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea cauciucata metal/ beton “Emex”
Convertor si inhibitor - Sistem antirugina
Grund anticoroziv bicomponent “Emex”
Grund poliuretanic bicomponent “Emex”
Grund tip auto anticoroziv “Emex”
Grund anticoroziv monocomponent “Emex”
Solicita Informatii