CONSUM GRUND CLORCAUCIUC ANTICOROZIV “EMEX”

Grund clorcauciuc pentru protectie anticoroziva

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Grund anticoroziv cauciuc clorurat “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Grund Clorcauciuc pentru Protectie Anticoroziva “Emex” - chiar daca este monocomponent si nu prezinta dificultati la aplicare, totusi este destinat unei utilizari profesionale, in special datorita timpului foarte scurt de uscare.
Domeniul de aplicare este limitat la protectia anticoroziva a suprafetelor metalice, in etapa de pregatire a suportului, pentru exploatarea atat la interior cat si la exterior, sau expunerea ponderata la factori chimici agresivi.

Datorita faptului ca utilizarea sa se face in sistem cu Vopsea clorcauciuc “Emex”, produsul detine agrement sanitar, fapt ce permite folosirea acestuia in zone cu cerinte superioare de igiena, ca spatii alimentare, medicale, etc.

Acest grund poate fi folosit atat pentru suprafetele noi, cat si pentru cele ce au protectii anterioare. Este necesara insa o pregatire optima a suprafetei, ce se poate imparti in doua segmente, cu operatiuni de curatare specifice:

La suprafete noi:
  • Nu sunt necesare operatiuni dificile, degresarea suprafetei fiind, de regula, singura necesara.
La suprafetele ce au acoperiri anterioare:
  • Sablarea, pana la luciu metalic, este procedeul cel mai eficient si cu cele mai bune rezultate, rezistenta peliculei in timp fiind asigurata o perioada mult mai indelugata. Are avantajul ca asigura si maxima aderenta grundului.
  • Pentru pelicule partial exfoliate, sau usor de curatat, pot fi folosite mijloace alternative, de mai mica eficienta, dar suficiente pentru scopul propus. Dintre acestea avem curatarea mecanica, in general cu perii rotative, sau decaparea chimica, prin utilizarea de solutii speciale, cum ar fi Pasta pentru Decapare “Emex CM Cleaner”, sau Pasta Decapanta “Emex PC ECO”. Se recurge totusi la sablare, daca aceste procedee sunt ineficiente.

Urme sau pete de rugina, daca exista, vor fi tratate cu Solutia de Fosfatare Antirugina “Emex Rust Stop”, pentru eliminarea in totalitate a acestora. Ca solutie alternativa, de o mult mai mare performanta, se poate utiliza Convertor de Rugina “Emex Oxifer”, care va fixa rugina pe suportul metalic, si o va inactiva, inhiband si reaparitia acesteia.
Aplicarea se poate face prin modalitatile conventionale, ca roluire sau pensulare, dar si prin pulverizare. Reglarea vascozitatii si curatarea sculelor sau instrumentelor se face cu Diluant pentru Vopsele Clorcauciuc “Emex”.

Aplicarea produsului pesuprafete neferoase, ca aluminiu sau inox, nu este indicata, dar este recomandata pentru suprafete metalice, din otel fonta, etc., atat in zone supraterane cat si in cele subterane: tevi, conducte, containere, calorifere, tabla, schelete si rastele metalice, grilaje, parapeti, mobilier metalic, suporti metalici de fixare, garduri, balustrade, porti, feronerie, stalpi metalici, scene, grinzi de armare, standuri si copertine metalice, etc.

Grundul Anticoroziv Clorcauciuc “Emex” se va folosi in sistem cu Vopsea Clorcauciuc pentru Metal “Emex”.

  • Este indicat pentru protejarea componentelor metalice, atat supraterane sau subterane, cat si imersate.
  • Nu se recomanda pentru tabla zincata, cupru, inox, sau alte materiale neferoase.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea cauciucata metal/ beton “Emex”
Convertor si inhibitor - Sistem antirugina
Grund anticoroziv bicomponent “Emex”
Grund poliuretanic bicomponent “Emex”
Grund tip auto anticoroziv “Emex”
Grund anticoroziv monocomponent “Emex”
Solicita Informatii