CONSUM GRUND EPOXIDIC EMULSIONAT “EMEX WD-AE”

Grund epoxidic emulsionat “Emex WD-AE”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Grund emulsionat epoxidic anticoroziv

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Grund Epoxidic Anticoroziv Emulsionat “Emex WD-AE” - produs bicomponent, profesional, de generatie noua fabricat din rasina epoxidica solubila in apa, pigmenti si fileri anticorozivi, aditivi specifici, si inhibitori de coroziune, special conceput pentru asigurarea unei inalte protectii anticorozive a suprafetelor metalice.
Desi nu prezinta dificultati mari la aplicare, datorita formularii bicomponente, este destinat doar aplicarii de catre personal specializat, cu experienta in folosirea produselor bicomponente.
Este un grund anticoroziv avansat, fara miros si cu emisii nesemnificative de COV.
Produsul se caracterizeaza prin rezistenta mare in medii puternic agresive chimic, variatii de temperatura, socuri mecanice, expunere la factori extremi de coroziune, apa sau umezeala, alti factori agresivi de mediu, etc. Are aderenta deosebita la suporturi ca: otel, tabla galvanizata, aluminiu, etc.
Sistemul se poate fi folosi pe orice suprafata metalica: suporturi sau rezervoare din otel, caroserii si piese auto sau de utilaje, piese sau compartimente de nave, tevi, conducte, containere, calorifere, tabla, schelete si rastele metalice, grilaje, parapeti, mobilier metalic, suporti metalici de fixare, garduri, balustrade, porti, feronerie, stalpi metalici, grinzi, standuri si copertine metalice, etc., dar si pe elemente zincate sau aluminiu.
Grundul Epoxidic Anticoroziv Emulsionat “Emex WD-AE”, desi poate fi acoperit cu aproape orice alt tip de vopsea sau email pe baza de apa sau solvent, este indicat sa fie utilizat in sistem cu Emailul Epoxidic Emulsionat “Emex WD-E”, cu care realizeaza pelicule superioare, si rezista foarte bine in cele mai diverse tipuri de climate, pana la clasa de corozivitate C5, cu conditia respectarii grosimilor prevazute in standarde.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Grund anticoroziv bicomponent “Emex”
Vopsea epoxy baza apa “Emex Deck”
Grund anticoroziv poliesteric “Emex”
Email epoxidic hidrosolubil “Emex WD-E”
Convertor si inhibitor - Sistem antirugina
Vopsea epoxy cu micaceu “Emex Spark”
Solicita Informatii