CONSUM GRUND EPOXIDIC ANTICOROZIV “EMEX”

Grund anticoroziv epoxidic bicomponent “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Grund anticoroziv bicomponent “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Grund Epoxidic Anticoroziv “Emex” - un produs bicomponent, profesional, folosit ca strat primar in vederea protejarii elementelor metalice, exploatate in medii de agresivitate mare, atat la interior cat si la exterior, ce are in componenta agenti anticorozivi ecologici, de ultima generatie, fara saruri de plumb sau crom.
Fiind un produs profesional, adresat strict zonei de industrie, iar, ca drept urmare, se va aplica doar de personal calificat si cu experienta in utilizarea rasinilor bicomponente, atat ca strat primar pentru protectia anticoroziva a suprafetelor metalice exploatate in medii agresive (slab acide sau alcaline, produse petroliere: benzina, motorina, uleiuri minerale, hidrocarburi s.a., umiditate, intemperii, etc.), cat si la pregatirea pentru vopsire a structurilor metalice a navelor.
Produsul se foloseste atat pentru acoperirea si protectia suprafetelor metalice noi, cat si pentru cele care au mai fost vopsite cu alte produse peliculogene compatibile, dupa pregatirea suportului in mod adecvat.
In situatia in care suportul prezinta urme de rugina, pentru inlaturarea acestora, se va folosi Solutia de Fosfatare pentru Indepartarea Ruginii “Emex Rust Stop”, ulterior facandu-se degresarea si uscarea.
Acest grund epoxidic poate fi aplicat atat prin metode clasice, pensulare sau roluire, cat si prin pulverizare cu aer sau airless. Corectarea vascozitatii de aplicare se va face cu Diluant pentru Vopsele Epoxidice “Emex”.Acest tip de grund anticoroziv se caracterizeaza prin capacitate de protectie fata de actiunea ruginii, aderenta deosebita la suport, rezistenta in medii puternic agresive chimic, la factori de mediu, variatii de temperatura, etc.
Se fabrica in culorile: rosu, gri sau galben.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Grund cu zinc epoxy-poliamidic
Grund anticoroziv cauciuc clorurat “Emex”
Grund poliuretanic bicomponent “Emex”
Grund tip auto anticoroziv “Emex”
Grund anticoroziv poliesteric “Emex”
Grund anticoroziv monocomponent “Emex”
Solicita Informatii