CONSUM GRUND EPOXIDIC ANTICOROZIV “EMEX”

INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, aparute in timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Grund anticoroziv bicomponent “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Grundul Epoxidic Anticoroziv “Emex” este un produs profesional, adresat strict zonei de industrie, iar, ca drept urmare, este indicat sa fie utilizat doar de personal instruit, atat ca strat primar pentru protectia anticoroziva a suprafetelor metalice exploatate in medii agresive (slab acide sau alcaline, produse petroliere: benzina, motorina, uleiuri minerale, hidrocarburi s.a., umiditate, intemperii, etc.), cat si la pregatirea pentru vopsire a structurilor metalice a navelor. Grosimea recomandata a peliculei de grund va fi de min. 80 µm, iar a sistemului de cca. 140 µm.
Produsul se foloseste atat pentru acoperirea si protectia suprafetelor metalice noi, cat si pentru cele care au mai fost vopsite cu alte produse peliculogene compatibile, dupa pregatirea suportului in mod adecvat.
Aceasta pregatire necesita o serie de operatiuni, dintre care putem enumera:

Pentru suprafete noi:
  • Este necesara doar degresarea, pentru inlaturarea grasimilor sau a altor contaminanti ramasi din fabricatie.
Pentru suprafete vechi:
  • In scopul inlaturarii protectiilor anterioare care prezinta urme de degradare, si a creerii unui suport aderent, cu puncte de ancora, este recomandata sablarea suportului pana la obtinerea de luciu metalic.
  • Se pot folosi si mijloace alternative, mecanice, ca perii rotative ori similare, sau chimice, prin folosirea unor solutii de genul Pasta pentru Decapare “Emex CM Cleaner”, sau Pasta Decapanta “Emex PC ECO”. Daca, aceste procedee nu sunt eficiente, si nu se obtine luciul metalic, se va recurge in mod obligatoriu la sablare.

In situatia in care suportul prezinta urme de rugina, pentru inlaturarea acestora, se va folosi Solutia de Fosfatare pentru Indepartarea Ruginii “Emex Rust Stop”, ulterior facandu-se degresarea si uscarea, sau, ca mijloc alternativ, Convertor de Rugina “Emex Oxifer”, care va fixa rugina pe suportul metalic, si o va inactiva, prevenind reaparitia.
Acest grund epoxidic poate fi aplicat atat prin metode clasice, pensulare sau roluire, cat si prin pulverizare cu aer sau airless. Corectarea vascozitatii de aplicare se va face cu Diluant pentru Vopsele Epoxidice “Emex”.

Produsul poate fi folosit pentru orice suprafata metalica: rezervoare din otel, caroserii si piese auto sau de utilaje, tevi, conducte, containere, calorifere, tabla, schelete si rastele metalice, grilaje, parapeti, mobilier metalic, suporti metalici de fixare, garduri, balustrade, porti, feronerie, stalpi metalici, grinzi, standuri si copertine metalice, etc.

  • Este utilizat pentru protejarea elementelor de constructii atat supraterane cat si subterane sau imersate.
  • Se poate aplica atat pe inox, cat si pe tabla zincata.

Grundul Epoxidic Anticoroziv “Emex” poate fi folosit, cu rezultate foarte bune, in sistem cu:

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]

Cautari similare
Grund poliuretanic bicomponent “Emex”
Grund anticoroziv cauciuc clorurat “Emex”
Grund tip auto anticoroziv “Emex”
Grund de cuptor anticoroziv “Emex”
Grund anticoroziv monocomponent “Emex”
Grund anticoroziv poliesteric “Emex”
Solicita Informatii