CONSUM GRUND ANTICOROZIV DE CUPTOR “EMEX”

Grund anticoroziv - uscare la cuptor “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Grund de cuptor anticoroziv “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Grund Anticoroziv cu Uscare la Cuptor “Emex” este un produs de inalta calite, de utilizare primara, de mare eficienta pentru acoperirile anticorozive speciale, destinate unor zone de intensa expunere la factori chimici sau de mediu. Este utilizat pe orice suprafata metalica, ce solicita o protectie superioara si o calitate speciala a vopsirii. Este folosit pe orice suprafata metalica, ce solicita o protectie superioara, o duritate ridicata, impreuna cu o durabilitate mare, dar si o calitate speciala a acoperirii. Desi este destinat pentru uscarea la cuptor, se poate usca si la aer, in conditii normale de temperatura, dar intr-un timp mai indelungat, si realizand parametri mai scazuti de duritate.
Este folosit, in special, pentru elemente metalice expuse permanent la intemperii sau medii agresive, dar si in industria producatore de masini unelte, auto, sau chiar navala, datorita parametrilor de calitate ridicati.
Produsul, este necesar a fi folosit doar dupa pregatirea suportului pe care va fi aplicat, in modul cel mai corect.
Dupa stare, putem sa evidentiem doua tipuri de suprafete:

Suprafete noi:
  • Necesita doar indepartarea uleiurilor ramase din fabricatie, printr-o degresare optima.
Suporturi anterior protejate:
  • Acestea necesita o curatare intensa, de regula prin sablare pana la luciu metalic. Sablarea este cel mai eficient procedeu folosit la inlaturarea peliculelor vechi, si prezinta avantajul ca va mari si aderenta grundului la suport.
  • Se pot folosi si alte metode, cum ar fi cele de periere mecanica sau decapare chimica prin folosirea de compusi chimici specifici, ca Pasta pentru Decapare “Emex CM Cleaner”, sau Pasta Decapanta “Emex PC ECO”, dar daca nu sunt suficiente, si nu este atins luciul metalic, atunci se impune totusi sablarea conform instructiunilor.

Pentru cazurile in care se constata prezenta de urme vechi de rugina, se recomanda tratarea cu Solutie de Indepartare a Ruginii “Emex Rust Stop” sau, ca mijloc alternativ, Convertor de Rugina “Emex Oxifer”, care va fixa rugina pe suportul metalic, printr-o actiune de chelare si, o va inactiva, prevenind reaparitia acesteia.
Aplicarea grundului de cuptor se face doar prin pulverizare cu aer sau airless. Atat diluarea, cat si curatarea petelor accidentale, sau a instrumentelor de lucru, se va face cu Diluant pentru Vopsele Auto “Emex”.

Produsul este recomandat prioritar pentru zone expuse corodarii agresive, caroseriilor si pieselor auto sau de utilaje, dar poate fi folosit pe orice alte suprafete metalice: tevi, conducte, containere, calorifere, tabla, schelete si rastele metalice, grilaje, parapeti, mobilier metalic, suporti metalici de fixare, balustrade, porti, feronerie, standuri si copertine metalice, stalpi metalici, scene, in general pentru zone ce nesita o puternica protectie anticoroziva.

  • Este indicat la protejarea suporturilor metalice supraterane.
  • Nu se recomanda pentru aluminiu, alama, cupru, tabla zincata sau inox.

Grundul Anticoroziv Alchido-Melaminic “Emex” poate fi folosit cu rezultate excelente in sistem cu Emailul tip Auto pentru Utilaje “Emex”, sau alte emailuri ce suporta, sau sunt recomandate pentru uscare la cuptor.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Grund anticoroziv poliesteric “Emex”
Convertor si inhibitor - Sistem antirugina
Grund anticoroziv bicomponent “Emex”
Grund anticoroziv monocomponent “Emex”
Grund poliuretanic bicomponent “Emex”
Grund anticoroziv cauciuc clorurat “Emex”
Solicita Informatii