ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

GRUND ANTICOROZIV TERMOREZISTENT EMEX HTP”

Toate produsele noastre sunt fabricate în Sistemul de Management Integrat al Calitatii
ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001
Romtehnochim asigura garantia calitatii
Produs fabricat in Romania
Produse fabricate in Romania, cu materiale import UE.
Descriere

Grundul Termorezistent Siliconic “Emex HTP” este un alt produs de utilizare strict profesionala, nu datorita dificultatii de aplicare, cat datorita necesitatii respectarii stricte a intructiunilor de aplicare. Este monocomponent si, desi uscarea superficiala se realizeaza prin reticulare oxidativa la aer, uscarea in profunzime si indeplinirea parametrior de rezistenta vor avea loc numai sub actiunea temperaturilor ridicate, de minim 230°C.
Compozitia sa este alcatuita pe baza de rasini siliconice in solvent, aditivi specifici, si pigmenti cu rezistenta la temperaturi mari. Este singurul grund anticoroziv care isi poate pastra toate caracterisiticile superioare, la temperaturi inalte, de pana la max. 400°C.
Dupa aplicare pe elemente metalice, grundul termorezistent se va usca in maxim 2 ore, sub actiunea temperaturilor inalte degajate sub suportul protejat, atingand astfel parametrii doriti de aderenta si de rezistenta.
Culoarea in general produsa este negru, dar la cerere poate fi realizat si argintiu. Alte culori, la acest moment nu se pot realiza, datorita rezistentei scazute la temperatura a altor pigmenti.

Caracteristici principale:

Produs de inalta calitate
  • Aderenta mare la suporturi metalice;
  • Etalare buna;
  • Aplicare usoara;
  • Aspect metalizat sau mat;
  • Putere de acoperire foarte buna;
  • Durabilitate mare;
  • Duritate optima;
  • Uscare la temperatura;
  • Rezistenta la temperaturi de peste 700°C.
Detalii de utilizare

Cerintele privind respectarea conditiilor de aplicare, obliga la o intrebuintare a Grundului Anticoroziv Termorezistent “Emex HTP”, sub o supraveghere stricta, sau asigurata de personal specializat, cu experienta. Performantele produsului, pentru elemente metalice, de otel sau fonta, expuse continuu sau temporar la temperaturi ridicate, de pana la 400°C, sunt realizate doar dupa uscarea la o temperatura de min. 230°C, si nu pot fi optim atinse, decat prin respectarea instructiunilor de aplicare, majoritatea prevazute in Fisa Tehnica.
Suporturile, pentru care produsul este in mod special recomandat, sunt suprafetele de otel si fonta, ca: reactoare, cuptoare industriale, etuve, sobe si calorifere de fonta, tevi de esapament ori alte elemente de evacuare a gazelor, utilaje industriale, pompe, conducte, cuptoare, furnale, s.a.
Pentru o aplicare corecta, este necesara pregatirea suprafetei prin asperizare si, mai ales, degresare. Se va avea in vedere indepartarea oricaror urme de grasimi, murdarie, sau alti contaminanti ce impieteaza major asupra rezultatelor finale, si uscarea perfecta a suportului.
Suprafetele vechi, ce prezinta urme de rugina, indiferent daca rapida sau de lunga durata, de profunzime sau de suprafata, vor fi tratate cu Solutia de Fosfatare Anti-Rugina “Emex Rust Stop”.
De asemeni, tot in cazul suprafetelor vechi, daca acestea au mai fost protejate cu alte produse de acoperire, indiferent de provenienta sau calitate, acestea vor fi inlaturate in totalitate, pana la luciu metalic, de preferinta prin sablare conform standardelor existente, sau prin slefuire mecanica, cu perii sau panza abraziva, ori decapare chimica (nu poate fi utilizata in cazul acoperilor bicomponente), cu solutii de tipul Pastei Decapante “Emex PC ECO”, si urmate de slefuire mecanica.

Desi poate fi considerat optional, stratul intermediar realizat de Grundul Anticoroziv Termorezistent “Emex” este determinant, in cele mai multe cazuri, pentru realizarea unei protectii superioare, care sa-si pastreze proprietatile anticorozive, dar si de rezistenta pentru perioade lungi de timp fara necesitatea unor interventii chiar si superficiale.

Este interzisa folosirea oricarei substante, compus chimic, sau produs, similar sau nu, ce ar putea veni in contact cu acest grund anticoroziv, fara recomandarea expresa a producatorului.

Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in .

Caracteristici tehnice
Caracteristica U/M Valoarea Caracteristicii
Aspect - omogen, fara depuneri
Densitate (Negru) gr/cmc 1,60 ± 0,05
Putere de acoperire Nr. straturi 1
Timp de scurgere, Ø4 Sec. 40 - 70
Consum specific g/mp/strat 120 - 150
Pelicula
Aspect   Pelicula continua, mata
Aderenta Grila 2 mm 1
Timp de uscare pentru vopsire ore 6
Uscare in profunzime 230°C 2 h Tip E
Rezistenta temperatura °C 400

Comanda sau cere informatii:
Grund Termorezistent
Siliconic “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea