CONSUM GRUND ANTICOROZIV ACRILO-STIRENIC “EMEX MZ-801”

Grund Acrilo-Stirenic Cu Zinc “Emex MZ-801”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Grund stiren-acrilic “Emex MZ-801”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Grund Anticoroziv Acrilo-Stirenic cu Microfibra si Zinc “Emex MZ-801” - un produs monocomponent, de inalta calitate, pe baza de rasini acrilice modificate cu stiren, pigmenti anticorozivi, inhibitori de coroziune si aditivi, cu un adaos suplimentar de materiale speciale anticorozive ca pulbere de zinc si microfulgi de sticla, ce determina proprietati de exceptie si perfomante profesionale.
Dincolo de capacitatea sa anticoroziva, acest tip de grund, realizeaza performante avansate, din care putem enumera: prelungirea duratei de viata a suportului, marirea rezistentei la apa a suportului vopsit, stoparea actiunii corozive a sarurilor prezente in atmosfera, sustinerea unei mai mari rezistente la solicitari mecanice, aderenta superioara la suport, feros sau neferos, ca: suporturi zincate, din cupru, etc.
Este recomandat, cu precadere, pentru utilizarea in sistem cu Emailul Acrilo-Stirenic cu Microfulgi “Emex Panel”.
Este folosit ca strat primar de protectie a suprafetelor metalice exploatate in medii ponderat agresive, acide sau alcaline, atat pentru acoperirea suprafetelor noi, cat si pentru intretinerea si protectia suprafetelor care au mai fost acoperite cu produse peliculogene compatibile, dupa o pregatire corespunzatoare si teste de compatibilitate.
Poate fi aplicat pe suporturi orizontale sau verticale, atat la interior, cat si la exterior.
Datorita proprietatilor remaracabile, domeniile de utilizare sunt vaste si acopera o plaja extinsa de suporturi si aplicatii.
Diluarea, in vederea reglarii vascozitatii de aplicare, se va face numai daca este necesar, cu un diluant recomandat, in procent de max. 5 - 10%, in functie si de modul de aplicare.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Grund cu zinc epoxy-poliamidic
Grund anticoroziv poliesteric “Emex”
Grund anticoroziv cauciuc clorurat “Emex”
Email pentru panouri sandwich
Vopsea epoxy cu micaceu “Emex Spark”
Grund emulsionat epoxidic anticoroziv
Solicita Informatii