CONSUM GRUND ANTICOROZIV TERMOREZISTENT “EMEX HTP”

Grund siliconic pentru temperaturi ridicate

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Grund siliconic pentru temperaturi inalte

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Grund Termorezistent Siliconic “Emex HTP” - este un alt produs de utilizare strict profesionala, nu datorita dificultatii de aplicare, cat datorita necesitatii respectarii stricte a intructiunilor de aplicare. Este monocomponent si, desi uscarea superficiala are loc prin reticulare oxidativa la aer, uscarea in profunzime si indeplinirea parametrior de rezistenta vor avea loc numai sub actiunea temperaturilor ridicate, de minim 230°C. Aplicarea sa este optionala.
Este fabricat pe baza de rasini siliconice, aditivi specifici, si pigmenti cu rezistenta la temperaturi inalte. Este singurul grund anticoroziv care isi poate pastra toate caracterisiticile superioare, la temperaturi de pana la 400°C.
Cerintele privind respectarea conditiilor de aplicare, obliga la o intrebuintare supusa unei rigori, sub o supraveghere stricta, si aplicare asigurata de personal specializat, cu experienta.
Performantele maxime produsului, pentru elemente metalice, de otel sau fonta, expuse continuu sau temporar la temperaturi ridicate, de pana la 400°C, sunt realizate doar dupa uscarea la o temperatura de circa 230°C, si nu pot fi optim atinse, decat prin respectarea instructiunilor de aplicare, majoritatea prevazute in Fisa Tehnica.
Suporturile, pentru care produsul este in mod special recomandat, sunt suprafetele de otel si fonta, expuse la temperaturi ridicate ca: reactoare, cuptoare industriale, etuve, sobe si calorifere de fonta, tevi de esapament ori alte elemente de evacuare a gazelor, utilaje industriale, pompe, conducte, cuptoare, furnale, s.a.
Pentru o aplicare corecta, este necesara sablarea pana la luciu metalic, recunoscuta ca fiind cel mai eficient procedeu de curatare, ce prezinta si avantajul ca va mari si aderenta la suport, prin crearea de puncte de ancora.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea siliconica temperaturi inalte
Vopsea pentru metal “Hammerschlag”
Vopsea poliuretanica metal/ beton “Emex”
Vopsea epoxidica pentru metal “Emex”
Vopsea metalizata aurie fier forjat
Vopsea cauciucata metal/ beton “Emex”
Solicita Informatii