CONSUM GRUND ANTICOROZIV PENTRU METAL “EMEX”

Grund alchidic anticoroziv “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Grund anticoroziv Alchidic “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Grund de Protectie Anticoroziva Metal “Emex” este un produs superior pentru protectie impotriva ruginii, fabricat din rasini alchidice, agenti anticorozivi si inhibitori de coroziune, fara saruri nocive, sau impact asupra mediului, pasta de bronz aluminiu, pigmenti si aditivi, cu rolul de a proteja, ca strat primar, suprafete metalice de orice tip, situate suprateran, atat la interior cat si la exterior, si expuse unor factori, chimici sau de mediu, de agresivitate medie.
Acest grund anticoroziv are caracteristici superioare de protectie, stabilitate in timp, si rezistente specifice foarte bune, cum ar fi rezistenta la intemperii, la factori chimici moderat agresivi, variatii de temperatura, etc.
Este indicat pentru orice suprafata metalica, si putem enumera, fara sa ne limitam la acestea: tevi, conducte, containere, calorifere, tabla, schelete si rastele metalice, grilaje, parapeti, mobilier metalic, suporti metalici de fixare, garduri, balustrade, porti, feronerie, stalpi metalici, scene, grinzi, standuri si copertine metalice, etc., insa nu se va folosi la suprafete neferoase, gen inox, cupru sau aluminiu, pentru care nu are compatibilitate.
Inainte de aplicare, recomandarea este ca suprafata sa fie sablata, pana la luciu metalic. Procedeul are, suplimentar, si avantajul de a realiza o aderenta mare a grundului la suport, dar si prelungirea durabilitatii peliculei.
Aplicarea acestui grund alchidic, de protectie anticoroziva, se poate face prin orice metoda, fie pensulare sau roluire, fie prin metode moderne de pulverizare cu aer, sau chiar airless. Diluarea, corectiile de vascozitate, sau curatarea petelor accidentale, se vor face cu Diluant Alchidic “Emex”, in procentajele recomandate.
Nuantele in care se fabrica sunt gri, rosu, galben. Exista posibilitati de colorare la cerere.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Grund anticoroziv bicomponent “Emex”
Grund anticoroziv monocomponent “Emex”
Grund poliuretanic bicomponent “Emex”
Grund anticoroziv poliesteric “Emex”
Grund tip auto anticoroziv “Emex”
Grund cu zinc epoxy-poliamidic
Solicita Informatii