SOLVENT PENTRU PRODUSE POLIURETANICE “EMEX”

Solvent lacuri si vopsele poliuretanice “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close

Diluant produse poliuretanice “Emex”

Categorii: Grunduri Anticorozive
Pret: 42.22Ron/ Bidon 1 L
Pretul include TVA
Produsul este lichid, transparent. Nu este posibila si nici necesara colorarea.
-->
Vezi cos
5.00 /5

6

Linkuri utile ...

Diluant pentru Sisteme Poliuretanice “Emex” - este unul dintre cei mai activi solventi, utilizat in industrie, intrebuintaat doar profesional, intrucat necesita instructaj special pentru utilizare, in special datorita limitarilor de compatibilitate pe care acesta le impune, dar si urmare a capacitatii mari de solventare. Se intrebuinteaza la corectia de vascozitate a produselor realizate pe baza de polioli acrilici: lacuri, vopsele, grunduri sau emailuri poliuretanice.

Diminuarea vascozitatii se produce imediat, cu intensitate foarte mare, chiar la un adaos mic de solvent. Se recomanda respectarea tuturor indicatiilor producatorului si folosirea doar la produsele specificate.

Utilizarea corecta a acestui solvent determina avantaje semnificative la aplicare, aceasta putand fi foarte corect controlata, mai ales datorita usurintei la intindere. Pastreaza toate proprietatile, dar nu se va folosi decat in procentele recomandate, in caz contrar existand riscuri de diminuare sau chiar de compromitere a performantelor finale.

Caracteristici principale:

  • Reactie intensa;
  • Consum scazut;
  • Randament bun;
  • Posibilitati de conservare;
  • Eficient regulator de vascozitate;
  • Prezerva performanta peliculei;
  • Pastreaza culorile si luciul;
  • Asigura eficienta la curatare;
  • Compatibilitate cu rasini poliolice;
  • Compatibilitate partiala cu alte rasini.

Solventul pentru Rasini Poliuretanice “Emex” este un produs de utilizare profesionala, cu o arie specifica, specializata, doar industriala. Este realizat dintr-un amescat foarte bine controlat de solventi organici ce actioneaza sinergic, avand un efect de mare intensitate si reactivitate, cu precadere pentru sistemele poliuretanice.

Datorita caracteristicilor speciale de intensitate a reactiei, va fi utilizat doar de personal instruit, numai pentru produsele indicate de producator, in functie de aplicatia la care este folosit.

Are un segment de folosire dedicat, si avem in vedere urmatoarele produse:

Sub o atenta supraveghere, si numai dupa efectuarea de teste prealabile de compatibilitate, acest solvent se poate utiliza, cu bune rezultate, si pentru reglarea vascozitatii in cazul produselor epoxidice, sau chiar nitrocelulozice.

Teste de compatibilitate sunt necesare si pentru stabilirea dilutiei optime, care se situeaza intre valorile de 5 ÷ 15%, dar variaza semnificativ in functie atat de tipul de material al suportului, cat si de modul in care va fi aplicat produsul solventat. O corecta solventare va asigura atat o capacitate mare de intindere, cat si un aspect final superior. Diluarea in exces insa, va determina pierderi majore de performanta si aspect a peliculei finale.

Desi un diluant special, acesta se va putea utiliza pentru curatarea urmelor sau petelor accidentale dar, mai ales, pentru spalarea instrumentelor de lucru sensibile, cum ar fi instalatii airless, sau de pulvezizare cu aer.

Solventul pentru Rasini Poliuretanice “Emex” se adreseaza strict produselor poliuretanice din gama “Emex”, si nu poate fi folosit pentru alte produse decat la recomandarea si/ sau sub indrumarea producatorului.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

CaracteristicaU/MValoarea Caracteristicii
Aspect-lichid, transparent
Densitategr/cmc0,84 ± 0,10
Culoare-Transparent
Indice de aciditatecf. fisamax. 2
Refractie la 20°C-1,50 - 1,53
Pelicula
Nu este cazul
Cautari similare
Diluant de uz general “Emex”
Solvent auto si vopsele speciale
Solvent vopsele cauciucate “Emex”
Solvent vopsele epoxidice “Emex”
Solvent vopsea marcaj “Emex Route”
Solvent epoxidice “Emex”
Solicita Informatii