ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

SOLVENT PENTRU PRODUSE POLIURETANICE EMEX

Toate produsele noastre sunt fabricate în Sistemul de Management Integrat al Calitatii
ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001
Romtehnochim asigura garantia calitatii
Produs fabricat in Romania
Produse fabricate in Romania, cu materiale import UE.
Descriere

Diluantul pentru Rasini Poliuretanice “Emex” este unul dintre cei mai activi solventi, ce necesita instructaj pentru utilizare, in special datorita limitarilor de compatibilitate pe care acesta le impune, dar si urmare a capacitatii mari de solventare. Se intrebuinteaza la corectia de vascozitate a produselor realizate pe baza de polioli acrilici; lacuri, vopsele, grunduri, emailuri, etc.

Diminuarea vascozitatii se produce imediat, cu intensitate foarte mare, chiar la un adaos mic de solvent. Se recomanda respectarea tuturor indicatiilor producatorului si folosirea doar la produsele specificate.

Utilizarea corecta a acestui solvent determina avantaje semnificative la aplicare, aceasta putand fi foarte corect controlata, mai ales datorita usurintei la intindere. Desi pastreaza toate caracteristicile de aspect final al produselor, nu se va folosi decat in procentele recomandate, in caz contrar existand riscuri de diminuare sau chiar de compromitere a performantelor.

Caracteristici principale:

Solvent specializat de inalta calitate
  • Reactie intensa;
  • Consum scazut;
  • Randament bun;
  • Posibilitati de conservare;
  • Eficient regulator de vascozitate;
  • Pastreaza culorile si luciul;
  • Asigura eficienta la curatare;
  • Compatibilitate totala cu rasini poliolice;
  • Partiala compatibil cu produse din alte rasini.
Detalii de utilizare

Solventul pentru Rasini Poliuretanice “Emex” este un produs de utilizare profesionala, cu o arie specifica, specializata. Este realizat dintr-un amescat foarte bine controlat de solventi organici ce actioneaza sinergic, avand un efect de mare intensitate si reactivitate.

Datorita caracteristicilor speciale de intensitate a reactiei, va fi utilizat doar de personal instruit, numai pentru produsele indicate de producator, in functie de aplicatia la care este folosit.

Are un segment de folosire dedicat, si avem in vedere urmatoarele produse:

Sub o atenta supraveghere, si numai dupa efectuarea de teste prealabile de compatibilitate, acest solvent se poate utiliza, cu bune rezultate, si pentru reglarea vascozitatii in cazul produselor epoxidice, sau chiar nitrocelulozice.

Teste de compatibilitate sunt necesare si pentru stabilirea dilutiei optime, care se situeaza intre valorile de 5 ÷ 15%, dar variaza semnificativ in functie atat de tipul de material al suportului, cat si de modul in care va fi aplicat produsul solventat. O corecta solventare va asigura atat o capacitate mare de intindere, cat si un aspect final superior. Diluarea in exces insa, va determina pierderi majore de performanda a peliculei finale.

Desi un diluant special, acesta se va putea utiliza pentru curatarea urmelor sau petelor accidentale dar, mai ales, pentru spalarea instrumentelor de lucru sensibile, cum ar fi instalatii air-less, sau de pulvezizare cu aer.

Solventul pentru Rasini Poliuretanice “Emex” se adreseaza strict produselor poliuretanice din gama “Emex”, si nu poate fi folosit pentru alte produse decat la recomandarea si/sau sub indrumarea producatorului.

Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in .

Caracteristici tehnice
Caracteristica U/M Valoarea Caracteristicii
Aspect - lichid, transparent
Densitate gr/cmc 0,84 ± 0,10
Culoare - Transparent
Indice de aciditate cf. fisa max. 2
Refractie la 20°C - 1,50 – 1,53
Pelicula
Nu este cazul    

Comanda sau cere informatii:
Solvent pentru
Rasini Poliuretanice “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea