ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

SOLUTIE DE FOSFATARE EMEX RUST STOP”

Toate produsele noastre sunt fabricate în Sistemul de Management Integrat al Calitatii
ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001
Romtehnochim asigura garantia calitatii
Produs fabricat in Romania
Produse fabricate in Romania, cu materiale import UE.
Descriere

Solutia de Curatare a Ruginii “Emex Rust Stop” este realizata ca produs profesional de fosfatare, cu efect puternic asupra efectelor coroziunii, compus din mai multe substante cu actiune sinergica, din care putem enumera: acizi slabi si tari, agenti tensioactivi, solventi organici si saruri sulfurate.
Este special fabricata pentru indepartarea prin fosfatare a urmelor de suprafata sau de profunzime ale ruginii sau tunderului, aparute pe suprafetele metalice, in vederea pregatirii pentru vopsire sau tratamente chimice speciale, cum ar fi galvanizarea.
Aceasta solutie are proprietatea de a curata si contaminanti organici, cum ar fi de ex. grasimile, de pe orice suprafata, in special metalica.

Caracteristici principale:

Produs profesional de calitate superioara
  • Actiune de fosfatare;
  • Consum optim;
  • Reactie intensa;
  • Timp scurt de contact;
  • Randament mare;
  • Eficienta la indepartarea ruginii;
  • Actiune limitata la zone afectate;
  • Actiune asupra altor contaminanti;
  • Asigura pregatire pentru tratamente chimice.

Detalii de utilizare

Solutia de Fosfatare Antirugina “Emex Rust Stop” este un produs cu o puternica actiune asupra ruginii sau tunderului, formate chiar in timp indelungat, determinand inlaturarea lor completa, de pe suprafetele metalice. Se utilizeaza inaintea operatiunilor de vopsire sau a acoperirilor electrochimice, atat pentru curatarea ruginii cat si a petelor formate de contaminanti greu de inlaturat.
Produsul se va aplica in conditii de securitate, fie in bai special amenajate, fie, pentru suporturile aflate in zone de exploatare, doar cu pensula, de catre personal specializat si echipat corespunzator.
Este utila o curatare mecanica, in cazul zonelor puternic afectate, fie cu perii rotative fie cu alt material abraziv, pentru facilitarea si accelerarea actiunii solutiei de fosfatare.
Se impune spalarea suportului tratat cu solutia de fosfatare, si uscarea acestuia, inaintea efectuarii oricarei alte operatiuni, chimice sau de vopsire.

In cazul vopsirilor, grunduirea va fi efectuata in termen de max 2 ore de la spalarea si uscarea suportului, pentru prevenirea aparitiei fenomenului de oxidare al acestuia.

Grundurile aplicate se vor selecta in functie de rezultatele si performantele dorite, neexistand limitari sau incompatibilitati cu suprafata fosfatata. Un produs recomandat, ce pastreaza calitatile de protectie anticoroziva, adaugand insa si caracteristicile de pelicula ale unui email, este Sistemul Anticoroziv “Emex Dual Protect”, ce se poate folosi cu succes pe orice suport.
Aceasta solutie de fosfatare pentru indepartarea ruginii se poate utiliza pentru orice suprafata metalica, dar nu este recomandata pentru suprafete neferoase decat dupa efectuarea de teste de compatibilitate.

Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in .

Caracteristici tehnice
Caracteristica U/M Valoarea Caracteristicii
Aspect - lichid, fara impuritati
Densitate gr/cmc 1,00 ± 0,05
Culoare - Transparent
Indice aciditate mg KOH/ml. sol 280 – 310
Consum specific g/mp/strat 40 - 100
Pelicula
Nu este cazul    

Comanda sau cere informatii:
Solutie de Curatare
Rugina “Emex Rust Stop”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea