CONSUM GRUND ANTICOROZIV NITRO-COMBINAT “EMEX FZ-214”

Grund nitrocelulozic anticoroziv “Emex FZ-214”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Grund nitro anticoroziv “Emex FZ-214”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Grundul Anticoroziv Nitro-Combinat “Emex FZ-214” este un protector monocomponent, pe baza de nitroceluloza si rasini alchido-acrilice, pigmenti specializati, agenti anticorozivi si inhibitori de coroziune, fara saruri de plumb sau crom, pasta de bronz-aluminiu, plastifianti, fileri, solventi organici si aditivi dedicati.
Produsul se caracterizeaza prin capacitate de protectie anticoroziva, uscare foarte rapida, putere de acoperire ridicata si rezistenta la factori generatori de coroziune. Este utilizat in sistem cu Emailul Nitro-Combinat “Emex QN-212”.
Este foarte eficient la interior dar, pentru aplicarea acestuia in zone situate la exterior, este obligatorie asigurarea unui top-coat realizat cu vopsele alchidice, alchidice modificate, acrilice monocomponente sau alte vopsele compatibile si recomandate de producator.
Fiind un produs de folosinta industriala, va fi utilizat doar profesional, de personal specializat.
Utilizarea acestui grund este definita ca strat primar de protectie a suprafetelor metalice exploatate in medii ponderat agresive, acide sau alcaline. Domeniul de aplicare priveste utilizarea acestuia atat pentru acoperirea suprafetelor noi, cat si pentru intretinerea si protectia suprafetelor care au mai fost acoperite cu produse peliculogene compatibile, dupa o pregatire corespunzatoare si teste de compatibilitate.
Aplicarea produsului pe suprafete neferoase, ca aluminiu sau inox, nu este indicata, dar este recomandata pentru suprafete metalice, din otel fonta, etc., in zone supraterane: tevi, conducte, containere, calorifere, tabla, schelete si rastele metalice, grilaje, parapeti, mobilier metalic, suporti metalici de fixare, garduri, balustrade, porti, feronerie, stalpi metalici, scene, grinzi de armare, standuri si copertine metalice, etc.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Email nitrocelulozic - lemn si metal
Vopsea anticoroziva 3 in 1
Grund anticoroziv cauciuc clorurat “Emex”
Grund anticoroziv bicomponent “Emex”
Grund poliuretanic bicomponent “Emex”
Grund cu zinc epoxy-poliamidic
Solicita Informatii