CONSUM VOPSEA PROFESIONALA METAL EMEX EQS”

Email alchido-stirenic - Vopsea metal si lemn

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Email alchido-stirenic metal “Emex EQS”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Email Alchido-Stirenic “Emex EQS” - vopsea profesionala, pe baza de rasini alchidice modificate in stiren, pigmenti, aditivi speciali si solventi organici, monocomponenta, utilizata in principal, la protectia superioara a suprafetelor metalice. Poate fi, de asemenea, folosita cu rezultate excelente si pe suporturi din lemn.
Acest tip de vopsea, in cazul folosirii pe suporturi din metal, dupa pregatirea suportului si tratarea prealabila anticoroziva, se remarca printr-o aderenta excelenta, rezistenta la medii climatice sau chimice agresive, buna etalare, luciu superior, rezistenta la intemperii sau umezeala, la cicluri de inghet-dezghet si la radiatii UV.
Spre deosebire de sistemele alchidice conventionale, acest email alchido-stirenic are un timp de uscare foarte scurt si o rezistenta sporita la ingalbenire, efort si imbatranire.
Realizat din rasina alchidica modificata in stiren, asigura performante excelente pe toate suprafetele metalice sau din lemn, ce necesita atat o protectie superioara fata de factori agresivi ca: uzura, expunere la medii chimice, umezeala in exces, s.a., cat si un aspect estetic superior si rezistenta superioara.
Orice suprafata, daca a mai fost vopsita, trebuie curatata in totalitate de straturile anterioare, recomandabil prin sablare. Daca stratul anterior se prezinta bine, iar vopseaua este compatibila (ex. din orice rasini alchidice slabe, modificate sau nu), atunci suprafata va fi doar asperizata. Se vor face teste de compatibilitate inainte de aplicare.
Dupa curatare si degresare se va face o grunduire primara, cu un strat de Grund Anticoroziv Alchido-Stirenic “Emex”. Aceasta operatiune functioneaza, in egala masura, si cu alte tipuri de grund, care asigura o buna protectie, cum ar fi Grund Anticoroziv Utilaje “Emex”, Grund Anticoroziv Epoxi-Ester “Emex”, s.a.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea metalizata argintie “Emex”
Vopsea epoxidica pentru metal “Emex”
Vopsea poliuretanica ambarcatiuni “Emex”
Vopsea pentru metal “Hammerschlag”
Vopsea metalizata aurie fier forjat
Email inhibitor de coroziune
Solicita Informatii