CONSUM LAC SOLVENTAT PENTRU PIATRA “EMEX WS”

Lac de piatra solventat “Emex WS”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Lac de piatra in solvent “Emex WS”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Lacul Solventat pentru Piatra “Emex WS” este un produs de foarte mare eficienta, pe baza de rasini acrilice, solubile in solventi organici si aditivi speciali. Este un produs cu foarte mare rezistenta la factorii de mediu, cicluri de inghet-dezghet si radiatii UV, cu mare putere de penetrare, pentru protejarea pietrei naturale.
Desi nu contine biocizi, asigura o buna protectie impotriva fungilor si mucegaiurilor, datorita actiunii compusilor din formulare, cu functii extinse. Are performante foarte bune la exterior ca: aderenta excelenta si rezistenta superioara atat la ingalbenire, cat si la patare, dar si protectie impotriva apei sau intemperiilor si luciu pronuntat.
Este realizat pentru finisarea decorativa si protejarea suprafetelor din piatra naturala, beton, ciment ori caramida, sau orice alta suprafata minerala, situate la interior sau exterior.
Denumirea generica de “piatra naturala” se foloseste pentru toate suprafetele din piatra cum ar fi: piatra de rau, piatra cioplita, roca de orice gen prelucrata pentru utilizarea in constructii, sisturi.
Suprafetele ce urmeaza a se acoperi cu Lac pentru Piatra “Emex WS” se vor desprafui si se vor degresa corespunzator.
Protectiile existente vor fi indepartate in totalitate; se recomanda teste de compatibilitate.
Aplicarea se va face in minim doua straturi, pentru a obtine un grad de luciu corespunzator, rezistenta la factorii de mediu si durabilitate indelungata, care sunt proportionale cu gradul de imbibare a suportului.
In cazul altor tipuri de suprafate minerale, cum ar fi caramida sau caramida aparenta, se va urmari ca suprafatele de lacuit sa fie dure, compacte si rezistente, fara risc de exfoliere sau fisurare si, de asemenea, corect desprafuite si, mai ales, degresate, pentru a se putea obtine o maxima aderenta.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Lac poliuretanic beton “Emex PU Stamp”
Lac protectie beton “Emex LS Patio”
Lac protectie beton “Emex Mineral Protect”
Lac uretanizat de parchet “Emex”
Lac din rasini sintetice pentru lemn “Emex”
Lac de Exterior “Emex UV Shield”
Solicita Informatii